• Dobré ceny aj komunikácia

Reakcia obchodu SPORTAKTIV.sk

ďakujeme za Vašu spätnú väzbu, ktorá nás veľmi teší. V našom záujme je komunikovať rýchlo, profesionálne a jasne. Veríme, že Vám bude tovar spoľahlivo slúžiť, tešíme na Vaše ďalšie nákupy u nás.

Trochu dlhsia doba dodania

Váš Sportaktiv

Spoľahlivý obchod, pri prípadnom probléme výborná komunikácia.

prekvapenie z rýchlosti vybavenia a dodania tovaru za 100 bodov

• Rýchle vybavenie

Váš Sportaktiv

Dobré ceny rýchla doprava :)

rýchle dodanie

• Super komunikácia

• rýchlosť dodania
    • podanie informacii o stave objednávky

Bez problémov

• S nákupom som spokojný

Max spokojnosť !

• Dobre ceny
    • Slaba komunikacia so zakaznikmi

Super komunikácia.

Váš Sportaktiv

Veľká spokojnosť s obchodov, rýchle vybavenie a doručenie…

• Rýchle dodanie
    • Nízka cena
    • Objednávka bez registrácie
    • Cena za dovoz, až po vyplnení formulára

Prehľadný e-shop

Rychle dodanie, tovar skladom

Váš Sportaktiv

• Maximální spokojenost. Byla jsem příjemně překvapena rychlosti dodání do české republiky.

Váš Sportaktiv

Pracovnicky po telefone sa Veľmi ochotne so mnou dohodli pri spracovani mojej objednavky a všetko mi bolo doručené v poriadku.

Skvelá komunikácia
    Ochota