- Rýchla expedícia
Objednávanie prebehlo podľa mojich očakávaní
som spokojný skvalitou výrobku aj dodávky
Tovar došiel v poriadku, rýchle vybavenie objednávky.
Je to šikovný pomocník do každej domácnosti. Ďakujem, som spokojná
Rýchlo a vporiadku
- Moznost vyberu, vcasne dorucenie, maximalna spokojnost
- komunikacia bez problemov
- rychlost dodavky vyborna
- "strazny pes" funguje k spokojnosti
Dobrý den,,
děkujeme za hezké hodnocení! Komunikace, dobré ceny a rychlé dodání — to je přesně to, o co se snažíme. Těšíme se na další nákup!
Tým ROBOT WORLD -
Veľmi dobe rýchle dodanie perfektne zabalené
Hezký den,
děkujeme za hodnocení, moc si toho vážíme. Těšíme se na další spolupráci!
- rychle dorucenie
Reakcia obchodu ROBOT WORLD
děkujeme za objednávku a těšíme se na další nákup!
- rýchle vybavenie objednávky
Reakcia obchodu ROBOT WORLD
rychlost je u nás priorita — díky za hodnocení!
Tým Robot World -
Veľmi rýchle vybavenie objednávky včítane doručenia zákazníkovi svedčí o profesionalite obchodu.
Hezký den,
děkujeme za hodnocení, těší nás že vše dorazilo v pořádku!
Tým Robot World -
Som veľmi spokojná. Funguje presne tak ako bolo uvedené. Je hygienické a len odporučám.
Reakcia obchodu ROBOT WORLD
děkujeme za skvělé hodnocení a doporučení! Jsme rádi, že vše proběhlo k Vaší spokojenosti. Budeme se těšit na další nákup!
Reakcia obchodu ROBOT WORLD
děkujeme za skvělé hodnocení a pochvalu rychlého doručení! Těší nás, že jste byli spokojeni a budeme se těšit na další objednávku.
Tým Robot World -
Po doručení nefunkčného výrobku som telefonicky kontaktoval obchod. Napriek uisteniu, že zánovný tovar prechádza kontrolou a problém je nepravdepodobný, sa chyba potvrdila. Následne som musel absolvovať celý reklamačný a proces odstúpenia od zmluvy.
Obchod mi následne vrátil peniaze za tovar aj poštovné.Reakcia obchodu ROBOT WORLD
děkujeme za vaši zpětnou vazbu. Mrzí nás, že jste obdržel nefunkční výrobek a že jste musel řešit odstoupení od smlouvy.
Přestože každý zánovní produkt před zařazením do prodeje kontrolujeme, u elektroniky se bohužel může výjimečně objevit skrytá závada, která se při kontrole neprojeví. Jakmile byl problém potvrzen, reklamaci jsme vyřešili vrácením plné částky za zboží i poštovné.
Chápeme, že tato zkušenost nebyla příjemná, a omlouváme se za vzniklé komplikace. Zároveň věříme, že náš přístup k řešení situace ukázal, že za kvalitou našich služeb stojíme a případné problémy řešíme rychle a férově.
Tým Robot World -
Všetko prebehlo v poriadku.
Reakcia obchodu ROBOT WORLD
děkujeme za hezkou zpětnou vazbu a těšíme se na další spolupráci!
Okey
Reakcia obchodu ROBOT WORLD
děkujeme za hodnocení! Jsme rádi, že vše proběhlo v pořádku. Budeme se těšit na další nákup!
- rýchle dodanie
Reakcia obchodu ROBOT WORLD
děkujeme za hodnocení a budeme se těšit na další objednávku!
Tým Robot World -
- Po telefonickom rohovore som objednala zlu kameru
Telefonicky som si overovala produkt kupovala som vonkajsiu kameru . Pani mi povedala ze ta kamera je panoramticka a vonkajsia. Jasne ze prisla kamera na vnutro. Takze balik ide spat. Ja som musela zqplatit 8 e za balik. Lebo mate na telefone ludi ktory nevedia nic o produktoch
Reakcia obchodu ROBOT WORLD
mrzí nás vaše nespokojenost, proto jsme si telefonický hovor prověřili. Podle záznamu však v hovoru nezazněl dotaz na to, zda je kamera určena pro venkovní použití, ani informace, že by se jednalo o venkovní model. Kolegyně tedy nemohla poskytnout nesprávné doporučení v tomto směru.
Je možné, že došlo k nedorozumění nebo záměně s jinou komunikací. Přesto nás mrzí, že objednaný produkt nesplnil vaše očekávání.
Rychle dodanie, dobré ceny
Hezký den,
děkujeme za hodnocení a těšíme se na další nákup!
Tým Robot World