- expresné vybavenie a doručenie
S tymto obchodom mam viacrocnu skusenost a vzdy velmi dobru. Ci uz nakup alebo servis vzdy k mojej uplnej spokojnosti.
rychlke dodanie, kvalitný prémiový tovar
- Široký výber
kvalita, spoľahlivosť, dobré ceny
- výborná komunikácia
- skvelé poradenstvo
Pohoda nie prvý raz.
- rýchle vybavenie objednávky - na druhý deň mi bol tovar doručený
- tovar bol dôkladne zabalený - žiadna možnosť poškodenia
- nevýhoda žiadna
- Veľmi dobrý sortiment batohov a cestovných tašiek.
- Detailný popis k jednotlivým produktom, hlavne rozmery a kompatibilita s aerolinkami.
- Výber z kvalitných značiek.
- Nepodporujú žiadnu službu s balíkoboxami.
Veľmi dobrý obchod na kvalitnú batožinu, kde je možné riešiť aj reálne rozmery a kompatibilitu s aerolinkami.
- Nákup z pohodlia domova, doručenie obratom po úhrade.
Osobny odber bol umozneny na druhy den po objednani tovaru
- Rýchle vybavenie objednávky
- Rýchle doručenie tovaru na sklade
- Tovar zodpovedá popisu
Vybral som si nesprávny tovar a na základe popisu, co som uviedol v poznamke ma telefonicky kontaktovali a zmenili sme objednavku na správnu. Palec hore
- Vyber
- Rychlost
- nádherný tovar vysokej kvality, zásielka precízne zabalená tak, aby sa tovar nepoškodil
- Tovar bezchybne zabalený
- Poštovné v cene tovaru
- Žiadne
- Tovar skladom
- overený dodávateľ
Odporúčam obchod.
- Rýchle konanie. Super.
07.08 objednaný a zaplatený tover skladom, doručenie okamžite v BA, 12.08 po urgencií kde je tovar, informácia, že tovar nie je.
Reakcia obchodu SAMDEX
Dobrý deň pán Matej,
mrzí nás Vaša nespokojnosť, avšak radi by sme uviedli veci na pravú mieru. Pri objednávke ste pravdepodobne prehliadli, že požadovaná taška bola skladom len v inej farbe, ako ste si zvolili. Následne sme Vás informovali o termíne dodania a ponúkli aj iné alternatívy, ktoré boli okamžite dostupné. Rovnako sme Vám ponúkli drahšie výrobky za pôvodnú nižšiu cenu. Vašu následnú požiadavku na storno sme vyriešili bezodkladne aj s vrátením úhrady.
Naším cieľom je vždy spokojnosť našich zákazníkom a ospravedlňujeme sa, ak došlo k nedorozumeniu.
S úctou
SAMDEX eShop