Reklama

Som veľmi spokojná

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Veľmi sa tešíme z Vašej spokojnosti :). Ďakujeme Vám krásne za super nákup, hodnotenie a recenziu.

• Rychlost

Som spokojny objednam aj nabuduce

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Vaša spokojnosť s naším e-shopom nás teší. Sme radi, že sme Vám urobili radosť. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie a recenziu.

• kvalita,rýchlosť dodania

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie a recenziu. Dúfame, že Vaša ďalšia návšteva nášho e-shopu bude už na 100 %.

• Rychle dodanie

Nic

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Sme radi, že sme Vám urobili radosť. Ďakujeme Vám za nákup a recenziu. Veríme, že ďalší nákup bude už na 100 % :).

• Výborná komunikácia, rýchle dodania

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Vaša spokojnosť s naším e-shopom a s naším poradenstvom nás teší. Sme radi, že sme Vám urobili radosť. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie a milú recenziu.

Bezproblémové a rýchle dodanie.Veĺká spokojnosťm

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Veľmi sa tešíme z Vašej spokojnosti. Sme radi, že sme Vám urobili radosť. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie a milú recenziu.

• Rychlost
    • Certifikáty
    • Dobírka
    • Není

Velký výběr, doručení do pár dnů i do ČR. Super!!

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme krásne za super nákup, hodnotenie a milú recenziu. Tešíme sa z Vašej spokojnosti.

• Rychlé dodání objednaného zboží a přehlenost webu.

Celková spokojenost.

Reakcia obchodu SOFIA

• Rýchle doručenie, šperky sú krásne a oceňujem darčekové balenie ku každému šperku zvlášť.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Vaša spokojnosť s naším e-shopom nás teší. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie a milú recenziu.

• objednavka v pohodli domova

vsetko slo hladko, mali aj tovar, ktory nebol na predajni, odporucam

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Vaša spokojnosť s naším e-shopom a s naším poradenstvom nás teší. Ďakujeme Vám krásne za nákup, hodnotenie a super recenziu.

• Široká ponuka šperkov a vždy nájdem čo potrebujem .

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Veľmi sa tešíme z Vášho super nákupu. Sme radi, že sme Vám urobili radosť. Ďakujeme Vám za hodnotenie a milú recenziu.

• V kľude doma si to môžem nákup premyslieť.

Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie a recenziu.

• Na druhý deň objednávka vybavená

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Vaša spokojnosť s naším e-shopom nás teší. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie a recenziu.

• Rýchle vybavenie objednávky, objednaný tovar je veľmi pekný a kvalitný.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Veľmi nás teší Váš super nákup. Sme radi, že sme Vám urobili radosť. Ďakujeme Vám za hodnotenie a milú recenziu.

• Velky vyber
    • Kvalitne prevedenie sperkov s certifikatom

• Rychle dorucenie

Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie a recenziu.

• najlepsie treba objednat online, lebo tovar nie je dostupny na vsetkych predajniach.
    • online objednat a vyskusat priamo na predajni, rozhodnutie o kupe je na vas
    • ruchle vybavenie online objednavky 1-2 dni
    • pri online objednavkach sa plati cash na predajni, nie je moznost kartou
    • pri online objednavkach nezbierate klubove nalepky

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Vaša spokojnosť s naším e-shopom a s naším poradenstvom nás teší. „S“ body sú benefitom určeným len pre kamenné predajne a nie je možné ich získať za nákup v e-shope, tak isto ako nie je možné ich v e-shope využiť. Pri nákupe cez e-shop však máte iné zaujímavé výhody, ktoré nie je možné získať v kamennej pradajni. Ďakujeme Vám za pochopenie.

• Doručenie včas.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme Vám krásne za nákup, hodnotenie a recenziu.

• rýchle dodanie

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Sme radi, že sme Vám urobili radosť. Ďakujeme Vám za super nákup, hodnotenie a recenziu.

• Super