• objednal som si viac párov topánok na mnou určenú prevádzku, kde som ich vyskúšal a čo mi boli dobré aj kúpil, uplne super

• Ochotné a informované predavačky

• spokojnosť

Rýchle doručenie, možnosť vyskúšania objednaného tovaru

• široký sortiment obuvi a doplnkov, aj značkové

Úplná spokojnosť.

vyborna cena za požadovanu kvalitu

Spokojnosť na plnej čiare

• Vyskusanie

• Dobrá komunikácia, rýchle dodanie tovaru.

Spokojnosť s vybavením, tovar OK.

Tovar mi prišiel po dvoch dňoch ,priebežne ma oboznamovali s aktuálnym stavom objednávky,a prišiel v poriadku,správne zabalený,som s obchodom veľmi spokojná

• Výhoda je že si tovar môžem objednať bez platenia a osobne vyskúšať v predajni.

• môžem si boty vyskúšať = výhoda
    • ochotné predavačky

• Tovar mui bol doruceny podla mojich poziadaviek, len ma prekvapilo, ze krabica bola dost poskodena, co neurobi dobry dojem, ako prve.

• Pri doručení na predajňu platba až po vyskúšaní tovaru.
    • Pekný a podľa mojich skúseností kvalitný tovar.

Naposledy veľmi negatívna skúsenosť-zrušenie objednávky po 24 hodinách od potvrdenia rezervácie. Tovar bol v ponuke na e-shope, rezervácia prebehla korektne, doručené potvrdenie rezervácie, nasledujúci deň bol doručený mail o spracovávaní objednávky až napokon mail o jej zrušení. Ak bol tovar rezervovaný ako mohol byť predaný? Buď ten tovar nebol alebo sú zle nastavene procesy rezervácie. Zo strany obchodníka je to neseriózne s vystavením sa veľkému reputačnému riziku.

• Super výber topánok,milí personál

• Výborný sortiment rôznych značiek a ochota dodať na predajňu a odskúšať požadované číslo.

• Nie všetky modely značky Rieker sa dajú poslať na predajnu.....uvítala by som vačšie prepojenie Robel a Rieker

• Je to velmi dobra sluzba mohla som si to vyskusat a pozrirt ci vyrobky nie su poskodene.

Objednávku som síce zrušila, nakoľko táto taška bola menšia ako som chcela , ale inak nakupujem u vás pravidelne a som veľmi spokojná