- Výborná kvalita, rýchle dodanie
Dobrý deň. Ďakujeme krásne za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.
- Certifikát prabosti bez pečiatky a podpisu
Tovar mi bol doručený rýchlo. Žiaľ certifikát pravosti bez pečiatky a podpisu. To ma trošku nahnevalo a preto si dávajte na to pozor.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu. Každú objednávku pred odoslaním kontrolujeme, vo Vašom prípade sa ospravedlňujeme za pochybenie, spôsobené ľudskou chybou. Pri výmene šperku alebo reklamácii je dôležité hlavne číslo objednávky. Za pochopenie Vám ďakujeme.
- rýchle dodanie, dobrá komunikácia, kvalitný tovar, veľký výber
Veľká spokojnosť ďakujem
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Teší nás Vaša spokojnosť. Ďakujeme krásne za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.
- rýchle doručenie
Objednávam a som spokojná
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Vaša spokojnosť nás veľmi teší. Ďakujeme krásne za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.
- rýchlosť dodania
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.
spokojná
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Tešíme sa z Vašej spokojnosti. Ďakujeme krásne za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.
- Rychle dodanie, velky vyber tovaru.
- ziadne
- Rychle jednanie
- Pekne balenie
Dobrý deň. Ďakujeme krásne za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.
- Rychle dodanie, skvelá,milá komunikácia, pri výmene tovaru mi trpezlivo poradili, odporúčam!
- Žiadna
- e-shop prehľadný
- tovar pripravený na vyzdvihnutie na ďalší deň
Dobrý deň. Ďakujeme krásne za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.
- Super aj s original balenim
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Veľmi sa tešíme z Vašej spokojnosti. Ďakujeme krásne za nákup, odporúčanie, hodnotenie a super recenziu.
maximálna spokojnosť
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Vaša spokojnosť z nákupu nás veľmi teší. Ďakujeme krásne za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.
Tovar bol zabaleny a pripraveny,personal bol velmi mili.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Vaša spokojnosť s e-shopom a poradenstvom nás teší. Ďakujeme krásne za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.
Rýchly, spoľahlivý
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.
Velmi rychle dorucenie. Dorucenie v den objednania (Bratislava). Krasne zabalene.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme krásne za skvelý, rýchly nákup, odporúčanie, hodnotenie a milú recenziu.
- Tovar bol dodaný naozaj veľmi rýchlo a každý darček bol zabalený v osobitnej krabičke.
- Ku každému darčeku bola darčeková taška.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme krásne za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu. Sme radi, že sme Vám urobili radosť.
Neprešla mi platba kartou za tovar, ihneď som cez online komunikáciu oslovila predajcu, veľmi milá pani mi môj problém ihneď vyriešila k spokojnosti...
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Teší nás Vaša spokojnosť s naším e-shopom a poradenstvom. Ďakujeme krásne za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu. Sme radi, že sme Vám s objednávkou mohli pomôcť.
spoľahlivý a rýchly
Dobrý deň. Ďakujeme krásne za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.
- veľmi rýchle vybavenie a doručenie objednávky
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Teší nás, že sme Vám urobili radosť. Ďakujeme krásne za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.