- Rýchlo v termín.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za Váš nákup, hodnotenie a super recenziu.
- Veľmi rýchle vybavenie objednávky
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Radi sme Vám urobili radosť. Ďakujeme za Váš nákup, hodnotenie a super recenziu.
- Veľký výber
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Tešíme sa z Vašej spokojnosti. Ďakujeme za Váš nákup, hodnotenie a recenziu.
Nečakané rýchle dodanie, vzhľadom na to, že bolo tesne pred Vianocami. Aj preto bola predvianočná akcia, takže som aj pár € ušetril. Platba vopred, dodanie kuriérom. Niet čo vytknúť
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za Váš nákup, hodnotenie a super recenziu. Tešíme sa z Vašej spokojnosti.
- Rýchlosť vybavenia objednávky
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za Váš nákup, hodnotenie a recenziu.
- Vybrala som si to z domu, nemusela som nikam chodiť.
Vrele odporúčam. Len sa dlho nerozhodujte, tovar sa rýchle míňa.
Reakcia obchodu SOFIA
Vsetko OK, len krabicka s nausnicami mi prisla zdeformovana. Krabicka bola iba v sacku takze si musela toho zazit pri preprave kurierom... Kedze to bol darcek, musel som pouzit vlastnu krabicku.
Do buducna by som odporucal lepsie zabalit produkt.Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Mrzí nás Vaša nespokojnosť a ospravedlňujeme sa Vám za spôsobený omyl. V prípade akýchkoľvek problémov vždy odporúčame kontaktovať priamo nás, či už telefonicky na našu infolinku (0903 939 393) alebo e-mailom ([email protected]). Ďakujeme za pochopenie.
- Rychlost
- Spokojnost
- Akcie
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za Váš nákup, hodnotenie a milú recenziu. Tešíme sa z Vašej spokojnosti.
- rýchle doručenie tovaru, vianocna zlava, aj darcek
- Výborná komunikácia rýchle dodanie
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za Váš nákup, hodnotenie a recenziu.
- Spoľahlivosť
- Rýchlosť dodania
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za Váš nákup, hodnotenie a recenziu. Teší nás Vaša spokojnosť.
Kvalita sladkovodnych peral na nahrdelniku bola velmi zla. V predajni mi ponukli viacero kusov, ale kazdy z nich mal vyrazne viditelne vady perlete na koralkach. Nakoniec som si nekupila ziadny. Mam niekolko nahrdelnikov z riecnych a morskych peral, tak to viem porovnat. Ale toto je zial velmi nizka kvalita. :-(
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Mrzí nás Vaša nespokojnosť. Na našom e-shope ponúkame prírodné perly, nie syntetické perly bez akýchkoľvek chybičiek. Prírodné perly majú rôzne stupne kvality perál, od ktorých sa odvíja aj cena. Perly, ktoré ponúkame zákazníkom, sú pri AA kvalite za prijateľné ceny. Ďakujeme za pochopenie.
Super a hlavne rychlo
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Teší nás Vaša spokojnosť s naším e-shopom. Ďakujeme za Váš nákup, hodnotenie a recenziu.
- Rýchle bezproblémové vybavenie objednávky a jej doručenie
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Teší nás Vaša spokojnosť s naším e-shopom. Radi sme Vám urobili radosť. Ďakujeme za Váš nákup, hodnotenie a recenziu.
maximalna spokojnost. Objednany tovar doruceny na druhy den, pekne zabaleny v darcekovych krabickach. A to bolo tesne pred Vianocami, kedy bol iste na tento obchod enormny napor - aj z ohladom na to, ze vsetky kamenne predajne boli zatvorene. Tovar je kvalitny, mne sa vsetko, co som si objednala velmi paci. Odporucam.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Teší nás Vaša spokojnosť s naším e-shopom a poradenstvom. Radi sme Vám urobili radosť. Ďakujeme za Váš nákup, hodnotenie a recenziu.
rychlo,spolahlivo
- Prehľad
- Rýchlosť dodania
Reakcia obchodu SOFIA
- Objednávala som prvýkrát a som spokojná, tovar prišiel neporušené, zabalený, k tomu bola aj taštička, akurát nebola handrička na čistenie.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Teší nás Vaša spokojnosť s naším e-shopom. Sme radi, že sme Vám urobili radosť. Handrička už dlhú dobu nie je súčasťou darčekového balenie, ale máte možnosť si zakúpiť čistiasi set na našej stránke.
- Fajn pristup
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme krásne za Váš nákup, hodnotenie a recenziu.
- Kupovala som Pandoru,da sa povedat,ze od objednavky po dorucenie prebehlo 48hodin,co hodnotim ako velke plus
Platba vopred,bleskove dodanie tovaru
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Tešíme sa z Vašej spokojnosti. Sme radi, že sme Vám urobili radosť. Ďakujeme za milé slová a skvelý nákup.