pohodlné nakupovanie, rýchle dodanie
Reakcia obchodu SOFIA
Ďakujeme Vám za nákup, odporúčanie, super hodnotenie a milú recenziu.
- Rýchle a bezproblémové riešenie objednávky.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za Váš nákup, odporúčanie, super hodnotenie a recenziu.
- Veľký výber
- Ochota predajcu
- Rýchle dodanie, spoľahlivosť
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám krásne za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.
Veľmi ochotné a milé predávajúce. Behom pár minút odpísali na mail ohľadom doplnenia objednávky.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Teší nás Vaša spokojnosť s naším e-shopom a poradenstvom. Ďakujeme Vám krásne za nákup, odporúčanie, super hodnotenie a milú recenziu.
- Rychle spracovanie objednavky a jej dodanie do 2 dni
Reakcia obchodu SOFIA
Ďakujeme za skvelý nákup, odporúčanie, hodnotenie a super recenziu.
- Dodali mi aj tovar o ktorý mali záujem, ale ktorý bol na externom sklade a pridali ho do objednávky
- Skvelá zľava v auguste
- Možnosť osobného odberu
- Keď sa niektorí tovar dopredá, zvyčajne ho už nedoplnia. :(
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Teší nás Vaša spokojnosť s naším e-shopom. Ďakujeme Vám krásne za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu. Pri vypredanom tovare Vám odporúčame nastaviť si funkciu "watchdog", ktorá Vás emailom upozorní keď sa vypredaný tovar naskladní.
- Prehladna stranka, velky vyber, rychle dorucenie
Reakcia obchodu SOFIA
Ďakujeme Vám krásne za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.
******
Reakcia obchodu SOFIA
Tešíme sa z Vášho skvelého hodnotenia. Ďakujeme Vám krásne za nákup a odporúčanie.
- Pekny tovar
- Veľký výber
- Už som si objednávala viac krát
Žiadne
Reakcia obchodu SOFIA
Nakupovala som prvý krát a som spokojná
Reakcia obchodu SOFIA
Veľmi nás teší Vaša spokojnosť s naším e-shopom. Sme radi, že sme Vám mohli urobiť radosť. Ďakujeme Vám krásne za nákup, hodnotenie a recenziu.
Bohatý výber, dibré akcie.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie a recenziu. Teší nás Vaša spokojnosť.
- Vyborny vyber
- Rychle dodanie
Reakcia obchodu SOFIA
Ďakujeme Vám krásne za nákup, hodnotenie a recenziu.
- Rýchle doručenie
- Presný popis produktov s fotografiou
- Prehľadnosť internetového obchodu
- Veľký vyber
Reakcia obchodu SOFIA
Všetko v poriadku a rýchlo, jediné neštandardné bolo, že mi z obchodu priamo volali, že mám pripravený tovar. Žiadna SMS s heslom ako sme zvyknutí pri eshopoch.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Sme radi, že sme Vám mohli urobiť radosť. Ďakujeme Vám krásne za nákup, hodnotenie a recenziu.
- rýchlosť,kvalita
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám krásne za nákup, hodnotenie a recenziu. Teší nás, že sme Vám urobili radosť.
super,rýchle doručenie,maximálna spokojnosť...ďakujem
Reakcia obchodu SOFIA
- Výrobok nezodpovedá kvalite ktorú prezentujeme, spojovacie očká na náramku sú krivo pospájané, na výrobku nieje označenie že je to striebro , zapinanie respektíve krúžok ktorým nastavujete dĺžku nedrží poriadne
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, recenziu a mrzí nás Vaša nespokojnosť. V prípade akýchkoľvek problémov nás môžete kontaktovať mailom na [email protected], telefonicky na 0903939393 alebo na chate na našej stránke (denne od 08:00-21:00). Tovar je možné vymeniť alebo vrátiť. Môžete nás kontaktovať a radi Vám s výmenou/ vrátením pomôžeme. Ďakujeme za pochopenie.
- rýchle, bezproblémové dodanie
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie, odporúčanie a recenziu. Vaša spokojnosť nás veľmi teší.
- Otrasssss
- Fuj fakt hnus
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Mrzí nás Vaša nespokojnosť.