Mali najlepšiu cenu. Výrobok bol skladom l, tak bolo rýchle dodanie.
Reakcia obchodu sencor.sk
veľmi pekne Vám ďakujeme za Vašu milú recenziu a ocenenie našich služieb!
Sme nesmierne radi, že ste boli spokojní s najlepšou cenou na trhu, bleskovou dostupnosťou tovaru na sklade aj s jeho následným rýchlym doručením. Ponúkať kvalitný sortiment ihneď k odberu za najvýhodnejšie ceny je pre nás prvoradé, preto nás Vaša spätná väzba úprimne teší a motivuje do ďalšej práce.
Veríme, že Vám nový výrobok bude skvele a dlho slúžiť, a budeme sa veľmi tešiť na Váš ďalší nákup u nás!
Ok
Reakcia obchodu sencor.sk
veľmi pekne Vám ďakujeme za Vaše kladné hodnotenie a milú spätnú väzbu! Sme nesmierne radi, že všetko prebehlo v úplnom poriadku a že ste boli s nákupom u nás spokojní.
Bezproblémový priebeh objednávky a Vaša spokojnosť sú pre náš celý tím tou najlepšou odmenou a motiváciou do ďalšej práce.
Budeme sa veľmi tešiť na Váš ďalší nákup u nás!
Tím Sencor -
Tovar som vo štvrtok objednala a v piatok už som ho mala. Super.
Reakcia obchodu sencor.sk
veľmi pekne Vám ďakujeme za Vašu milú recenziu a pozitívne hodnotenie. Sme nesmierne radi, že ste boli s nákupom u nás spokojní a že naša ponuka i služby splnili Vaše očakávania. Vaša spokojnosť je pre náš celý tím tou najlepšou odmenou a motiváciou do ďalšej práce. Budeme sa veľmi tešiť na Váš ďalší nákup u nás!
Som spokojna
Super rychle vyzdvyhnute
Sencor -
Tovar bol doruceny bez jedneho dielu a moja reklamacia dodnes nebola vybavena. Ani mi doposial neodpovedali.
Reakcia obchodu sencor.sk
veľmi nás mrzí Vaša negatívna skúsenosť a úprimne sa Vám ospravedlňujeme za neúplné doručenie zásielky, chýbajúci diel aj zlyhanie komunikácie pri Vašej reklamácii. Plne chápeme Vašu frustráciu, keďže ignorovanie podnetov zo strany obchodu je pre zákazníka nesmierne nepríjemné a rozhodne neodpovedá našim štandardomslužieb. Celú situáciu s Vašou nevybavenou reklamáciou a chýbajúcou odpoveďou okamžite preveríme, aby sme zistili, kde nastala chyba. Radi by sme celú záležitosť čo najskôr napravili a doriešili k Vašej plnej spokojnosti, preto Vás poprosíme, aby ste nás kontaktovali s číslom Vašej reklamácie alebo objednávky.
Tím Sencor -
- Dobrá cena so zľavou, rýchle doručenie
Sencor -
- Prídem to rýchlo bez poškodenia
Reakcia obchodu sencor.sk
veľmi pekne Vám ďakujeme za Vašu milú recenziu a pochvalu! Sme nesmierne radi, že zakúpený tovar k Vám dorazil bleskovo a v absolútnom poriadku, úplne bez poškodenia. Na precíznom balení a bezpečnej preprave zásielok si mimoriadne zakladáme, preto nás Vaša spokojnosť úprimne teší a motivuje do ďalšej práce. Veríme, že Vám objednaný tovar bude skvele slúžiť, a budeme sa veľmi tešiť na Váš ďalší nákup u nás!
