Som veľmi spokojná
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Veľmi sa tešíme z Vašej spokojnosti :). Ďakujeme Vám krásne za super nákup, hodnotenie a recenziu.
- Rychlost
Som spokojny objednam aj nabuduce
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Vaša spokojnosť s naším e-shopom nás teší. Sme radi, že sme Vám urobili radosť. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie a recenziu.
- kvalita,rýchlosť dodania
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie a recenziu. Dúfame, že Vaša ďalšia návšteva nášho e-shopu bude už na 100 %.
- Rychle dodanie
Nic
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Sme radi, že sme Vám urobili radosť. Ďakujeme Vám za nákup a recenziu. Veríme, že ďalší nákup bude už na 100 % :).
- Výborná komunikácia, rýchle dodania
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Vaša spokojnosť s naším e-shopom a s naším poradenstvom nás teší. Sme radi, že sme Vám urobili radosť. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie a milú recenziu.
Bezproblémové a rýchle dodanie.Veĺká spokojnosťm
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Veľmi sa tešíme z Vašej spokojnosti. Sme radi, že sme Vám urobili radosť. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie a milú recenziu.
- Rychlost
- Certifikáty
- Dobírka
- Není
Velký výběr, doručení do pár dnů i do ČR. Super!!
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme krásne za super nákup, hodnotenie a milú recenziu. Tešíme sa z Vašej spokojnosti.
- Rychlé dodání objednaného zboží a přehlenost webu.
Celková spokojenost.
Reakcia obchodu SOFIA
- Rýchle doručenie, šperky sú krásne a oceňujem darčekové balenie ku každému šperku zvlášť.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Vaša spokojnosť s naším e-shopom nás teší. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie a milú recenziu.
- objednavka v pohodli domova
vsetko slo hladko, mali aj tovar, ktory nebol na predajni, odporucam
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Vaša spokojnosť s naším e-shopom a s naším poradenstvom nás teší. Ďakujeme Vám krásne za nákup, hodnotenie a super recenziu.
- Široká ponuka šperkov a vždy nájdem čo potrebujem .
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Veľmi sa tešíme z Vášho super nákupu. Sme radi, že sme Vám urobili radosť. Ďakujeme Vám za hodnotenie a milú recenziu.
- V kľude doma si to môžem nákup premyslieť.
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie a recenziu.
- Na druhý deň objednávka vybavená
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Vaša spokojnosť s naším e-shopom nás teší. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie a recenziu.
- Rýchle vybavenie objednávky, objednaný tovar je veľmi pekný a kvalitný.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Veľmi nás teší Váš super nákup. Sme radi, že sme Vám urobili radosť. Ďakujeme Vám za hodnotenie a milú recenziu.
- Velky vyber
- Kvalitne prevedenie sperkov s certifikatom
- Rychle dorucenie
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie a recenziu.
- najlepsie treba objednat online, lebo tovar nie je dostupny na vsetkych predajniach.
- online objednat a vyskusat priamo na predajni, rozhodnutie o kupe je na vas
- ruchle vybavenie online objednavky 1-2 dni
- pri online objednavkach sa plati cash na predajni, nie je moznost kartou
- pri online objednavkach nezbierate klubove nalepky
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Vaša spokojnosť s naším e-shopom a s naším poradenstvom nás teší. „S“ body sú benefitom určeným len pre kamenné predajne a nie je možné ich získať za nákup v e-shope, tak isto ako nie je možné ich v e-shope využiť. Pri nákupe cez e-shop však máte iné zaujímavé výhody, ktoré nie je možné získať v kamennej pradajni. Ďakujeme Vám za pochopenie.
- Doručenie včas.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám krásne za nákup, hodnotenie a recenziu.
- rýchle dodanie
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Sme radi, že sme Vám urobili radosť. Ďakujeme Vám za super nákup, hodnotenie a recenziu.
- Super