Prihlásiť sa a pridať recenziu

• 20 %

• ziadna komunikacia

Tovar mi neprisiel, na email nereaguju, dovolat sa im neda

Obchod je pravdepodobne v krachu, stránka neexistuje, objednávka nevybavená.

Asi skrachovali

• Zrejme zanikli, dnes už ani nefunguje stránka

Kedysi super obchod, ale nabrali objednávky a zavreli krám. Sklamanie

Tovar mi neprišiel, objednávka bola urobená a zaplatená v septembri.

3tyz.čakám tovar,neodpísali zatiaľ či tovar pride

• 10 %

• Tovar nedodaný

Tovar objednaný ešte v auguste , najprv reakcia obchodu čiastočná,pol objednávky prišlo po dlhom čase. Avšak druhá časť objednávky v nedohľadne ,takže zvyšných 80 e vyhodených do vzduchu. Obchod na nič nereaguje.

Dobre casy su ta tam…

• Nulová komunikácia, neodpovedajú na e-mail ani telefón

Obchod neodporúčam, nedajte sa zlákať dobrou cenou produktov a v žiadnom prípade neplaťte vopred.

Po predošlých skúsenostiach som bol presvedčený, že to bude v poriadku ale som sa mýlil. Obdržal som email o potvrdení objednávky s dobou dodania 3-5 pracovných dní. Tovar nedorazil, telefóne čísla sú odpojené a na elektronickú poštu nereagujú. Veľké sklamanie.

• skrachovali
    • zlodeji

smejdi

Tovar nedorucili ani po 2 mesiacoch, vraj maju nejake problemy a tazsie obdobie. Ak nechcete byt okradnuti, tak si u nich radsej nič neobjednavajte.
    Skoda, kedysi vyborny eshop a teraz toto ...

• nekomunikuje
    • nemožnosť sledovať doručenia zákazky

03.11. objednany a zaplateny tovar doteraz po mesiaci nedorazil, telefon ako slovenský, tak český vypnutý na mail neodpovedaju. Reklamačný formulár sa tvári, že takú objednávku neeviduje .Po dobrých skúsenostiach z minulosti tento eshop momentálne neodporúčam.

• Žiadna komunikácia. Nedostupné telefónne číslo, na mail neodpovedajú. Tovar mi nebol stále doručený, avšak uhradené to je.

• Tovar som objednal pred dvoma týždňami doba doručenia bola 2 až 5 dní je to už 14 dní a tovar nikde

zaplateny tovar neprisiel, obchod nekomunikuje

• 17.11. objednany a zaplateny tovar doteraz nedorazil, telefon vypnut na mail neodpovedaju.

• zaplatený tovar, nedoručený
    • neexistujúce čísla
    • neodpovedajú na mail

určite neodporúčam nič platiť

• Obchod nekomunikuje od 19.11

• Napriek tomu, že pri tovare bolo uvedené, že je skladom a dodanie 4-7dni. Čakám na svoju objednávku už 18 dni. Telefónne číslo , ktoré majú uvedené v kontaktoch nefunguje a na môj email mi za týždeň nikto neodpísal.

Veľmi ma tento eshop sklamal, neviem, či mi ešte moja objednávka príde alebo aspoň vrátia peniaze. Už by som si tu nič nekúpila a to aj napriek ich nízkym cenám.