• rýchle dodanie

chránič sa hneď rozthol

• smykalka prisla trochu v zlomena
    • v hre chybalo jedno koliesko

Tovar mi nebol kompletne doručený.Namiesto 5 regálov,mi poslali 4 kusy.Zsplatila so. za 5 kusov.

• Materiál bol dodaný v zlom stave. Pohnite dosky..

zakupena trampolina cestovala tyždeň po krabiciach ktore som musela zháňat po kurieroch. Krabice boli rotrhane a v dezolatnom stave. Chybali 4 hrube rury !!! na kruh trampoliny, spoje k poskladaniu. Nepoužitelny produkt, znechutenie, neustale kontaktovanie eshopu, kurierov, hladanie rurok. Nespokojnosť

• Ked uz clovek u vas nakupil predtym, tak by mal dostat nejaký zlavovy kupon na ďalší nakup.

Prišiel mi nesprávny produkt

• Odpadové drevo, dosky poškodené
    • Chýbal návod na montáž
    • Holé dosky

Podľa predajcu je to pieskovisko, no realita je 20 dosiek a sáčok skrutiek. Dosky odpadové drevo a skrutiek málo. Predáva sa to bez návodu a bez žiadnej pred prípravy montáže. Odporúčam kúpiť hobľované dosky a cenovo bude človek na polovici.

prešlo 5 dní od objednania a neprišiel ani mail, ani sa mi nikto neozval. ked som otvoril stránku po 5 dňoch , tak už je tovar nedostupný. obchod neodporúčam. nulová komunikácia. hlavne , že príde aby ste ich ohodnotili.

Tovar od utorka nebol ešte doručený mali by ste zmeniť prepravcu

• Výber
    • Ceny
    • Zlá kvalita oproti rokom predtym
    • Šetrenie na materiály

Objednávam diely na trampolínu pravidelne z tohto obchodu, ale tento krát je to hrôza. Kryt na pružiny uzssi o cca 7cm, ledva zakryl pružiny, hrúbka o polovicu menšia. Sieť na trampolínu krátka. Naozaj veľké sklamanie.

• Dorazilo lehátko s dierami

• Poslali len nenálakované dosky bez návodu neodporúčam

• Tovar nezodpovedá cene

Reakcia obchodu svet-trampolin.sk

děkujeme za Váš nákup a mrzí nás Vaše nespokojenost.
    V případě nespokojenosti máte právo na odstoupení od smlouvy a zboží vrátit. Zatím u Vaší objednávky neevidujeme žádnou poznámku týkající se nedostatku, či stížnosti na zboží.

Děkujeme za pochopení a přejeme krásný den:)

• Rýchle dodanie.
    • Tovar neúplný. Chýbal montážny materiál.

Reakcia obchodu svet-trampolin.sk

děkujeme za Váš nákup a krásné hodnocení, kterému jste věnovali svůj čas a nás to nesmírně potěšilo. V případě montážního plánku, kontaktujte prosím naše obchodní oddělení. Děvčata rády pomohou s odesláním.
    Vašeho názoru si vážíme a těšíme se na příští návštěvu.

Hezký den přejeme:)

• Negatíva dodaného tovaru: Drevené lišty (dosky) neboli rovnako dlhé, a boli poškodené, asi nesprávnou manipuláciou pri vŕtaní dier. Dokonca bola doska, ktorá mala len širšie diery. Širšie vrty v doskách neboli rovnako hlboké. Kovové lišty neboli správne ohnuté.
    • Je to naozaj len “záhradná“ lavica.

Reakcia obchodu svet-trampolin.sk

děkujeme za Váš nákup a omlouváme se ta tyto komplikace.
    Ve chvíli, kdy jste byl se zbožím nespokojený, stačilo kontaktovat naše obchodní oddělení - jistě by Vám děvčata rády pomohly , či našly nějaké řešení k Vaší spokojenosti.
    Druhá možnost je pak odstoupení od smlouvy.

Děkujeme za pochopení.
    Krásný den:)

• Tovar dodnes na stránke svieti ako skladom a vraj ho už nie je možné dodať

Reakcia obchodu svet-trampolin.sk

děkujeme za Váš nákup a omlouváme se za tuto komplikaci.
    S počtem přibývajících objednávek, jelikož začala sezóna, se bohužel občas některé zboží doprodá.
    Zákazníky o této skutečnosti obratem informuje naše obchodní oddělení, které pak nabízí i vhodnou alternativu.

Opravdu se velmi omlouváme za tuto nemilou zkušenost.

Krásný den přejeme:)

Pieskovisko prišlo ale bolo poškodené, jedna laťka bola celá rozlamana.. Bez navodu na pokladanie

Reakcia obchodu svet-trampolin.sk

děkujeme za Vaši objednávku a omlouváme se za tuto komplikaci.
    V případě jakéhokoliv problému, prosíme, kontaktujte naše obchodní oddělení.
    Děvčata Vám rády poradí:)

Děkujeme a přejeme krásný den:)

Objednal som si veci, ktoré uvádzali, že majú na sklade, po 3 týždňoch stále to nemá! Písal som im už 2x, že mám čakať! Ma to DPD dorucovatel - v piatok mi preposlali e-mail, že nebol som ochotný prevziať! Čistá lož!

děkujeme za Váš názor.
    Po důkladné kontrole celé objednávky jsme zjistili, že tady bohužel nastala chyba na straně přepravce, nikoliv u nás-prodejce a to Vám kolegyně, která Vás kontaktovala, celé vysvětlila a omluvila se za toto pochybení.
    Doručení se nakonec podařilo po dlouhých dnech, tak snad je již vše v pořádku:)

Děkujeme za pochopení.

Dosli mi skarede zelene lehatka miesto ruzovych

Reakcia obchodu svet-trampolin.sk

děkujeme za objednávku a velmi se omlouváme za tuto nepříjemnost.
    Prosíme, aby jste nás kontaktovali na [email protected] a kolegyně z obchodního oddělení Vám rády pomohou s výměnou.

Děkujeme mnohokrát.