- Rychlovarna kanvica smrdi ako keby zhorela
Reakcia obchodu sencor.sk
Veľmi nás mrzia vzniknuté komplikácie.
Ak nie ste s výrobkom spokojná, máte možnosť ho do 14-dní od prevzatia Odstúpiť od nákupu.
Rýchle dodanie,spokojnosť 100%
Reakcia obchodu sencor.sk
Ďakujeme za Váš nákup, odporúčanie a predovšetkým pozitívne hodnotenie. Spokojnosť zákazníka je našou prioritou, preto nás teší, že aj Vy „odchádzate“ z nášho obchodu spokojná.
- rýchle dodanie
- Objednávka expresne doručená
- Konkrétny výrobok mi nevyhovuje, hučí ako lietadlo, cena prevyšuje kvalitu, chystám sa ho zbaliť a vrátiť.
Už nikdy viac
Reakcia obchodu sencor.sk
ďakujeme za Váš nákup aj recenziu. Mrzí ma, že ste s nákupom u nás nespokojná, snažíme sa vždy urobiť maximum na dosiahnutie zákazníckej spokojnosti, ale nie vždy sa nám to podarí. Preto sa Vám za vzniknuté komplikácie ešte raz veľmi ospravedlňujeme.
Tím Sencor -
Rýchle, pohodlné, veľmi spokojný.
Reakcia obchodu sencor.sk
ďakujeme za Váš nákup, odporúčanie a predovšetkým pozitívne hodnotenie. Spokojnosť zákazníka je našou prioritou, preto nás teší, že aj Vy „odchádzate“ z nášho obchodu spokojná/ý.
Tím Sencor -
- Rýchle dodanie. Kvalita tovaru.
Reakcia obchodu sencor.sk
Dobrý deň, ďakujeme za nákup a hodnotenie. Veríme, že budete naďalej nakupovať v našom e-shope.
Tím SENCOR -
Všetko v najlepšom poriadku :)
Reakcia obchodu sencor.sk
Dobrý deň, Vaša spokojnosť nás veľmi teší. Dbáme na prístup k zákazníkovi, preto sme radi, že sme na vás urobili dobrý dojem. Sme Vám kedykoľvek opäť k dispozícii.
tím SENCOR -
- Rýchle vybavenie objednávky.
Maximálna spokojnosť.
Reakcia obchodu sencor.sk
Dobrý deň, Veľmi pekne Vám ďakujeme za Váš nákup. Vaša spokojnosť s nákupom nás veľmi teší! Neváhajte sa o na nás opäť obrátiť.
všetko OK
Reakcia obchodu sencor.sk
veľmi si vážime Vašu dôveru a tešíme sa na Vaše budúce nákupy!
- Veľmi rýchle vybavenie objednávky
- Žiadne zbytočné papierovanie
Reakcia obchodu sencor.sk
ďakujeme za Váš nákup, recenziu aj odporúčanie. Vaša spokojnosť nás veľmi teší a dúfame, že sa aj pri Vašom ďalšom výbere obrátite opäť na nás.
Tím Sencor -
Dodane kurierom GLS bez problemov - vopred nahlasený kurier - prevzatie O:K:.
Reakcia obchodu sencor.sk
Dobrý deň, Ďakujeme za Váš nákup, recenziu aj odporúčanie. Sme radi, že ste s priebehom Vašej objednávky spokojná/ý a dúfame, že sa môžeme v budúcnosti tešiť na Váš ďalší prípadný nákup.
- Náhradné súčiastky na môj starý robot. vysávač 7020 sú OK, dodávka rýchla
Servis nedrží baterie na staré vysávače, je to neekologické. Všetko by som si objednala naraz . Ak nezoženiem baterku, budem musieť vysávač vyhodiť.
Reakcia obchodu sencor.sk
ďakujeme za Vaše hodnotenie aj napriek skúsenosti so servisom, kedy sme Vám nevedeli zaistiť náhradný diel k vysávaču. Ako sme si formou emailu objasnili, ide o starší model. Veríme však, že sa v budúcnosti na nás opätovne obrátite.
Pekný deň želáme.
- spokojný
Odporucam
Reakcia obchodu sencor.sk
Dobrý deň, Veľmi si vážime Vašu dôveru a tešíme sa na Vaše budúce nákupy!
Tím Sencor -
Našiel som čo som potreboval
Som spokojná.
- Šetrenie času
Bez pripomienok, zatiaľ spokojnost
SENCOR -
- Objednala som piatok, pondelok som mala ob. tovar doma
Reakcia obchodu sencor.sk
veľmi pekne Vám ďakujeme za Váš nákup. Vaša spokojnosť s nákupom nás veľmi teší! Neváhajte sa o na nás opäť obrátiť.
- Najnižšia cena
- Dobrá komunikácia
Reakcia obchodu sencor.sk
ďakujeme za Váš nákup, recenziu aj odporúčanie. Sme radi, že ste s priebehom Vašej objednávky spokojný a dúfame, že sa môžeme v budúcnosti tešiť na Váš ďalší prípadný nákup.
SENCOR