Odporúčam,rýchle dodanie a vybavenie objednávky.
Reakcia obchodu Rybarske.sk
Dobrý deň, ďakujeme za nákup a hodnotenie, máme radosť, že ste spokojný. Veríme, že sa k nám vrátite znova.
- Rýchle dodanie tovaru
- Okamžitá telefonická konzultácia zmeny spôsobu dodania tovaru zo strany obchodu (kvôli rozmerom balíka zmena z balíkoboxu na kuriéra)
- Skvelá komunikácia
- Rýchle dodanie, cena
- rýchlosť
Rybarske.sk -
- Rýchle vybavenie aj s doručwnim ďakujem vysokà spokojnosť
- rychlosť
- Mnoho veci skladom
všetko v pohode
- Rýchlosť dodania
Rybarske.sk -
Nemám žiadne výčitky. Tovar doručený načas, obchod, i dopravca boli naozaj profesionálni a spoľahliví. Ďakujem za ich skvele odvedenú prácu!
Celková spokojnosť
- Rýchle dodanie, dobrá cena
- Pohodlné kreslo
- Ľahká manipulácia
- Celková spokojnosť
- Z mojej strany žiadne
S nákupom v tomto obchode je z mojej strany celková spokojnosť.
Velmi profesionálny prístup
- Rýchla komunikácia
- Tovar skladom
- Ochota zamestnancov
Výborná komunikácia, ochotní zamestnanci, pomohli mi aj so zadávaním voucheru na nákup tovaru a následne mi to aj pripravili na odoslanie, som veľmi rad, že som mohol nakupovať v tomto obchode, odporúčam
Rýchle dodanie
- Rychlost dodania
- Komunikacia
- Dobre cany
- Dostupnost tovaru.
Dobry vyber tovaru a dostupnost, vyhodne ceny,
dobra komunikacia a rychlost vybavenia.Reakcia obchodu Rybarske.sk
- Rýchla reakcia na e-mail
- Nie som rybár ale bol mi doporučený obchod na nákup stoličky
Chybne oznacena nabijacka, 12V namiesto 8.4V