- Rychlovarna kanvica smrdi ako keby zhorela
Reakcia obchodu sencor.sk
Veľmi nás mrzia vzniknuté komplikácie.
Ak nie ste s výrobkom spokojná, máte možnosť ho do 14-dní od prevzatia Odstúpiť od nákupu.
- Objednávka expresne doručená
- Konkrétny výrobok mi nevyhovuje, hučí ako lietadlo, cena prevyšuje kvalitu, chystám sa ho zbaliť a vrátiť.
Už nikdy viac
Reakcia obchodu sencor.sk
ďakujeme za Váš nákup aj recenziu. Mrzí ma, že ste s nákupom u nás nespokojná, snažíme sa vždy urobiť maximum na dosiahnutie zákazníckej spokojnosti, ale nie vždy sa nám to podarí. Preto sa Vám za vzniknuté komplikácie ešte raz veľmi ospravedlňujeme.
Tím Sencor -
Objednavka prišla síce na čas ale krabica jedných slúchadiel bola totálne dotrhana zničená ako keby s nimi niekto hral futbal a nebola to chyba kuriérom !!! Predajca si bol plne vedomý ako to posiela!!! Už sa len modliť aby boli slúchadla funkčne !!
Reakcia obchodu sencor.sk
ďakujem za Váš nákup aj recenziu. Mrzí nás, že ste s nákupom u nás nespokojný, pretože sa vždy snažíme o čo možno najlepší servis. Dúfame, že nám dáte ešte v budúcnosti príležitosť napraviť si reputáciu a presvedčiť Vás, že nám naozaj záleží na spokojnosti každého zákazníka.
Tím Sencor -
Televizor stake seka vypina sencor je najhorsia znacka
Reakcia obchodu sencor.sk
Vaša skúsenosť s nákupom nás Veľmi mrzí. Za vzniknuté komplikácie sa ospravedlňujeme a prajeme Vám pekný deň.
tím SENCOR -
m,erač tlaku neukazuje správne hodnoty
Reakcia obchodu sencor.sk
Zákaznícky servis je pre nás prioritou, a preto si vážime každú spätnú väzbu. Váš podnet nám pomôže zlepšovať naše služby a minimalizovať komplikácie v budúcnosti. Za vzniknuté nepríjemnosti sa ospravedlňujeme.
tím SENCOR -
- Poskodene kolecko na chladnicke
- Asi tie zasielky barz nekontrolujete
Dobrý deň,m
náš zákaznícky servis je pre nás dôležitý, ďakujeme za spätnú väzbu. Váš podnet prispeje k zlepšeniu našich služieb. Ospravedlňujeme sa za komplikácie.
Tím Sencor