Reklama

• Kupovala som Pandoru,da sa povedat,ze od objednavky po dorucenie prebehlo 48hodin,co hodnotim ako velke plus

Platba vopred,bleskove dodanie tovaru

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Tešíme sa z Vašej spokojnosti. Sme radi, že sme Vám urobili radosť. Ďakujeme za milé slová a skvelý nákup.

• super

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Teší nás, že sme Vám urobili radosť. Ďakujeme za nákup a recenziu.

• prehľadný web,rýchle doručenie.

Reakcia obchodu SOFIA

Ďakujeme za Váš nákup, hodnotenie a recenziu.

Mala som objednaný pandora náramok, osobný odber na predajni. Keďže zaviedli lockdown, začala som riešiť doručenie domov. Pani na infolinke bola veľmi ústretová a bezproblémov vybavila moju žiadosť.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Teší nás Vaša spokojnosť s naším e-shopom a poradenstvom. Radi sme Vám urobili radosť a vyriešili nečakaný problém. Ďakujeme za Váš nákup, hodnotenie a recenziu.

• Rychlost dodania
    • Kvalita

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Teší nás Vaša spokojnosť s naším e-shopom. Ďakujeme za Váš nákup, hodnotenie a recenziu.

• Rýchlosť a spokojnost

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a recenziu.

Super komunikácia a veľmi rýchlo dodané som Max spokojná

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Teší nás Vaša spokojnosť s naším e-shopom a poradenstvom. Ďakujeme veľmi pekne za Váš nákup, hodnotenie a recenziu.

• Doba čakania
    • Krásny tovar
    • Kvalita

Zlý personál. Bola som veľmi sklamaná. Čakala som pred pultom, predavačka sa tam vykecávala a ani si ma nevšimla. Musela som ísť k nej z druhej strany, aby má obslúžila. Bola nepríjemná. Ja som si prišla po tovar a pani predavačka mi povedala nech čakám, pretože ona si robi svoje veci.

Všetko ako má bit , v chate ochota . Šperky doručení v čase .

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Teší nás Vaša spokojnosť s naším e-shopom a poradenstvom. Radi sme Vám urobili radosť. Ďakujeme za Váš nákup, hodnotenie a recenziu.

Výborná komunikácia, rýchle doručenie

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Teší nás Vaša spokojnosť s naším e-shopom a poradenstvom. Ďakujeme krásne za nákup, hodnotenie a recenziu.

Super rýchle vybavenie objednávky...

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Teší nás Vaša spokojnosť s naším e-shopom. Sme radi, že sme Vám urobili radosť.

Veľký výber tovaru, dobrá orientácia na stránke a v produktoch.

Reakcia obchodu SOFIA

• Rychla dodavka tovaru a tovar krasny neposkodeny

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme krásne za hodnotenie a recenziu. Teší nás Vaša spokojnosť s naším e-shopom a skvelý nákup.

Rýchle dodanie.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Teší nás Vaša spokojnosť s naším e-shopom. Ďakujeme za hodnotenie, odporúčanie a recenziu.

• Veľmi pekne zabalené

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a recenziu. Sme radi, že sme Vám urobili radosť.

• Veľmi ochotná pani s trpezlivosťou vysvetliť pomôcť pohľadať tovar, rýchlosť doručenia veľmi vkusne a pekne zabalené.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Teší nás Vaša spokojnosť s naším e-shopom a poradenstvom. Sme radi, že sme Vám urobili radosť.

• Ochota a rýchle dodanie

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Teší nás Vaša spokojnosť s naším e-shopom. Ďakujeme krásne za nákup, hodnotenie a recenziu.

• Nausnice som si objednala v oktobri. Nasledne mi volali, ze tovar nie je na sklade, ze bude k dispozicii o 5 tyzdnov. Suhlasila som, ze pockam. O mesiac som sa ozvala. No predavacka mi oznamila, ze zasielka uz prisla a mam 2 tyzdne na vyzdvihnutie. O tyzden ju uz v predajni nemali. Tak som si ich objednala znova. O par dni mi telefonovala pani predavacka, ze su pripravene, ale ze mozem platit len v hotovosti. Spytala som sa, ci mozem vyuzit sofia body, a ze ano. Pri osobnom vyzdvihnuti mi body nevzali, ze na internetove objednavky je iny vernostny system. Tak teraz som taka znechutena.
    • Mile predavacky
    • Pri nakupovani cez internet a osobne v predajni su zauzivane dva zlavove programy. Okrem toho sa zlavove body vztahuju len na sofia tovar.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za Vašu recenziu a mrzí nás Vaša nespokojnosť. V prípade akýchkoľvek problémov a otázok o tovare vždy odporúčame kontaktovať priamo nás, či už telefonicky na našu infolinku (0903 939 393) alebo e-mailom ([email protected]). „S“ body sú benefitom určeným len pre kamenné predajne a nie je možné ich získať za nákup v e-shope, tak isto ako nie je možné ich v e-shope využiť. Pri nákupe cez e-shop však máte iné výhody, ako napríklad doručenie zdarma, ako aj možnosť získať za každých 100 EUR nákupu zľavový kupón v hodnote 5 € na ďalší nákup – tento kupón nie je možné získať v kamennej predajni. Ďakujeme za pochopenie a veríme, že nám zachováte priazeň.

Stabilny dodavatel rychlost dodania

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Tešíme sa z Vašej spokojnosti a skvelého nákupu. Ďakujeme za Vašu milú recenziu a hodnotenie.

Pekny internetovi obchod prehladna ponuka so striebornymi goralkami nove kolekcie