- extremne rychle spracovanie a dodanie objednavky = menej nez 24 hodin od objednania do dodania.
Reakcia obchodu SPORTAKTIV.sk
ďakujeme za Vašu spätnú väzbu, ktorá nás veľmi teší. V našom záujme je komunikovať rýchlo, profesionálne a jasne. Veríme, že Vám bude tovar spoľahlivo slúžiť, tešíme na Vaše ďalšie nákupy u nás.
Rýchle dodanie
- Ústretová komunikácia
- Priama komunikacia
- rychlosť
Váš Sportaktiv -
Veľmi dobrá komunikácia, rýchle dodanie
Váš Sportaktiv -
- Super ceny a rýchlosť dodania
- Vyborna komunikacia
- Kvalitný tovar
- super cena
- rýchle dodanie
- Rýchlosť dodania tovaru
- Prehľad
Rýchle dodanie, skvelá komunikácia, milý prístup
- Výborné ceny
- Rýchlosť dodania
- Odporúčam ostatnym
- Skvelá komunikácia
Rýchle jednanie
- Skvelý prístup a poradenstvo
- Rýchle vybavenie objednávky
Objednávka vybavená rýchlo, prišlo všetko tak ako malo 100% spokojnosť...
Váš Sportaktiv -
- Rýchle dodanie, milý a ochotný personál
Obchod, ktorý Vás telefonicky upozorní o stave objednávke, doručenie na druhý deň.
- Rýchle doručenie
- Kvalitný produkt
- Dobrá cena
Bol som veľmi spokojný, tovar bol doručený rýchlo. Cenu aj kvalitu produktu hodnotím veľmi pozitívne.
Super rýchle dodanie
Váš Sportaktiv -
- Bezproblémové a rýchle dodanie objednaného tovaru
- nevýhoda - žiadna
V tomto obchode som objednávala viac krát, vždy som bola spokojná s vybavením objednávky a taktiež s komunikáciou predajcu.
- ochotny personal
Váš Sportaktiv -
- Som veľmi spokojná s obsluhou
Váš Sportaktiv