• Som spokojná, nákup prebehol k mojej spokojnosti

• Rýchle doručenie, možnosť vyskúšať si tovar priamo v predajni. Z hľadiska marketingu dobrý ťah, keď je zákazník už v predajni, často zakúpi aj další tovar

profesionalny pristup,objednať na predajnu je najlepšia volba

• Super, prehladny web, dobry vyber
    • Troch dlhsia dodacia lehota

Ja si vždy rezervujem obuv na predajni v Prievidzi, kde sú super predavačky, ktoré vždy ochotne poradia.

• Rychle dorucenie

• Lokalita

• tovar som osobne prevzala, v prípade žeby nevyhovoval - môžem ho nechať na predajni

• Všetko podľa objednávky personál na jedničku .

Obchod super.personal super.vytvoril som si rezerváciu len bol problém nakoľko mám veľkosť topánok č.47. mohol som si vybrať len jeden model . Celkovo fajn obchod

• Rychle dodanie
    • Topanky su kvalitne
    • V pripade nevyhovujucej kupy je mozne topanky vratit do kamenneho obchodu, pripadne vymenit cislo
    • Ziadna

• Zdarma vyskúšanie - až potom platím

• Rychlost dodania,kvalita,ak nesedi tovar na moju nohu objednam iné
    • Vysoke ceny

V pohode som vyskusala objednany par, kedze sedel, tovar som zaplatila.
    Vyhoda je, ze ak by nesedel, nemusim si ho zobrat. Tiez ho nemusim posielat nazad.

Tovar mi bol dodaný v krátkom čase. Spokojná.Po registrácii som mala možnosť zľavového kupónu, ktorý mi ale nijako na email nechodil, a až po objednaní a zaplatení tovaru mi prišiel zľavový kupón-z toho som bola veľmi sklamaná.

Topánky nakupujem len v tomto obchode

• Tovar si objednáte, vyskúšate a nemusíte vracať ak vám nesedí

Po skúške topánok mi boli topánky veľké
    Topánky som bohužiaľ neprebral

Topánky prišli chybne, na predajni som mohla vymeniť za iné čo som aj urobila predavačky boli ústretové oni určite tieto pravidlá nevymysleli.
    Nevýhodou obchodu Robel je že nevracajú peniaze, len výmenu za iný tovar. Nieje to pohodlné..v dnešnej dobe. Takže určite do budúcnosti s Robel neobjednam jedine kúpim v predajní.

• objednal som si viac párov topánok na mnou určenú prevádzku, kde som ich vyskúšal a čo mi boli dobré aj kúpil, uplne super

• Ochotné a informované predavačky