• rýchle vybavenie
    • tovar plne zodpovedal opisu
    • Nemožnosť platiť kartou

Reakcia obchodu SPORTAKTIV.sk

ďakujeme za Vašu spätnú väzbu, ktorá nás veľmi teší. V našom záujme je komunikovať rýchlo, profesionálne a jasne. Veríme, že Vám bude tovar spoľahlivo slúžiť, tešíme na Vaše ďalšie nákupy u nás.

Váš Sportaktiv

• Som sním veľmi spokojná, boli veľmi ochotný.

• Bezproblémová komunikácia

Váš Sportaktiv

Tovar dosiel o den skor. Inak vsetko ok.

Váš Sportaktiv

Bola som veľmi spokojná.Dakujem pekne a všetko dobré želám.:-)

Váš Sportaktiv

• Rychlost dodania, tovar neposkodeny, pasoval ako bol pozadovany rozmer

• Velmi dobra komunikacia

Odporucam

Všetko O.K.

Reakcia obchodu SPORTAKTIV.sk

ďakujeme za Vašu spätnú väzbu, ktorá nás veľmi teší. Veríme, že Vám bude tovar spoľahlivo slúžiť, tešíme na Vaše ďalšie nákupy u nás.

• Rychlé dodání dobré ceny
    • Nic

expresné dodanie

• V prípade nejasností alebo chýbajúcich údajov kontaktujú zákazníka. Rýchle doručenie.

Váš Sportaktiv

Rýchle jednanie, dodržaný termín dodania, ochota

• ochotná komunikácia
    • skvelý výber
    • rýchle doručenie

odporúčam obchod :)

• Dobrá komunikácia, ústretovosť

Váš SportAktiv

• Veľmi milý a ochotný personál. Bicykel prišiel v dobrom stave. Syn má z neho obrovskú radost. Odporúčam

• Kvalitné prevedenie
    • Pri mojej objednávke žiadne neboli

Reakcia obchodu SPORTAKTIV.sk

Dobrý deň, snažíme sa robiť maximum pre spokojnosť našich zákazníkov a týmto ďakujeme za spätnú väzbu,

• Dodanie mimosezoneho tovaru

• Rýchle vybavenie
    • Dobrý obchod

Váš SPORTAKTIV

Dobrá komunikácia, rýchle dodanie.