Reklama

Spokojnost,rychle dodanie.

• Dobrý výber

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za odporúčanie a recenziu.

• Super,rychlo prišlo spokojna tovar pekny ďakujem
    • Vyhodny

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Tešíme sa z Vašej spokojnosti a skvelého nákupu. Ďakujeme za odporúčanie, hodnotenie a recenziu.

Promptna rýchla spätná väzba, ďakujem

Dobrý deň. Ďakujeme krásne za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.

Super, uz som objednavala a zatiaĺ spokojnost

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, odporúčanie, hodnotenie a milú recenziu.

OK

• rychlost
    • spolahlivost

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Teší nás, že sme Vám urobili radosť. Ďakujeme krásne za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.

• Velmi rychle dorucenie velmi spokojný

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Vaša spokojnosť nás veľmi teší. Ďakujeme krásne za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.

• Veľmi príjemná slečna na pobočke, poradila aj pomohla
    • Rýchle dodanie

Určite ak budem rozmýšľať nad šperkom, prvá voľba bude Sofia

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Teší nás Vaša spokojnosť z nášho e-shopu a poradenstva. Ďakujeme krásne za nákup, odporúčanie, hodnotenie a milú recenziu. Sme radi, že sme Vám mohli urobiť radosť.

• zmenili miesto vyzdvihnutia zásielky, má otváracie hodiny, ktoré mi nevyhovujú

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu. V prípade akýchkoľvek problémov nás vždy môžete kontaktovať mailom na [email protected], telefonicky na 0903939393 alebo na chate na našej stránke (denne od 08:00-21:00).

Náušnice sú není rozbalene je to vianočný darček takže uvidíme az pod stromčekom.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu. Veríme, že sa darčerk bude páčiť a urobí radosť.

• Mohla som si tovar prevziať osobne
    • Z predajne mi volali, že mám tovar pripravený na výdaj a zodpovedali mi všetko otazky
    • Vybavená som bola do pár minutiek
    • Žiadne negativa

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Teší nás Vaša spokojnosť s nákupom. Ďakujeme za odporúčanie, hodnotenie a milú recenziu.

• Rýchle dorucenie

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.

Dostala som tovar ktorý som si neobjednala, avšak prístup obchodu bol výborý o dva dni mi doručili môj tovar a obratom zobrali nesprávny. Bez problémov

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Teší nás, že výmena prebehla bez problémov. Ďakujeme za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu. Sme radi, že sme Vám urobili radosť.

s objednaním aj s doručením tovaru som veľmi spokojná

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.

maximalna spokojnost nakupujem tu vela a vždy mi bolo vcas doručene všetko čo som si objednal

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Tešíme sa zo skvelého nákupu a sme radi, že sme Vám opäť urobili radosť. Ďakujeme za odporúčanie, hodnotenie a milú recenziu.

Prisiel mi tovar bez darcekoveho balenia. Je to malickost ale bez toho to hodnotim hrozne. Aj by som si tie 3€ doplatil aby to normlane zabalil ked to je taky problem.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Veľmi nás mrzí vzniknutá situácia a Vaša nespokojnosť. V prípade akýchkoľvek problémov nás môžete kontaktovať mailom na [email protected], telefonicky na 0903939393 alebo na chate na našej stránke (denne od 08:00-21:00). Balenie Vám dodatočne odošleme. Ďakujeme za pochopenie.

• Velmi rychle dodanie

• rýchlosť a kvalita