- Kupovala som Pandoru,da sa povedat,ze od objednavky po dorucenie prebehlo 48hodin,co hodnotim ako velke plus
Platba vopred,bleskove dodanie tovaru
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Tešíme sa z Vašej spokojnosti. Sme radi, že sme Vám urobili radosť. Ďakujeme za milé slová a skvelý nákup.
- super
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Teší nás, že sme Vám urobili radosť. Ďakujeme za nákup a recenziu.
- prehľadný web,rýchle doručenie.
Reakcia obchodu SOFIA
Ďakujeme za Váš nákup, hodnotenie a recenziu.
Mala som objednaný pandora náramok, osobný odber na predajni. Keďže zaviedli lockdown, začala som riešiť doručenie domov. Pani na infolinke bola veľmi ústretová a bezproblémov vybavila moju žiadosť.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Teší nás Vaša spokojnosť s naším e-shopom a poradenstvom. Radi sme Vám urobili radosť a vyriešili nečakaný problém. Ďakujeme za Váš nákup, hodnotenie a recenziu.
- Rychlost dodania
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Teší nás Vaša spokojnosť s naším e-shopom. Ďakujeme za Váš nákup, hodnotenie a recenziu.
- Rýchlosť a spokojnost
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a recenziu.
Super komunikácia a veľmi rýchlo dodané som Max spokojná
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Teší nás Vaša spokojnosť s naším e-shopom a poradenstvom. Ďakujeme veľmi pekne za Váš nákup, hodnotenie a recenziu.
- Doba čakania
- Krásny tovar
Zlý personál. Bola som veľmi sklamaná. Čakala som pred pultom, predavačka sa tam vykecávala a ani si ma nevšimla. Musela som ísť k nej z druhej strany, aby má obslúžila. Bola nepríjemná. Ja som si prišla po tovar a pani predavačka mi povedala nech čakám, pretože ona si robi svoje veci.
Všetko ako má bit , v chate ochota . Šperky doručení v čase .
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Teší nás Vaša spokojnosť s naším e-shopom a poradenstvom. Radi sme Vám urobili radosť. Ďakujeme za Váš nákup, hodnotenie a recenziu.
Výborná komunikácia, rýchle doručenie
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Teší nás Vaša spokojnosť s naším e-shopom a poradenstvom. Ďakujeme krásne za nákup, hodnotenie a recenziu.
Super rýchle vybavenie objednávky...
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Teší nás Vaša spokojnosť s naším e-shopom. Sme radi, že sme Vám urobili radosť.
Veľký výber tovaru, dobrá orientácia na stránke a v produktoch.
Reakcia obchodu SOFIA
- Rychla dodavka tovaru a tovar krasny neposkodeny
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme krásne za hodnotenie a recenziu. Teší nás Vaša spokojnosť s naším e-shopom a skvelý nákup.
Rýchle dodanie.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Teší nás Vaša spokojnosť s naším e-shopom. Ďakujeme za hodnotenie, odporúčanie a recenziu.
- Veľmi pekne zabalené
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a recenziu. Sme radi, že sme Vám urobili radosť.
- Veľmi ochotná pani s trpezlivosťou vysvetliť pomôcť pohľadať tovar, rýchlosť doručenia veľmi vkusne a pekne zabalené.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Teší nás Vaša spokojnosť s naším e-shopom a poradenstvom. Sme radi, že sme Vám urobili radosť.
- Ochota a rýchle dodanie
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Teší nás Vaša spokojnosť s naším e-shopom. Ďakujeme krásne za nákup, hodnotenie a recenziu.
- Nausnice som si objednala v oktobri. Nasledne mi volali, ze tovar nie je na sklade, ze bude k dispozicii o 5 tyzdnov. Suhlasila som, ze pockam. O mesiac som sa ozvala. No predavacka mi oznamila, ze zasielka uz prisla a mam 2 tyzdne na vyzdvihnutie. O tyzden ju uz v predajni nemali. Tak som si ich objednala znova. O par dni mi telefonovala pani predavacka, ze su pripravene, ale ze mozem platit len v hotovosti. Spytala som sa, ci mozem vyuzit sofia body, a ze ano. Pri osobnom vyzdvihnuti mi body nevzali, ze na internetove objednavky je iny vernostny system. Tak teraz som taka znechutena.
- Mile predavacky
- Pri nakupovani cez internet a osobne v predajni su zauzivane dva zlavove programy. Okrem toho sa zlavove body vztahuju len na sofia tovar.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za Vašu recenziu a mrzí nás Vaša nespokojnosť. V prípade akýchkoľvek problémov a otázok o tovare vždy odporúčame kontaktovať priamo nás, či už telefonicky na našu infolinku (0903 939 393) alebo e-mailom ([email protected]). „S“ body sú benefitom určeným len pre kamenné predajne a nie je možné ich získať za nákup v e-shope, tak isto ako nie je možné ich v e-shope využiť. Pri nákupe cez e-shop však máte iné výhody, ako napríklad doručenie zdarma, ako aj možnosť získať za každých 100 EUR nákupu zľavový kupón v hodnote 5 € na ďalší nákup – tento kupón nie je možné získať v kamennej predajni. Ďakujeme za pochopenie a veríme, že nám zachováte priazeň.
Stabilny dodavatel rychlost dodania
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Tešíme sa z Vašej spokojnosti a skvelého nákupu. Ďakujeme za Vašu milú recenziu a hodnotenie.
Pekny internetovi obchod prehladna ponuka so striebornymi goralkami nove kolekcie