• Ochotný, milí personál
    • Tovar zodpovedal popisu
    • Spokojná som z obchodom

Reakcia obchodu SPORTAKTIV.sk

ďakujeme za Vašu spätnú väzbu, ktorá nás veľmi teší. V našom záujme je komunikovať rýchlo, profesionálne a jasne. Veríme, že Vám bude tovar spoľahlivo slúžiť, tešíme na Vaše ďalšie nákupy u nás.

Váš Sportaktiv

• Rýchle dodanie,super komunikácia...s tovarom som spokojná
    • Žiadná nevýhoda

• Komunikácia

Odporúčam, určite v budúcnosti niečo objednám

Rýchle vybavenie, príjemná komunikácia 100%kvalita

• Rýchlosť dodania
    • Profesionálny prístup, ochotný personál
    • Tovar v top stave

Váš Sportaktiv

Zatiaľ som to neskladala bolo to dobre zabalene dúfam ze to bude kvalitné zatiaľ spokojnosť.

Váš Sportaktiv

• veľmi dobrá komunikácia a rýchle dodanie
    • široký výber tovaru

• Spoľahlivý
    • Rýchle doručenie
    • Prehľadný eshop
    • Výhodné ceny

Váš Sportaktiv

Rýchle spoľahlivé dodanie, bez komplikácií. Určite odporúčam

Všetko super, odporúčam

• Profesionalita
    • Flexibilita

• Ochotný personál
    • Prehľadný eshop

Komunikácia na veľkej úrovni.

• najlepšie ceny
    • rýchle vybavenie objednávky
    • ochotny personal

objednaný tovar zodpovedá popisu, so všetkým som bol maximálne spokojný. Rýchle dodanie tovaru . Všetkým vrelo odporúčam.

Váš Sportaktiv

kvalitne zabalené, rýchle dodanie, všetko ok

• Kvalitný tovar

Bicykel som kúpila pre mamu, odkedy prišiel, vozí sa na ňom každý deň, sme veľmi spokojní.

• rýchle doručenie

Odrážadlo prišlo rýchlo a v poriadku, syn je s ním veľmi spokojný

• Výhodné ceny

Ochota pomôcť pri výbere tovaru