rychla reakcia a dodanie tiež super takto ma bit
Reakcia obchodu SPORTAKTIV.sk
Dobrý deň, snažíme sa robiť maximum pre spokojnosť našich zákazníkov a týmto ďakujeme za spätnú väzbu,
- rychle dodanie
Všetko prebehlo v poriadku
Váš SPORTAKTIV -
- Rýchle dodanie spokojnosť veľmi dobrá.
Váš SPORTAKTIV -
- tovar prišiel na 3 deň v poriadku,cena bola nižšia ako v inych obchodoch, takže veľká spokojnosť. Dokonca dopravu som mal zadarmo .
Váš SPORTAKTIV -
- Cena a dostupnosť tovaru skladom
Platba prevodom, ale ak doručenie neponáhľa, nie je to nevýhodou
Váš SPORTAKTIV -
Cez víkend som to objednala, hneď mi to spakovali a odoslali.
Váš SPORTAKTIV -
- Super rýchle dodanie tovaru hneď na druhý deň
- Kvalitný tovar
- Komunikacia so zakaznikom
- Tovar mi este po viac ako tyzdni neprisiel, ale vyzera to, ze sa stratil niekde u dopravcu - riesi sa to
- Slabsie prehladny eshop
Váš SPORTAKTIV -
- Velmi rýchle jednanie, ochota som veľmi spokojná
spokojnosť
Váš SPORTAKTIV -
- Super spolupráca a ochota tovar viskušť a odmerať
- Súper že sa dá platiť aj v hotovosti kuriérovy
- Maximálna spokojnosť a veľmi milí prístup Ďakujeme ❤️
- Žiadna.
- Rýchlosť dodania
- rychle dorucenie
Váš SPORTAKTIV -
Výhody : na druhý deň od objednávky som si mohla korčule vyzdvihnúť, kvalitné korčule za dobrú cenu
Nevýhody: nepostrehla som žiadneReakcia obchodu SPORTAKTIV.sk
- - rýchle dodanie
- - dobrá komunikácia a kvalitný tovar
Nj n
- Rychle vybavenie objednavky
Váš SPORTAKTIV -
- rýchly a spoľahlivý obchod
Váš SPORTAKTIV -
- Oceňujem že mi z obchodu zavolali že nemajú to co som obj. A ponúkli mi iné možnosti
Váš SPORTAKTIV