Zásielka bola veľmi rýchlo dorucena.Jeden deň objednaná na druhy deň doručená . Vrelo odporúčam
Reakcia obchodu Šimek.eu
děkujeme za super hodnocení a jsme rádi, že nám přibyl další spokojený zákazník.
Max spokojnosť
- Včasné doručenie
Reakcia obchodu Šimek.eu
děkujeme za kladné hodnocení. Rychlost a kvalita expedice k vám, zákazníkům, je jednou ze stálých priorit našeho eshopu.
Vsetko OK
- Dobrá a rýchla komunikácia
- Široký sortiment tovaru.
Reakcia obchodu Šimek.eu
děkujeme za kladné hodnocení. Dbáme na kvalitu zboží, rychlost dodání i dobrou komunikaci a velice nás těší , že máme dalšího spokojeného zákazníka.
- Som veľmi spokojný
Reakcia obchodu Šimek.eu
děkujeme za skvělé hodnocení a budeme se těšit na další objednávky.
Rychlost, odbornost
- Rýchlosť vybavenia objednávky
- Dobrá komunikácia
Reakcia obchodu Šimek.eu
děkujeme za kladné hodnocení . Dobrá komunikace se zákazníky je pro nás vždy důležitá. Hladký a rychlý průběh objednávek zajišťuje náš dobře sehraný Šimek tým.
I. Blažková, podpora eshopu -
- Rýchlosť doručenia a nízke ceny
Reakcia obchodu Šimek.eu
děkujeme za kladné hodnocení. Rychlost dodání i ceny se snažíme přizpůsobovat v co největší možné míře potřebám našich zákazníků. Budeme se těšit na další objednávky.
I. Blažková, podpora eshopu -
- Odbornosť personálu, rýchlosť vybavenia.
Reakcia obchodu Šimek.eu
děkujeme za skvělé hodnocení. O naše zákazníky se stará Šimek tým, plný profesionálů a fajn lidí. Dbáme na kvalitu i pestrost nabídky. Jsme rádi, že máme dalšího spokojeného zákazníka a budeme se těšit na vaše objednávky.
Rýchle doručenie do SR.
Reakcia obchodu Šimek.eu
děkujeme za skvělé hodnocení a máme radost z dalšího spokojeného zákazníka. Budeme se těšit na vaše objednávky.
- expresné doručenie
- Promptný a ustretový
- Super rychle dodanie odporucam
I. Blažková, podpora eshopu -
Som spokojný. Objednával som si niekoľko krát. Tovar bol dodaný bez problémov, aj na slovensko.
Reakcia obchodu Šimek.eu
děkujeme za super hodnocení a jsme rádi, že máme dalšího spokojeného zákazníka.
- rýchlosť, kvalita, komunikácia
I. Blažková, podpora eshopu -
- Reálny zľavový systém, portfólio tovaru,rýchlosť doručenia.
Reakcia obchodu Šimek.eu
děkujeme za skvělé hodnocení. O naše zákazníky se stará Šimek tým, plný profesionálů a fajn lidí. Jsme rádi, že máme dalšího spokojeného zákazníka a budeme se těšit na vaše objednávky.
Rýchlosť a ochota.
Odporúčam.
I. Blažková, podpora eshopu -
všetko v poriadku, rýchle doručenie, dobre zabalený tovar.
Reakcia obchodu Šimek.eu
děkujeme za kladné hodnocení. Dbáme na kvalitu zboží i rychlost dodání a velice nás těší , že máme dalšího spokojeného zákazníka.
I. Blažková, podpora eshopu