Spokojny, vyber, pristup, cena aj dodanie na jednotku.
- skvelá spolupráca, ochota, splnené požiadavky zákazníka
žiadne
Všetko prebehlo ok
Určite odporúčam tento eshop, individuálny prístup, všetko som si vybrala odsúhlasili sme si a potom mi vytvorili objednávku. Obrúčky prišli do 14dní krásne zabalené a som veľmi spokojná
- veľká ústretovosť
- Výborná komunikácia, všetko prebehlo tak ako sme sa dohodli
- vyhotovenie výborné
- certifikát pravosti
Maximálna spokojnosť, vynikajúca komunikácia. Rýchle dodanie od objednania.
- Absolútne perfektná komunikácia, ochota a profesionalita. Asi najlepšia zákaznícka linka, akú som kedy zažil.
Perfektne profesionálny prístup, ochota, prehľad o produktoch a schopnosť veci zrozumiteľne vysvetliť a vykomunikovať.
- skvela komunikacia a ochota zo strany predavajuceho vyhoviet vsetkym poziadavkam napriek obmedzenemu casu
Ochota pomoct skvela komunikacia a vsetko tak ako bolo slubene dodane v krasnom baleni velka spokojnost
- Profesionálny obchod s úžasným výberom krásnych šperkov s overenou kvalitou, ktorý má k dispozícii z každej veľkosti prsteňov
Tu nadviažem na recenziu ktorú si obchod SAVICKY určite zaslúži. Po dlhšom hľadaní zasnubného prsteňa pre moju partnerku sme sa dohodli, že si prsteň vyberie ona a ja vyberiem miesto, čas a moment požiadania o jej rúčku.
Tak sa aj stalo, prsteň si našla v jednom nemenovanom internetovom obchode a odpoveď na moju objednávku bola "k dispozícii nieje táto veľkosť" podotýkam že 58, čiže odpoveď stručná a pre mňa jasná, toto nieje pre mna ten správny predajca, ktorý sa ani nesnažil mi nejako pomôcť...(veď pokiaľ som nie malý predajca s veľkosťou šperku nemôže byť predsa problém, lebo ak momentálne nieje, viem zabezpečiť jeho prípadnú výrobu)
Tak hľadala drahá opäť a našla si ten správny, ktorý už hrdo nosí na svojom prsteníku.
Bol to práve obchod Savicky, ktorý zhmotnil naše želanie a výber prsteňa. A veľkosť? to nebol žiadny problém. Po následnej objednávke, myslím vo večerných hodinách, ma hneď ráno kontaktoval pán Kristián z klenotov SAVICKY s ktorým sme sa ľudsky a zároveň konštruktívne dohodli na detailoch objednávky, práve po tomto telefonáte som si bol istý ich profesionalitou. No a rozpisujem sa preto ľudkovia lebo ich profesionalita a to najmä v priamej komunikácii a nielen v službách vysoko prekračuje moje chápanie a vnímanie tohto rýchleho sveta.
Hrdo odporúčam tento obchod
Na záver... prišiel nádherne lesklý prsteň, luxusne zabalený v naparfémovanej škatuľke
Ďakujem celému tímu klenotov SAVICKY
s pozdravom Lehotský Juraj Žilina -
- Výborný zákaznícky servis, individuálny prístup, rýchle jednanie
- skvelý výber a veľmi kvalitné spracovanie prsteňov
- balíček prišiel načas pekne a kvalitne zabalený
- široká ponuka doplnkových služieb ako napríklad platinovanie
Určite odporúčam.
- Komunikácia
- Zapojenie do výberu kameňa
- Ochotný personál
- Super cena
- Rýchla, bezproblémová komunikácia
S celým procesom objednávky som bol nadmieru spokojný, objednával som už viac krát a vždy bol prístup profesionálny a úžasný. Môžem vrelo odporučiť každému. Super ceny, akcie aj poradenstvo a rýchlosť vybavenia objednávky k spokojnosti zákazníka.
Len sme museli dať zväčiť prsteň a museli sme doplácať 25; euro ,nakoľko nám slubovali úpravu prsteňa v cene no bolo to inak / vraj nakoľko sa jedná o 3 čísla/je to snubný prsteň neodhadli sme správnu veľkosť
- Všetko prebehlo v poriadku, prstienok bol doručený do 2 týždňov
- Pekne zabalený, vrátane certifikátov. Nechýbala ani mašľa na škatuľke :)
- Dobrá komunikácia s obchodom, bol som neustále informovaný o aktuálnom stave objednávky
- Ak ide o pozostatok výrobného procesu tak som nič nepovedal, ale balíček bol postriekaný voňavkou, ktorá nebola nič moc.
Obchod odporúčam, s dodávkou neboli žiadne problémy.
- Excelentná komunikácia
- Grafický návrh zodpovedal skutočnému produktu
- Veľmi kvalitné spracovanie a vysoký lesk diamantov
- Vyhoveli mojim požiadavkám a našli pre mňa riešenie na mieru
- Moja teraz už snúbenica prsteň každý deň obdivuje a hovorí, že má najkrajší prsteň na svete :))
- Skôr vtipná situácia ako nevýhoda, prípadne len dobrá rada do budúcna :) Potom ako som vyplnil formulár na ich stránke tak ma kontaktovali - telefonicky s tým, že som požiadal o cenovú ponuku na zásnubný prsteň... Samozrejme som to zdvihol cez handsfree v aute a priateľka sedela vedľa mňa :)) Takže možno by pre tieto prípady bolo lepšie si telefonát dohodnúť na konkrétny čas cez napr. email. Priateľka o tom vtedy vedela, tak sme sa na tom len zasmiali ale niekomu by sa takto mohlo pokaziť prekvapenie :))
Píšem túto recenziu po tom, čo moja snúbenica prsteň už 2 mesiace nosí, aby bola recenzia čo najobjektívnejšia. Prsteň je naozaj kvalitný, môžem zároveň potvrdiť, že spracovanie je omnoho lepšie, ako pri niektorých omnoho drahších prsteňov, ktoré som videl naživo (a boli ich naozaj stovky, kým som našiel ten pravý).
Všetko Ok, podľa dohody.