Reklama

• Skvelý výber, najlepšia cena na internete, rýchle a bezproblémové doručenie

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň Janka. Vaša spokojnosť s naším e-shopom nás veľmi teší. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie a super recenziu.

• Milá komunikácia najskôr telefonická a aj osobná.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Vaša spokojnosť s naším e-shopom a s naším poradenstvom nás veľmi teší. Ďakujeme Vám za super nákup, hodnotenie a milú recenziu.

• Skvele ceny
    • Široký vyber
    • Rýchle dodanie

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Teší nás Váš skvelý nákup a ďakujeme krásne za milú recenziu s hodnotením. Sme radi, že sme Vám mohli urobiť radosť.

• Rýchle dodanie, spokojnist

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Vaša spokojnosť s naším e-shopom nás teší. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie a recenziu.

• po jednom nákupe častá nevyžiadaná reklama cez sms a e-mail až som požiadal o zrušenie účtu

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za Váš nákup a názor, vďaka ktorému zlepšujeme naše služby. Ospravedlňujeme sa za nepríjemnosti a veríme, že nám i napriek tomu zachováte priazeň.

• rýchle doručenie.

Tovar doručený v pekfektnom stave+krabička a taštička na podarovanie darčeka.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Vaša spokojnosť s naším e-shopom nás veľmi teší. Ďakujeme Vám za skvelý nákup, hodnotenie a milú recenziu.

Rýchle dodanie

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie a recenziu.

Tovar dorazil do 2dni, spokojnost.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie a recenziu. Tešíme sa z Vašej spokojnosti.

• Rýchle dodanie super komunikácia

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme Vám krásne za skvelý nákup, hodnotenie a milú recenziu.

• Rýchle dodanie
    • Prijateľné ceny
    • Veľký výber produktov
    • Dodanie na predajňu zdarma

Super, určite objednam aj nabudúce.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Vaša spokojnosť s naším e-shopom a s naším poradenstvom nás veľmi teší. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie a recenziu. Tešíme sa na Váš ďalší nákup a veríme, že už bude na 100 % :).

som velmi spokojná

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň Soňa. Teší nás Váš super nákup a spokojnosť :). Ďakujeme Vám krásne za hodnotenie a recenziu.

• Dobrý výber
    • Zľavy
    • Často býva vypredané

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie a recenziu. Tovar priebežne doskladňujeme. Pri vypredanom šperku odporúčame nastaviť si "watchdog", akonáhle sa šperk doskladní príde Vám emailom notifikácia. Ďakujeme za pochopenie.

Rýchle vybavenie objednávky.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup a Vašu recenziu.

• Rýchlo dodaný tovar
    • Prišla aj darčeková taška

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Vaša spokojnosť s naším e-shopom nás teší. Sme radi, že sme Vám urobili radosť. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie a milú recenziu.

• Super ceny, dostupný tovar, rýchle doručenie, veľmi ochotná pracovníčka
    • Tovar som potrebovala na druhý deň a ochotná pracovníčka na eshope mi ho urýchlene poslala. Vďaka nej bol darček načas, za čo som naozaj vďačná

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň Lucik. Vaša spokojnosť s naším e-shopom a s naším poradenstvom nás veľmi teší. Sme radi, že darček dorazil v ten správny čas. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie a super recenziu.

Super. Rýchle a bez problémov.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Sme radi, že sme Vám urobili radosť. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie a recenziu.

• Rýchle dodanie.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie a milú recenziu.

• Rýchle dodanie, dobrá kvalita, spokojnosť.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Tešíme sa z Vašej spokojnosti. Ďakujeme Vám krásne za nákup, hodnotenie a recenziu.

spokojná

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie a recenziu. Vaša spokojnosť nás veľmi teší.

• rýchlosť dodania

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie a recenziu.