Zásielka bola veľmi rýchlo dorucena.Jeden deň objednaná na druhy deň doručená . Vrelo odporúčam

Reakcia obchodu Šimek.eu

děkujeme za super hodnocení a jsme rádi, že nám přibyl další spokojený zákazník.

Max spokojnosť

• Včasné doručenie

Reakcia obchodu Šimek.eu

děkujeme za kladné hodnocení. Rychlost a kvalita expedice k vám, zákazníkům, je jednou ze stálých priorit našeho eshopu.

Vsetko OK

• Dobrá a rýchla komunikácia
    • Široký sortiment tovaru.

Reakcia obchodu Šimek.eu

děkujeme za kladné hodnocení. Dbáme na kvalitu zboží, rychlost dodání i dobrou komunikaci a velice nás těší , že máme dalšího spokojeného zákazníka.

• Som veľmi spokojný

Reakcia obchodu Šimek.eu

děkujeme za skvělé hodnocení a budeme se těšit na další objednávky.

Rychlost, odbornost

• Rýchlosť vybavenia objednávky
    • Dobrá komunikácia

Reakcia obchodu Šimek.eu

děkujeme za kladné hodnocení . Dobrá komunikace se zákazníky je pro nás vždy důležitá. Hladký a rychlý průběh objednávek zajišťuje náš dobře sehraný Šimek tým.
    I. Blažková, podpora eshopu

• Rýchlosť doručenia a nízke ceny

Reakcia obchodu Šimek.eu

děkujeme za kladné hodnocení. Rychlost dodání i ceny se snažíme přizpůsobovat v co největší možné míře potřebám našich zákazníků. Budeme se těšit na další objednávky.
    I. Blažková, podpora eshopu

• Odbornosť personálu, rýchlosť vybavenia.

Reakcia obchodu Šimek.eu

děkujeme za skvělé hodnocení. O naše zákazníky se stará Šimek tým, plný profesionálů a fajn lidí. Dbáme na kvalitu i pestrost nabídky. Jsme rádi, že máme dalšího spokojeného zákazníka a budeme se těšit na vaše objednávky.

Rýchle doručenie do SR.

Reakcia obchodu Šimek.eu

děkujeme za skvělé hodnocení a máme radost z dalšího spokojeného zákazníka. Budeme se těšit na vaše objednávky.

• expresné doručenie

• Promptný a ustretový

• Super rychle dodanie odporucam

I. Blažková, podpora eshopu

Som spokojný. Objednával som si niekoľko krát. Tovar bol dodaný bez problémov, aj na slovensko.

Reakcia obchodu Šimek.eu

děkujeme za super hodnocení a jsme rádi, že máme dalšího spokojeného zákazníka.

• rýchlosť, kvalita, komunikácia

I. Blažková, podpora eshopu

• Reálny zľavový systém, portfólio tovaru,rýchlosť doručenia.

Reakcia obchodu Šimek.eu

děkujeme za skvělé hodnocení. O naše zákazníky se stará Šimek tým, plný profesionálů a fajn lidí. Jsme rádi, že máme dalšího spokojeného zákazníka a budeme se těšit na vaše objednávky.

Rýchlosť a ochota.

Odporúčam.

I. Blažková, podpora eshopu

všetko v poriadku, rýchle doručenie, dobre zabalený tovar.

Reakcia obchodu Šimek.eu

děkujeme za kladné hodnocení. Dbáme na kvalitu zboží i rychlost dodání a velice nás těší , že máme dalšího spokojeného zákazníka.