- Rýchlo vybavená a doručená objednávka
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Veľmi nás teší Vaša spokojnosť. Sme radi, že sme Vám mohli urobiť radosť. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie a recenziu.
- rýchle jednanie či už pri vyzdvihnutí na predajni alebo dodanie domov
- podla mna velmi priateľné ceny
- veľký výber
- kvalita produktov
- na predajni možnosť pri vyzdvihnutí platiť iba v hotovosti
Som spokojná s týmto obchodom. Objednávam každý rok na narodeniny šperky. Zatiaľ ma žiadne nesklamali. Tovar som si objednala na prevádzku a o dva dni už bol pripravený na vyzdvihnutie. Tiež sa mi páči že dosť často ponúkajú nejaké zľavy
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Veľmi nás teší Vaša spokojnosť. Sme radi, že sme Vám mohli urobiť opäť radosť. Ďakujeme Vám za skvelý nákup, hodnotenie a milú recenziu.
Vždy absolútna spokojnosť so značkou Pandora a to jej mám teda pomerne dosť, 8 plných naramkov. Veľmi spokojná aj s e-shopom . Všetko sa snažia vyriešiť k spokojnosti klienta
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme krásne za Váš nákup, hodnotenie a recenziu. Teší nás Vaša spokojnosť.
Ochota a vcasne dodanie. Vsetko super.
Reakcia obchodu SOFIA
- príjemná a promptná komunikácia
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Veľmi nás teší Vaša spokojnosť s e-shopom a naším poradenstvom. Sme radi, že sme Vám mohli urobiť radosť. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie a recenziu.
- Nevýhodou je že mi prsteň nebol doručený v krabicke sále len v sáčku
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie a recenziu.
Vwlmi rychlo dodany tovar
Reakcia obchodu SOFIA
Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie a recenziu. Sme radi, že sme Vám urobili radosť.
- Bezchybné stránky, jednoduchý výber.
- Rýchle doručenie.
- Skvelá komunikácia.
- Rýchle dodanie.
Reakcia obchodu SOFIA
Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie a recenziu.
- Tovar skoro doručený som veľmi spokojna
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie a recenziu. Teší nás Vaša spokojnosť.
- Rýchle doručenie a široký výber
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie a recenziu.
S obchodom mám dobré skúsenosti.
- Veľký výber
- Skvelé ceny
- Krásne balenie
- Zatiaľ som n výhodu nenašla
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Sme radi, že sme Vám mohli urobiť radosť. Ďakujeme Vám za skvelý nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.
- dobre ceny, komunikacia, riesenie reklamacii, rychle dodanie
- neviem o ziadnej a to som uz niekolkykrat u nich nakupovala a aj co to reklamovala
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Tešíme sa z Vašej spokojnosti a ďalšieho nákupu. Ďakujeme Vám krásne za odporúčanie, hodnotenie a recenziu.
Pri objednávke nebol problém. Objednávka bola doručená do 48-hod. Nemám čo vytknúť.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Sme radi, že sme Vám mohli urobiť radosť. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie a recenziu.
- Prehľadná stránka, jednoduchý výber a objednanie. Rýchle doručenie.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie a recenziu. Radi sme Vám urobili radosť.
- Všetko super ,maximálna spokojnosť na 100%
- Rýchla dodávka
Reakcia obchodu SOFIA
Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie a recenziu.
- Kontaktovali ma telefonicky ze mam pripravenu objednavku, mohla som si prezriet tovar aj mi ho pekne zabalili. Slecny boli velmi mile.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Teší nás Vaša spokojnosť s e-shopom a naším poradenstvom. Sme radi, že sme Vám mohli urobiť radosť. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie a recenziu.
- rýchle dodanie
- vysoké ceny