Reklama

Dodané v krátkom čase.

• Rýchle dodanie

Reakcia obchodu sencor.sk

veľmi si vážime Vašu dôveru a tešíme sa na Vaše budúce nákupy!

Tím Sencor

Rýchle dodanie, výrobok je kvalitný a šetrný k vlasom.

Reakcia obchodu sencor.sk

veľmi pekne vám ďakujeme za skvelé hodnotenie! Sme nesmierne radi, že k vám objednávka dorazila rýchlo a že ste s kvalitou zakúpeného výrobku spokojná. Obzvlášť nás teší, že je produkt šetrný k vašim vlasom – starostlivosť a spokojnosť našich zákazníkov sú pre nás na prvom mieste.

Prajeme vám veľa radosti z jeho používania a budeme sa tešiť na váš ďalší nákup!

• Ryclhloo

Reakcia obchodu sencor.sk

ďakujeme za Váš nákup, recenziu aj odporúčanie. Vaša spokojnosť nás veľmi teší a dúfame, že sa aj pri Vašom ďalšom výbere obrátite opäť na nás.

Tím Sencor

Senkor je dobra znacka kvalitna dlhe roky mam znacky sencor spotrebice a som maximalne spojkojny stouto znackou odporucam som spokojny

Reakcia obchodu sencor.sk

Ďakujeme Vám za Vašu pozitívnu recenziu!
    Sme veľmi radi, že máte so značkou Sencor dlhodobo dobré skúsenosti a že ste s našimi spotrebičmi maximálne spokojný. Vaša dôvera a odporúčanie nás veľmi tešia a motivujú nás naďalej prinášať kvalitné produkty.
    Ešte raz ďakujeme a prajeme Vám, aby Vám spotrebiče Sencor slúžili spoľahlivo aj naďalej.

• Super
    • Nemá

Rýchle doručenie,tovar v dobrom stave-max.spokojnosť

Dobrý deň
    Veľmi si vážime Vašu spokojnosť s rýchlosťou doručenia aj stavom tovaru po doručení. Sme radi, že nákup prebehol bez problémov a splnil Vaše očakávania.
    Tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu!

Tím Sencor

Tovar mi bol doručený hneď na druhý deň,čo sa mi ešte nestalo.

Reakcia obchodu sencor.sk

ďakujeme, že ste nám zanechali tak krásnu recenziu. Za prioritu považujeme spokojnosť a Vaša recenzia znovu potvrdzuje tvrdú prácu, ktorú každý deň odvádzame. Veľmi ďakujeme za Vaše láskavé slová a tešíme sa, keď sa s Vami opäť stretneme.

• Som spokojná

Reakcia obchodu sencor.sk

veľmi pekne vám ďakujeme za hodnotenie!

Sme nesmierne radi, že ste spokojná s nákupom v SENCOR. Vaša spokojnosť je pre nás prvoradá a je tou najlepšou odmenou pre celý náš tím.

Ďakujeme za vašu dôveru a budeme sa tešiť na váš ďalší nákup!

Prajeme vám pekný deň.

• Veľmi rýchle vybavenie

Reakcia obchodu sencor.sk

veľmi pekne vám ďakujeme za hodnotenie!

Teší nás, že veľmi rýchle vybavenie vašej požiadavky prispelo k vašej spokojnosti. Rýchlosť a spoľahlivosť sú pre nás kľúčové, preto robíme maximum, aby bol u nás každý nákup bez zbytočného čakania.

Ďakujeme za vašu dôveru a budeme sa tešiť na vašu ďalšiu objednávku.

Prajeme vám pekný deň.

• Rýchle odoslanie zásielky
    • Originálny predajca znacky Sencor
    • Kvalitné zabalený tovar

Maximálna spokojnosť. Rýchle dodanie, kvalitné zabalenie tovaru, bezproblémová komunikácia. Oficiálny e-shop Sencor.sk je stávka na istotu, ak chcete mať istotu pôvodu tovaru a bezproblémovú záruku. Odporúčam."

Reakcia obchodu sencor.sk

veľmi pekne vám ďakujeme za toto komplexné a skvelé hodnotenie! Nesmierne nás teší vaša maximálna spokojnosť s nákupom.
    Vaše odporúčanie je pre nás tou najlepšou odmenou a pre ostatných zákazníkov skvelým vodítkom. Ďakujeme za vašu dôveru a budeme sa tešiť na váš ďalší nákup!

Tím SENCOR

• Tovar bol ťažši-doruceny na asdresu:spokojnosť!

Reakcia obchodu sencor.sk

To nás veľmi teší! Sme radi, že doručenie ťažšieho tovaru priamo na vašu adresu prebehlo bez problémov a k vašej plnej spokojnosti.

Veľmi pekne vám ďakujeme za nákup a skvelé hodnotenie. Nech vám nový pomocník doma spoľahlivo slúži!

rýchle dodanie, výhodná cena

Reakcia obchodu sencor.sk

Skvelá kombinácia! Veľmi nás teší, že ste u nás našli výhodnú cenu a že objednaný tovar dorazil vďaka rýchlemu dodaniu bez zbytočného čakania. Presne o to sa snažíme – spájať výhodný nákup s pohodlím a rýchlosťou.

Ďakujeme za vašu spätnú väzbu a nákup. Budeme sa tešiť na vašu ďalšiu objednávku!

• dobre ceny

Reakcia obchodu sencor.sk

To nás veľmi teší! Na dobrých a férových cenách si v SENCOR zakladáme, aby bola moderná elektronika a domáce spotrebiče dostupné pre každého.

Ďakujeme za váš nákup a stručné, no výstižné hodnotenie. Budeme sa tešiť na vašu ďalšiu objednávku!

Serióznosť

Reakcia obchodu sencor.sk

Veľmi pekne vám ďakujeme! Slovo serióznosť pre nás v SENCOR znamená naozaj veľa. Je to záväzok voči našim zákazníkom, že u nás nájdu férový prístup, transparentné podmienky a spoľahlivosť pri každom nákupe, doručení či prípadnej reklamácii.

Sme nesmierne radi, že ste našu serióznosť pocítili na vlastnej skúsenosti. Ďakujeme za vašu dôveru a budeme sa tešiť na váš ďalší nákup!

spokojnosť

Reakcia obchodu sencor.sk

To nás veľmi teší! Vaša spokojnosť je pre nás v SENCOR tým najdôležitejším cieľom a odmenou za našu prácu.

Ďakujeme za váš nákup a za to, že ste si našli čas na hodnotenie. Budeme sa tešiť na vašu ďalšiu objednávku!

• Super rýchlo

Reakcia obchodu sencor.sk

Dobrý deň, Veľmi si vážime Vašu dôveru a tešíme sa na Vaše budúce nákupy!

• Rýchle dorucenie

Oplatí sa

Reakcia obchodu sencor.sk

veľmi sa tešíme Vašej pozitívnej skúsenosti. Neváhajte sa na nás v budúcnosti znova obrátiť.

• 100,% spokojnost
    • ziadna

100% ok

Reakcia obchodu sencor.sk

veľmi si vážime Vašu dôveru a tešíme sa na Vaše budúce nákupy!
    Tím Sencor

• Rýchly a spokojný nákup,výhodná cena pre dôchodcu...veľmi spokojná tv je moja kultúra.

Reakcia obchodu sencor.sk

ďakujeme, že ste sa podelili o pozitívny zážitok z Vášho nakupovania u nás. Budeme sa tešiť, ak Vás budeme môcť opäť privítať.

Tím Sencor

Som veľmi spokojná,došlo to rýchlo a v poriadku.