Som nad mieru spokojný.
- Dobrá s poluprace
Tovar sme dostali načas, bez nejakých problémov.
Promptnosť, komunikácia ok,..
pokosnica mi prišla iná ako na fotografii
Reakcia obchodu Šimek.eu
děkujeme za vaše hodnocení. Bohužel, nevidím žádnou komunikaci ohledně reklamace na zboží. Pouze tuto recenzi. Mohu poprosit o kontaktování na email: [email protected], abychom celou situaci vyřešili.
Za komplikace s vaší objednávkou se velice omlouváme.
- Rychlost, kvalita.
Reakcia obchodu Šimek.eu
děkujeme za kladné hodnocení. Rychlost a kvalita expedice k vám, zákazníkům, je jednou ze stálých priorit našeho eshopu.
- Cena tovaru
Reakcia obchodu Šimek.eu
děkujeme za super hodnocení a jsme rádi, že nám přibyl další spokojený zákazník.
- Komunikácia
- Rýchle odoslanie objednávky
- Cena výrobkou
Reakcia obchodu Šimek.eu
děkujeme za kladné hodnocení . Dobrá komunikace se zákazníky je pro nás vždy důležitá. Hladký a rychlý průběh objednávek zajišťuje náš dobře sehraný Šimek tým.
I. Blažková, podpora eshopu -
- Rýchle dodanie.velmi spokojný.
I. Blažková, podpora eshopu -
Všetko ako ma byť, rýchle dodanie a super komunikácia.
Reakcia obchodu Šimek.eu
děkujeme za kladné hodnocení. Dbáme na kvalitu zboží, rychlost dodání i dobrou komunikaci a velice nás těší , že máme dalšího spokojeného zákazníka.
- ok
Dobrý obchod
- ok
Reakcia obchodu Šimek.eu
děkujeme za skvělé hodnocení a budeme se těšit na další objednávky.
dobrý on-line obchod
Reakcia obchodu Šimek.eu
děkujeme za skvělé hodnocení a budeme se těšit na další objednávky.
- sortiment, ceny
I. Blažková, podpora eshopu -
Doručené za 4 dni na Slovensko.
I. Blažková, podpora eshopu -
- Super rýchle vybavenie objednávky, pomoc pri zaplatení
Veľká spokojnosť
- Vlastne skladove zasoby
- Siroka ponuka
- Rychle dodanie
Reakcia obchodu Šimek.eu
děkujeme za skvělé hodnocení. Náš sortiment přizpůsobujeme přáním a potřebám zákazníků, také jej neustále rozšiřujeme o novinky na trhu. Právě komunikace se zákazníky nám umožňuje zlepšovat naše služby i nabídku zboží .
I.Blažková, podpora eshopu -
- Rýchlosť.
Šokujuco rýchle vybavenie objednávky aj s doručením. Vďaka.
- Seriozne vybavenie
I. Blažková, podpora eshopu -
rýchla dodávka motora na opravu, určite spokojnosť - motor už vymenený a DUR 181 opäť beží
Reakcia obchodu Šimek.eu
děkujeme za skvělé hodnocení a máme radost z dalšího spokojeného zákazníka. Budeme se těšit na vaše objednávky.
I. Blažková, podpora eshopu