- Kvalitný tovar. Rýchla spätná väzba ako aj dorucenie
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme krásne za Vašu recenziu a teší nás Vaša spokojnosť s naším e-shopom a s naším poradenstvom.
Veľmi rýchle doručenie.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za Váš nákup, hodnotenie a recenziu.
- Rýchlosť, ceny, dostupnosť tovaru všetko na 1*
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Sme radi, že sme Vám mohli urobiť radosť a teší nás Vaša spokojnosť. Ďakujeme krásne za Vašu super recenziu na 1*, hodnotenie a skvelý nákup.
Nakupoval som tu prvý raz a zrejme sa tu aj vrátim. Všetko prebehlo rýchlo a korektne.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Veľmi nás teší Vaša spokojnosť s naším e-shopom. Ďakujeme za skvelý nákup, hodnotenie, recenziu a tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu.
- Rýchle jednanie
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za Vaše hodnotenie, odporúčanie, recenziu a super nákup.
- pekný tovar, rýchlosť dodania, dobrý pomer cena - výkon
- zatiaľ žiadna
plne doporučujem
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme krásne za Vašu recenziu a teší nás Vaša spokojnosť s naším e-shopom. Sme Vám vďační za Vaše odporúčanie, hodnotenie a skvelý nákup.
Rýchle dodanie. Dobrá komunikacia
- Rychle dodanie tovaru
- Vyborna komunikacia
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Tešíme sa z Vašej spokojnosti. Ďakujeme za super nákup, hodnotenie a recenziu.
- Cena, rychle dodanie
- Velky vyber v vsetkych cenovych kategogiach
- Bez vyhrad
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za Váš nákup, hodnotenie a milú recenziu. Teší nás Vaša spokojnosť a radosť zo šperkov.
- Ochotná spolupráca, odbornosť
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme krásne za Váš nákup, hodnotenie a recenziu. Teší nás Vaša spokojnosť s naším e-shopom.
nieje mu co vytknut, odoslanie v ten isty den, dorucenie na druhy den, tovar presne taky ako som si vybral.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Máme radosť z Vašej skvelej recenzie a hodnotenia. Ďakujeme krásne za Váš nákup a teší nás Vaša spokojnosť s naším e-shopom.
mimoriadne promptné doručenie firemným kuriérom
Reakcia obchodu SOFIA
- Veľmi slušne jednanie so zákazníkom. Problém expresne riešený k spokojnosti zákazníka.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme krásne za Vašu super recenziu a teší nás Vaša spokojnosť s naším e-shopom a s naším poradenstvom. Sme radi, že sme Vám urobili radosť.
Pekné veci a rýchle doručenie
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za Vašu recenziu, odporúčanie a hodnotenie. Tešíme sa z Vašej spokojnosti.
- Dobrý výber
- Rýchle jednanie
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme krásne za Vašu recenziu a milé hodnotenie.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za Váš nákup, hodnotenie a recenziu. Tešíme sa z Vašej spokojnosti.
- Rychle dodanie tovaru,prijemne a ochotné vystupovanie predavačky v obchode pri preberaní tovaru.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Veľmi nás teší Vaša spokojnosť s naším e-shopom a s naším poradenstvom. Sme radi, že sme Vám urobili radosť. Ďakujeme za Váš skvelý nákup, hodnotenie a recenziu.
rýchlosť a kvalita dodania vynikajúca
Reakcia obchodu SOFIA
- Rychle a spolahlive vybavenie objednavok
- Super vyber
Odporucam
Reakcia obchodu SOFIA
- som veľmi spokojná, tovar my bol doručený priamo domov
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Tešíme sa z Vášho nákupu, hodnotenia a recenzie. Veríme, že naše šperky Vám robia radosť.