- Môžem len odporučiť. Rýchlosť dodania, komunikácia a stav objednávky.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme krásne za Vašu recenziu a teší nás Vaša spokojnosť s naším e-shopom a s naším poradenstvom. Sme radi, že sme Vám urobili radosť.
- rýchlosť a spolahlivosť
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Sme radi, že sme Vám mohli urobiť radosť a teší nás Vaša spokojnosť. Ďakujeme za hodnotenie a recenziu.
- Tovar sa dá pred prevzatím vidieť a v prípade nesplnenia očakávania odmietnuť.
- Pri osobnom odbere nie je možná platba kartou
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme krásne za Vašu recenziu a hodnotie. Teší nás Váš skvelý nákup.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za Váš super nákup, hodnotenie a recenziu.
Skúsenosti sú skvelé, objednávka je vždy vybavená hneď a obratom odoslaná.
Reakcia obchodu SOFIA
Objednávala som viackrát a vždy som bola nadmieru spokojná.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Veľmi sa tešíme z Vašej spokojnosti. Ďakujeme krásne za Vašu ďalšiu skvelú recenziu a hodnotenie.
- Veľký výber
- Výhodné akcie
- Veľmi rýchle dodanie
- Promptne a rychle dodanie
- Vdaka za tastivku naviac, bol to dar
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Veľmi sa tešíme z Vašej spokojnosti a sme radi, že sa darček páčil :). Ďakujeme krásne za odporúčanie, hodnotenie a milú recenziu.
Maximálna spokojnosť a expresné doručenie náramkov.
Reakcia obchodu SOFIA
- velky vyber, jednoduche objednanie, rychle dodanie
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Teší nás Vaša spokojnosť s naším e-shopom. Ďakujem krásne za hodnotenie a recenziu.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za Vaše odporúčanie, hodnotenie a recenziu.
rada nakupujem darčeky cez tento eshop
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Teší nás, že Vám môžeme urobiť každým ďalším nákupom radosť. Ďakujeme krásne za Vašu recenziu a hodnotenie.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme krásne za super nákup. Teší nás Vaša recenzia a hodnotenie.
Nakupovala som prvý krát a som maximálne spokojná
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Vaša spokojnosť s nákupom nám urobila veľkú radosť. Ďakujeme krásne za odporúčanie, hodnotenie a skvelú recenziu.
kupovala som tam už viac krát a zatial som velmi spokojná..:)
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme krásne za Vašu recenziu a teší nás Vaša spokojnosť s naším e-shopom. Sme Vám vďační za hodotenie a odporúčanie.
- Tovar si pozriem v pohodlí doma a v prípade, že neodpovedá mojej predstave môžem ho hneď na mieste vrátiť.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme krásne za skvelý nákup, hodnotenie a milú recenziu. Vaša spokojnosť nás veľmi teší.
- rýchlosť a spoľahlivosť
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Tešíme sa z Vášho nákupu. Ďakujeme Vám za hodnotenie a recenziu.
Rýchle dodanie
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Vaša spokojnosť s naším e-shopom a s naším poradenstvom nás veľmi teší. Ďakujeme za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu
- rýchlosť dodania
- krásne prevedenie, obrázok zodpovedá realite
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme krásne za Vašu recenziu a teší nás Vaša spokojnosť s naším e-shopom. Sme radi, že sme Vám mohli urobiť radosť.