Velmi dobri
- Dobrý výrobok dobrá cena
Reakcia obchodu sencor.sk
veľmi pekne Vám ďakujeme za Vašu milú recenziu a zhodnotenie nákupu. Sme nesmierne radi, že ste spokojní s kvalitou zakúpeného výrobku aj s naša výhodnou cenovou politikou. Ponúkať skvelé produkty za dostupné ceny je pre nás hlavnou prioritou, preto nás Vaša spätná väzba úprimne teší. Veríme, že Vám tovar bude dlho a spoľahlivo slúžiť, a budeme sa veľmi tešiť na Váš ďalší nákup u nás!
ok
Reakcia obchodu sencor.sk
ďakujeme za Vašu recenziu. Teší nás Vaša spokojnosť s nákupom. Prajeme veľa radosti zo zakúpeného produktu a tešíme sa na ďalšiu návštevu.
Tím Sencor -
bolo to veľmi rýchle dodanie. Všetko prebehlo hladko.
Reakcia obchodu sencor.sk
veľmi pekne Vám ďakujeme za Váš nákup. Vaša spokojnosť s nákupom nás veľmi teší! Neváhajte sa na nás opäť obrátiť.
Sencor -
- Rýchle vybavenie objednávky, výborna komunikácia
Reakcia obchodu sencor.sk
ďakujeme za Váš nákup, úžasnú recenziu a milé odporúčanie! Vaša spokojnosť je pre nás tou najväčšou odmenou a nesmierne nás teší, že ste sa s nami podelili o svoje pozitívne skúsenosti. Veľmi si vážime Vašu dôveru a podporu.
- Skvelé
Reakcia obchodu sencor.sk
veľmi sa tešíme Vašej pozitívnej skúsenosti. Neváhajte sa na nás v budúcnosti znova obrátiť.
Sencor -
musím povedať , že lepší vysávač som nemala , množstvo nadstavcov , výkon všetko super , upratovanie jedna radosť od prachu po hádam všetko je to môj miláčik normálne mu asi dám meno. Som nesmierne spokojná .
- Dobré ceny
- Seriózny prístup
- Rýchle doručenie tovaru
Ide o veľmi seriózny obchod, do 24 hodín tovar doma, nešpekulujú ako lacnejšie doručiť zásielku ako ostatné obchody, že... Nemajú žiadne skryté poplatky. Po veľmi dlhom čase som našiel obchod, ktorý fakt spĺňa moje požiadavky. Niet čo dodať snáď len toľko, veľmi pekne ďakujem.
Reakcia obchodu sencor.sk
ďakujeme, že ste nám zanechali tak krásnu recenziu. Za prioritu považujeme spokojnosť a Vaša recenzia znovu potvrdzuje tvrdú prácu, ktorú každý deň odvádzame. Veľmi ďakujeme za Vaše láskavé slová a tešíme sa, keď sa s Vami opäť stretneme.
...neskutocne rychle ...
Reakcia obchodu sencor.sk
ďakujeme za Váš nákup, recenziu aj odporúčanie. Teší nás, že priebeh Vašej objednávky splnil očakávania a dúfame, že sa môžeme v budúcnosti tešiť na Váš ďalší prípadný nákup.
Spokojnosť.
Sencor -
Dobrá komunikácia s personálom som spokojný s prístupom I
Reakcia obchodu sencor.sk
ďakujeme za Vašu recenziu. Dajte nám, prosím, vedieť, či môžeme niečo spraviť pre zlepšenie vášho nákupného zážitku pri ďalšej návšteve.
Sencor -
Tovar dobre len som tovar pri pladbe poslala som na účet a aj u kuriera som platila čakam ešte na vratenie peňazí
Reakcia obchodu sencor.sk
zákaznícky servis je pre nás prioritou, a preto si vážime každú spätnú väzbu. Váš podnet nám pomôže zlepšovať naše služby a minimalizovať komplikácie v budúcnosti. Za vzniknuté nepríjemnosti sa ospravedlňujeme a prajeme Vám pekný deň. Financie vám budú vrátené na učet z ktorého boli uhradené, v najbližších dňoch.
Sencor