Reklama

• Rýchle dodanie

• Ryxhle dodanie

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.

Odporúčam všetkým, ktorí chcú spraviť radosť sebe,alebo niekomu inému.Bol to darček pre dcéru a veľmi sa potešila.Rýchle dodanie a pekné darčekové balenie.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Teší nás Vaša spokojnosť s naším e-shopom. Ďakujeme za nákup, odporúčanie, hodnotenie a milú recenziu. Sme radi, že sme Vám a dcére urobili radosť.

• spolahlivosť, rýchlosť

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Teší nás Vaša spokojnosť s naším e-shopom. Ďakujeme za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.

Ok

Reakcia obchodu SOFIA

Ďakujeme za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.

• Zrozumitelny popis tovaru,rychle dorucenie

• Rýchlosť dodania tovaru

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu. Sme radi, že sme Vám urobili radosť.

• Pohodlný a bezpečný nákup z domu.

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.

• Siroka ponuka, skvele ceny, obsiahle informacie o sperkoch..rychle dodanie.Pravidelne doskladnenie produktov co sa uz vypredali. neustale novinky. Produkt zodpoveda obrazku,velka spokojnost.

100 percentna istota ,ze kupujem originalne sperky co zodpovedaju kvalite a obrazku.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Tešíme sa z Vašej spokojnosti. Ďakujeme za nákup, odporúčanie, hodnotenie a super recenziu.

Osobné,nemám nič proti tomuto obchodu, bohužiaľ mi ale neprišiel ,taký tovar aký som si objednala, prsteň, ktorý som si objednala,mal inú farbu perly a náušnice neboli vysiace ale srobovacie, takže za mňa to bolo prvý a posledný krát.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Veľmi nás mrzí vzniknutá situácia a Vaša nespokojnosť. Každú objednávku pred odoslaním kontrolujeme, vo Vašom prípade sa ospravedlňujeme za pochybenie, spôsobené ľudskou chybou. Až do tejto recenzie neevidujeme žiadnu sťažnosť. V prípade akýchkoľvek problémov nás môžete kontaktovať mailom na [email protected], telefonicky na 0903939393 alebo na chate na našej stránke (denne od 08:00-21:00). Tovar je možné vymeniť alebo vrátiť. Môžete nás kontaktovať a radi Vám s výmenou/ vrátením pomôžeme. Ďakujeme za pochopenie.

• Rýchle dodanie
    • Krásny tovar

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie, hodnotenie a milú recenziu. Sme radi, že sme Vám urobili radosť.

• Rychla a dostatocna komunikacia a dodanie

• Rýchle doručenie
    • Super cena
    • Milý personál

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Teší nás Vaša spokojnosť. Ďakujeme za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.

Nebol to môj prvý nákup a ani posledný. Som veľmi spokojná s obchodom, tovarom a aj s dodaním.

Nádherné šperky !!!

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme krásne za super nákup, odporúčanie, hodnotenie a milú recenziu. Sme radi, že sme Vám urobili radosť.

Spokojnosť

Reakcia obchodu SOFIA

Som uplne spokojna a vdaka za pomoc pri nakupe super personal ďakujemmmm

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Teší nás Vaša spokojnosť s naším e-shopom. Ďakujeme za nákup, odporúčanie, hodnotenie a milú recenziu. Sme radi, že sme Vám urobili radosť.

Super určite si zasa objednám

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Teší nás Vaša spokojnosť s naším e-shopom a poradenstvom. Ďakujeme za nákup, odporúčanie, hodnotenie a milú recenziu.

• rýchla komunikácia,
    • spokojnosť s tovarom
    • rýchle dorucenie
    • super kvalita

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Vaša spokojnosť z nášho e-shopu nás teší. Ďakujeme za skvelý nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.

• tovar na sklade nemali, ale keďže ponúkali info o dostupnosti tovaru tak to som kvitovala, super, odporúčam

spokojnosť

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za skvelý nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu. Sme radi, že sme Vám urobili radosť.