- rýchle vybavenie
- tovar plne zodpovedal opisu
- Nemožnosť platiť kartou
Reakcia obchodu SPORTAKTIV.sk
ďakujeme za Vašu spätnú väzbu, ktorá nás veľmi teší. V našom záujme je komunikovať rýchlo, profesionálne a jasne. Veríme, že Vám bude tovar spoľahlivo slúžiť, tešíme na Vaše ďalšie nákupy u nás.
Váš Sportaktiv -
- Som sním veľmi spokojná, boli veľmi ochotný.
- Bezproblémová komunikácia
Váš Sportaktiv -
Tovar dosiel o den skor. Inak vsetko ok.
Váš Sportaktiv -
Bola som veľmi spokojná.Dakujem pekne a všetko dobré želám.:-)
Váš Sportaktiv -
- Rychlost dodania, tovar neposkodeny, pasoval ako bol pozadovany rozmer
- Velmi dobra komunikacia
Odporucam
Všetko O.K.
Reakcia obchodu SPORTAKTIV.sk
ďakujeme za Vašu spätnú väzbu, ktorá nás veľmi teší. Veríme, že Vám bude tovar spoľahlivo slúžiť, tešíme na Vaše ďalšie nákupy u nás.
- Rychlé dodání dobré ceny
- Nic
expresné dodanie
- V prípade nejasností alebo chýbajúcich údajov kontaktujú zákazníka. Rýchle doručenie.
Váš Sportaktiv -
Rýchle jednanie, dodržaný termín dodania, ochota
- ochotná komunikácia
- skvelý výber
- rýchle doručenie
odporúčam obchod :)
- Dobrá komunikácia, ústretovosť
Váš SportAktiv -
- Veľmi milý a ochotný personál. Bicykel prišiel v dobrom stave. Syn má z neho obrovskú radost. Odporúčam
- Kvalitné prevedenie
- Pri mojej objednávke žiadne neboli
Reakcia obchodu SPORTAKTIV.sk
Dobrý deň, snažíme sa robiť maximum pre spokojnosť našich zákazníkov a týmto ďakujeme za spätnú väzbu,
- Dodanie mimosezoneho tovaru
- Rýchle vybavenie
- Dobrý obchod
Váš SPORTAKTIV -
Dobrá komunikácia, rýchle dodanie.