Doposiaľ sa mi nikto neozval. Objednávku som urobil a ticho.....
- cena a výber tovaru
- termíny nesúhlasia, slabá informovanosť
- Komunikácia chabá
Slabé zázemie pre zákazníka so slabou informovanosťou. V 21.st veľmi chabé......určite neodporúčam a to som tovar dával vyzdvihnúť na predajni.
Reakcia obchodu renovuj.sk
Dobrý deň, mrzí nás táto vaša skúsenosť, bohužiaľ naši dodávatelia nám daný hydromasážny panel nevedeli dodať vo vami požadovanom termíne, z dôvodu komplikácií spôsobených covid-19 krízou, za čo sa ospravedlňujeme. Ak je nejaký spôsob, ako by sme mohli našu komunikáciu ešte zlepšiť, budeme radi ak nám napíšete viac.
Prajeme všetko dobré. -
Skvely pristup ku klientovi, priam ukazkova komunikacia
Prístup obchodu považujem za arogantný.Sľubený kontakt nebol dodržaný.
Reakcia obchodu renovuj.sk
Dobrý deň, je nám ľúto, že ste neboli s našou komunikáciou spokojný. Neskoršia odpoveď nebola spôsobená našou aroganciou, práve naopak. Snažíme sa vychádzať našim zákazníkom maximálne vústrety, denne dpovedáme na množstvo telefonátov a emailov a to je dôvod našej neskoršej odpovede za ktorú sa vám ospravedlňujeme.
- dodaný tovar ok
- Odporúčam sa dopredu informovať ohľadne dodacích termínov tovaru ktorý nie nemajú na sklade.
Príspevok bol na žiadosť autora odstránený.
Prístup predajcu hodnotím na výbornú. Objednaný tovar prišiel do týždňa čo bolo skôr než som čakal a doručenie bolo presne podľa dohody. Odporúčam.
- Po vzájomnej dohode zabezpečená výmena tovaru
Príspevok bol na žiadosť autora odstránený.
Kúpil som v obchode sprchový kút, super cena, kvalitné prevedenie a rýchle dodanie. Moja max.spokojnost.
- Super komunikácia aj počas pracovného voľna dodanie na druhý deň.....
- výborná komunikácia, ochota poradiť
Je to po prvý krát čo som si niečo objednal od Vás a keďže som tovar ešte neprevzal ťažko sa mi hodnotí niečo čo som nevidel.
Žádná pořádná komunikace není ze strany obchodu, několik dotazů jsem poslal žádná odpověď,je vidět že český obchod je český, nedoporučuji !!!! Kdyby byla případně reklamace co by dělal zákazník jak by se do mahal svých práv,
Reakcia obchodu renovuj.sk
Dobrý deň pán Jarda. Mrzí nás táto vaša skúsenosť.
Dňa 12.07.2020 sme Vás prostredníctvom e-mailu kontaktovali s informáciou, že Vami objednaný sprchový box nemáme skladom s tým, že ho budeme mať najbližšie naskladnený zo strany dodávateľa po termíne 30.07.2020 a túto dodaciu dobu má aj naša konkurencia v ČR, kedže sa jedná o totožný produkt, čiže od dnešného dňa cca za týždeň. Od uvedeného dátumu 12.07.2020 od Vás žiadnu reakciu neevidujeme ani prostredníctvom e-mailu, chatu a taktiež ani telefonicky.
Čo sa týka českých a slovenských obchodov, konkrétne Vami objednaný box sa v Českej republike predáva u konkurenčných e-shopov s cenami vyššími o 120 - 150 eur pri niektorých boxoch aj viac. Čo sa týka reklamácie postupujete rovnako ako v Českej republike, na Vami zakúpený tovar máte záruku 2 roky, ktorú si môžete v prípade potreby kedykoľvek u nás uplatniť.
V prípade, že o uvedený tovar záujem nemáte, prosíme Vás prostredníctvom e-mailu prípadne telefonicky Nám túto skutočnosť oznámiť.
S pozdravom Liktor Andrej -
- Majitel je svedomity, prijemny mlady clovek. K zakaznikovy ma velku ochotu a odbornost. Dakujeme.
- Veľmi milé jednanie, môžem len a len ODPORÚČAŤ!
- Osobne dodanie tovaru
- rychlost
Dobrá komunikácia , tovar doručený.ako bolo dohodnuté , maximálna spokojnosť :)
Veľmi seriózny prístup. S ničím nebol problém.