- Objednal som si zimné pneumatiky, no prišla mi o 3 dni odpoveď z obchodu, že bohužiaľ stornujeme Vašu objednávku nakoľko nie je možné dodať vami vybraný tovar. Hlavne že im ukazuje 20+ kusov na sklade... som sklamaný.
Reakcia obchodu ROTKIV
ospravedlňujeme sa Vám za situáciu ktorá nastala. Vytvorili ste si objednávku cez víkend a kedže sa cez víkend u nás nepracuje, tak sme Vašeu objednávku začali spracuvávať až v pondelok. Bol to tovar, ktorý bol na objednávku od nášho zahraničného dodávateľa. V súhrne objednávky bola uvedená doba dodania k nám na sklad 5-7 prac.dni. Ospravedlňujeme sa Vám, ale nedokážeme vždy 100% zaručiť či zahraničný dodávateľ bude mať konkrétny tovar na sklade. Dúfame, že ste si pneumatiky zadovážil v plnej spokojnosti u iného predajcu a prajeme Vám veľa kilometrov. -
Odporúčam obchod.
Ďakujeme
- Stránka zrozumiteľná,objednávka veľmi rýchlo doručená,spokojnosť.Odporúčam.
žiadna
Reakcia obchodu ROTKIV
Ďakujeme a prajeme veľa kilometrov.
- rychlost presnost
---
- Bezproblémov nakupovanie!
Ďakujeme za hodnotenie.
Objednala som si pneumatiky, na internetovej stránke svietili skladom. Objednávka mi bola potvrdená a nakoniec prišiel stornujuci mail po niekoľkých dňoch, že sa gumy predali a objednávku musia zrušiť...
Reakcia obchodu ROTKIV
Dobrý deň, ospravedlňujeme sa Vám za vzniknuté nedorozumenie. Objednávku Vám pracovník nepotvrdil, iba ste obdržali email, že Vaša objednávka je potvrdená robotom a čakajúca na schválenie. Náš systém mal menší technický problém, kde nedorozumením sa dostali na eShop aj produkty ktoré už neboli fyzicky na sklade. Ako sme spomenuli už v storne objednávky, systém nespracoval aktualizáciu skladu, preto sa Vám ospravedlňujeme ešte raz.
- Nové pneumatiky
- Rôzne ceny dopravy
Objednával som 2 druhy pneu Continental Leto/Zima. Dodané pneumatiky mali nasledujúci DOT: Leto DOT 16/19, Zima DOT 23/19. Za mňa super. Ďakujem a odporúčam.
Reakcia obchodu ROTKIV
Ďakujeme za pozitívne hodnotenie a prajeme veľa šťastných kilometrov.
- Pomer cena kvalita
- Príjemna obsluha
- Veľký výber nie len pneu ale aj diskou
- Spoľahlivo,kvalitne,rýchlo,som spokojný!
Reakcia obchodu ROTKIV
Ďakujeme a prajeme veľa kilometrov.
- online objednávka za dobrú cenu + dohodnutý termín prezutia
Ďakujeme za Váš nákup.
- Objednal som pneu, do 15 min. som dostal sms , že mám pripravenú pneu v predajni na vyzdvihnutie.
- Dobrá cena
- Neviem
Reakcia obchodu ROTKIV
Ďakujeme a prajeme veľa šťastných kilometrov.
Veľmi solídne jednanie
Reakcia obchodu ROTKIV
Ďakujeme za pozitívne hodnotenie.
Vrelo odporúčam!
Ďakujeme za Váš nákup.
- Od objednávky až po doručenie tovaru-bez problémov. Spokojnosť.
- Rýchlosť vybavenia objednávky
- Najnižšia cena tovaru v rámci konkurenčných e-shopov
- v prípade mojej objednávky žiadna.
Reakcia obchodu ROTKIV
Dobry den. Dakujeme pekne, sme radi, ze ste boli s nasimi sluzbami spokojny a tesime sa na Vas dalsi nakup. S pozdravom Rotkiv
- Kladný prístup,tovar dodaný pred termínom.
- dobre
- spickove
Reakcia obchodu ROTKIV
- Promtné vybavenie objednávky, spätná väzba so zákazníkom.