- Skvělý přístup, rychlé dodání
Reakcia obchodu Rybarske.sk
Dobrý deň, ďakujeme za nákup a hodnotenie, máme radosť, že ste spokojný. Veríme, že sa k nám vrátite znova.
Rybarske.sk -
- Super pristup,špičkovy obchod zo skvelymi ľuďmi….Vrelo odporúčam,určite ešte nakúpim !!!!!
- Rýchle dodanie, všetko ok
- Najnižšie ceny
Rybarske.sk -
- pevna konstrukcia a zaroven lahke
- rychlo rozlozene/zlozene
- velmi pohodlne
- ochranny navlek/prehoz
- vrecka na bokoch
- teleskopicke nastavovacie nohy
- po zlozeny trochu nespratne
- Komunikacia
- Rýchle vybavenie objednávky
- Príjemný personál
- Žiadna
Rybarske.sk -
Velmí dobrá spolupráca rýchle dodanie
- Rychle dodanie
Rybarske.sk -
- Komunikácia predajcov so zákazníkom na na najvyššej úrovni kedy su ochotní poradiť a vysvetlit
Jednoznačne najlepší obchod
Rybarske.sk -
prehľadný e-shop, odborný personál, rýchle dodanie
Rybarske.sk -
- Kvalitne zabalene a rychlost dodania
- Nic
Tak ako ma byt,vsetko OK
- Všetko mi prišlo.super
Prišlo všetko čo som si objednala, veľmi som sa potešila lebo na druhých inernetových stránkach bolo nedostupné.Ďakujem
Rybarske.sk -
- super obchod,bohaty sortiment,dobre ceny,ustretovost,odporucam
- pristup k zakaznikom
- rychle dodanie
- komunikacia cez telefon
- slabo zabalený balik
2krabice bez vyplne,no kupoval som len 4x10kg balenia boilies takze chapem nebolo co poskodiť,tovar bol ok… krabice trocha poskodene ale zato može miestny kurier od GLS…
Rybarske.sk -
Všetko na jednotku neni čo vytknúť
Rybarske.sk -
- Tovar skladom a rýchle dodanie
- Rychle dorucenie
Rybarske.sk -
- velky vyber, vsetko co som potreboval bolo hned skladom a za chvilu som to mal aj pripravene na vyzdvihnutie
- super ceny, som tu registrovany a nakupujem len tu
Rybarske.sk