Reklama

• Dobrý výber
    • Rýchle dodanie
    • Osobný odber

• rýchle dodanie

Objednávka tovaru na sklade, rýchle dodanie

• Objednaný tovar je presne taký,ako v popise-veľká spokojnosť
    • Obchod informuje o dostupnosti tovaru a rýchle doručenie

Kvalita

• Rýchle dodanie,

spokojnosť so službami

• Tovar neprišiel do požadovaného času ktorý je na stránke daný a to do odoslania 2 pracovných dní,ak je tovar na sklade. Čo môj tovar na sklade bol, žiaľ tovar mi prišiel po viac ako týždni.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Vaša nespokojnosť nás mrzí, avšak práve v decembri sa nedá riadiť podľa štandardných dôb expedovania a doručovania. Tovar, ktorý máme skladom, od nás bežne odosielame do 24 hodín, ale - ako aj informujeme na našich stránkach - počas akcií, zvýhodnených ponúk a predvianočného obdobia, sa môže doručenie predĺžiť až o 5 dní.
    Chápeme, že chcete mať svoje objednávky čo najskôr, a preto Vám sľubujeme, že pre to naozaj vždy všetko robíme. Ďakujeme za pochopenie.

Som veľmi spokojná s objednávaním cez e shop...v kľude si povyberám čo sa mi páči...vybavenie a dodanie je rýchle...

Rýchlí a jednoduchý nákup a skvelé ceny

• Super obchod

Výhoda

služby rýchle pružné .. zrejme bez chýb

Na stránke sa píše, že zakúpený tovar bude v štandardnom balení. Avšak mi bol vydaný v malom sáčku s tým, že si mám zakúpiť krabičku, ktorá ako uvádzate mala byť súčasťou balenia.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup a čas venovaný napísaniu tejto recenzie. K zakúpenému tovaru ste právom očakávali štandardné balenie SOFIA. Darčekové ozdobné balenie sa v predajniach dá v prípade záujmu dokúpiť. Ospravedlňujeme za nedorozumenie, budeme sa podobným chybám vyvarovať. Ďakujeme za pochopenie.

• Rýchle doručenie

skvelý obchod

• Nakupovala som zatiaľ iba v ich kamenných predajniach, teraz prvýkrát cez e-shop a dodanie tovaru bolo veľmi rýchle, pekne zabalené, výrobok krásny ako na fotke.

Som spokojná ďakujem

• Tovar prišiel pekne zabalený