Prehľadná stránka, rýchle vybavenie, kvalitné produkty
Rýchle dodanie, som veľmi spokojná. Určite prídem aj na budúce.
- Rýchle a bezproblémové dodanie tovaru, zabalený v darčekovej krabičke spolu s darcekovou taškou
- veľký výber tovaru
- akcie
- Rýchle doručenie objednaného tovaru do predajne.
- Tovar bol rýchlo doručený, aj so zaručeným listom, potvrdením originality
- Kuriérska služba
- Kuriérska služba
- Rýchle dodané v požadovanej kvalite
- Krásny tovar, spokojnosť
- Žiadna
Široký výber šperkov, veľmi dobrý e shop
Tovar bol u mňa po 2 dňoch od objednania. Veľmi rýchle doručenie :-D
Stále nedostupný tovar nefunkčný strážny pes
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup a hodnotenie, no mrzí nás Vaša nespokojnosť. Napriek snahe vybaviť všetky objednávky k spokojnosti vás – našich zákazníkov, dochádza niekedy k nedorozumeniu a nezrovnalostiam, ktoré nás mrzia a za ktoré sa ospravedlňujeme. Strážny pes síce funguje, ale prišlo k technickej chybe, ktorá Vám dovolila vložiť si do košíka produkt, ktorý sme, žiaľ, už nemali a nevieme Vám ho ani zabezpečiť. Vážime si Vašu úprimnosť a dávame si záväzok, že budeme pracovať ešte dôslednejšie, aby sme sa podobným nedorozumeniam v budúcnosti vyhli. Technická chyba je v súčasnosti už odstránená. Ďakujeme za pochopenie.
Napriek blížiacim sa sviatkom, veľmi rýchle dodanie tovaru.
- 100
- 100
Všetko OK.
Za mňa vždy veľká spokojnosť. Tovar príde do dvoch dní. A raz sa mi stalo, že som musela vrátiť tovar poslali mi všetko ako to mám spravit a vybavili sme to cca tak tiež za dva dni ale už aj s vymeneným tovarom
- Rýchlosť doručenia /na druhý deň/, dostupnosť tovaru
Spokojnosť *****
Som dlhoročná zákazníčka intern.obchodu Sofia. Pri poslednom nákupe som trocha sklamaná, nakoľko som si objednala 4 ks koraliek a boli pri zaslané v dvoch krabičkach, aj keď som prosila umiestniť každú koralku do samostatnej krabičky. Teraz si musím zakúpiť ďalšie dve krabičky, aby som mohla obdarovať štyroch členom rodiny. Zrejme išlo len o malé nedorozumenie.
- rýchle dodanie