Reklama

pohodlné nakupovanie, rýchle dodanie

Reakcia obchodu SOFIA

Ďakujeme Vám za nákup, odporúčanie, super hodnotenie a milú recenziu.

• Rýchle a bezproblémové riešenie objednávky.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za Váš nákup, odporúčanie, super hodnotenie a recenziu.

• Rýchle dodanie
    • Veľký výber
    • Ochota predajcu

• Rýchle dodanie, spoľahlivosť

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme Vám krásne za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.

Veľmi ochotné a milé predávajúce. Behom pár minút odpísali na mail ohľadom doplnenia objednávky.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Teší nás Vaša spokojnosť s naším e-shopom a poradenstvom. Ďakujeme Vám krásne za nákup, odporúčanie, super hodnotenie a milú recenziu.

• Rychle spracovanie objednavky a jej dodanie do 2 dni

Reakcia obchodu SOFIA

Ďakujeme za skvelý nákup, odporúčanie, hodnotenie a super recenziu.

• Dodali mi aj tovar o ktorý mali záujem, ale ktorý bol na externom sklade a pridali ho do objednávky
    • Skvelá zľava v auguste
    • Možnosť osobného odberu
    • Keď sa niektorí tovar dopredá, zvyčajne ho už nedoplnia. :(

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Teší nás Vaša spokojnosť s naším e-shopom. Ďakujeme Vám krásne za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu. Pri vypredanom tovare Vám odporúčame nastaviť si funkciu "watchdog", ktorá Vás emailom upozorní keď sa vypredaný tovar naskladní.

• Prehladna stranka, velky vyber, rychle dorucenie

Reakcia obchodu SOFIA

Ďakujeme Vám krásne za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.

******

Reakcia obchodu SOFIA

Tešíme sa z Vášho skvelého hodnotenia. Ďakujeme Vám krásne za nákup a odporúčanie.

• Pekny tovar
    • Veľký výber
    • Už som si objednávala viac krát

Žiadne

Reakcia obchodu SOFIA

Nakupovala som prvý krát a som spokojná

Reakcia obchodu SOFIA

Veľmi nás teší Vaša spokojnosť s naším e-shopom. Sme radi, že sme Vám mohli urobiť radosť. Ďakujeme Vám krásne za nákup, hodnotenie a recenziu.

Bohatý výber, dibré akcie.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie a recenziu. Teší nás Vaša spokojnosť.

• Vyborny vyber
    • Rychle dodanie

Reakcia obchodu SOFIA

Ďakujeme Vám krásne za nákup, hodnotenie a recenziu.

• Rýchle doručenie
    • Presný popis produktov s fotografiou
    • Prehľadnosť internetového obchodu
    • Veľký vyber

Reakcia obchodu SOFIA

Všetko v poriadku a rýchlo, jediné neštandardné bolo, že mi z obchodu priamo volali, že mám pripravený tovar. Žiadna SMS s heslom ako sme zvyknutí pri eshopoch.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Sme radi, že sme Vám mohli urobiť radosť. Ďakujeme Vám krásne za nákup, hodnotenie a recenziu.

• rýchlosť,kvalita

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme Vám krásne za nákup, hodnotenie a recenziu. Teší nás, že sme Vám urobili radosť.

super,rýchle doručenie,maximálna spokojnosť...ďakujem

Reakcia obchodu SOFIA

• Výrobok nezodpovedá kvalite ktorú prezentujeme, spojovacie očká na náramku sú krivo pospájané, na výrobku nieje označenie že je to striebro , zapinanie respektíve krúžok ktorým nastavujete dĺžku nedrží poriadne

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, recenziu a mrzí nás Vaša nespokojnosť. V prípade akýchkoľvek problémov nás môžete kontaktovať mailom na [email protected], telefonicky na 0903939393 alebo na chate na našej stránke (denne od 08:00-21:00). Tovar je možné vymeniť alebo vrátiť. Môžete nás kontaktovať a radi Vám s výmenou/ vrátením pomôžeme. Ďakujeme za pochopenie.

• rýchle, bezproblémové dodanie

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie, odporúčanie a recenziu. Vaša spokojnosť nás veľmi teší.

• Otrasssss
    • Fuj fakt hnus

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Mrzí nás Vaša nespokojnosť.