- Veľmi príjemný personál
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Teší nás Vaša spokojnosť s naším e-shopom a poradenstvom. Sme radi, že sme Vám urobili radosť.
- Kvalitné produkty
- V prípade potreby vám ochotne poradia
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie, hodnotenie a milú recenziu.
- Široký výber, kvalitné produkty a rýchle doručenie v rámci Bratislavy. Plusom tiež poradenstvo v rámci zákaznickeho chatu.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Teší nás Vaša spokojnosť s naším e-shopom a poradenstvom. Ďakujeme za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.
- super výber
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Teší sme z Vašej spokojnosti a ďakujeme za nákup.
- Veľmi rýchle dodanie, komunikácia na úrovni
Veľmi som spokojná, produkty zodpovedajú vizualizácií na web stránke, kvalitný produkt
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu. Sme radi, že sme Vám urobili radosť.
- komunikácia
- Kvalitne spracovanie
- Ceny
- Rýchle doručenie
- Prehľadný eshop
- Široký sortiment
- Dopravca znehodnotil balík...
Obchod je výborný a nakupujem tam pravidelne. Len som teraz nemal šťastie na dopravcu, ktorý zničil krabičku so šperkami a darčekovú tašku...
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie, hodnotenie a super recenziu. Mrzí nás poškodené darčekové balenie. V prípade akýchkoľvek problémov nás môžete kontaktovať mailom na [email protected], telefonicky na 0903939393 alebo na chate na našej stránke (denne od 08:00-21:00). Radi Vám pomôžeme.
- rýchlo
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie a recenziu. Veríme, že ďalší nákup bude už na 100 %.
- Veľký výber tovaru
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie, hodnotenie a milú recenziu. Tešíme sa z Vašej spokojnosti.
- Rýchlo vybavené
Vyhoda vyzdvihnutia
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Teší nás Vaša spokojnosť s naším e-shopom a poradenstvom. Ďakujeme za nákup, odporúčanie, hodnotenie a milú recenziu. Sme radi, že sme Vám urobili radosť.
- rýchle dodanie tovaru
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.
Rychle dodanie..tovar krasny...
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Sme radi, že sme Vám urobili radosť. Ďakujeme za nákup, odporúčanie, hodnotenie a milú recenziu.
Skvelý výber a rýchle dodanie
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme krásne za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.
Som vzdy spokojna
- Rychle dodanie
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie a super hodnotenie.
- Prehladnosť sortimentu
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme krásne za nákup, odporúčanie, hodnotenie a Vašu recenziu.
- rýchlosť, zodpovednosť