Co sľúbili sa aj stalo
Výhodná cena, rýchlosť dodania tovaru
- Okamžitá komunikácia so zákazníkom po odoslaní objednávky.
- Ústretovosť predávajúceho na požiadavky zákazníka.
- Flexibilné vybavenie objednávky.
- Takže mne sa stalo to, že mi doslova vybuchlo zadné sklo na pôvodnom sprchovacom kúte a rozsypalo sa na drobné kúsky ako auto sklo pri havárii. Na základe tejto skutočnosti som si začal hľadať náhradný sprch. kút prostredníctvom internetu a medzi množstvom ponúk sa mi zobrazila aj firma RENOVUJ SK. A práve u tohto predajcu som v ponuke našiel aj taký sprch. kút, ktorý vyhovoval mojim požiadavkám a s toho dôvodu som hneď vyplnil aj objednávkový formulár. Do poznámky pre zákazníkov som uviedol, že mi dodávka tejto objednávky veľmi súri, nakoľko sme ostali bez sprch. kúta a objednávku som odoslal s povinnosťou platby. Po odoslaní obj. mi prišla SMS správa s poďakovaním za objednávku a zároveň som sa spojil s p. Andrejom Liktorom ktorému som vysvetlil nepriaznivú situáciu v ktorej som sa ocitol. Pán Liktor mi prisľúbil okamžité riešenie môjho problému a povedal mi že najneskôr v piatok mi sprch.kút bude doručený na moju adresu. Mi sme sa o tomto bavili v utorok, okolo 16-tej hodiny. Pravdu povediac bol som dosť nesvoj či to tak aj bude, ale neostávalo mi nič iné ako čakať a spoľahnúť sa na prísľub p. Liktora, teda človeka ktorého som nikdy nevidel a ktorého vôbec nepoznám. Prešla streda a vo štvrtok ráno mi prišla SMS správa súčasne aj z e-mailom v ktorom mi bolo oznámené že mi budú doručovať balík o hmotnosti 124.kg. O 9:30-hod. mi zazvonil mobil a pán mi v telefóne oznámil že stojí pred domom a rád by mi vyložil zásielku. Takže aby som to teraz celé zhrnul. Od odoslania mojej objednávky až po samotné doručenie na moju adresu ubehlo 42 hodín. K tomu chcem uviezť fakt, že tovar mi posielal zo stredného Slovenska do Bratislavy. Teda z mojej strany sa aj takouto formou chcem veľmi pekne poďakovať p. Liktorovi za jeho ústretovosť, flexibilné vybavenie mojej objednávky a hlavne za dodržanie dohody a sľubu ktorý mi v utorok dal prostredníctvom nášho telefonického rozhovoru. Takže ešte raz ďakujem, tohto predajcu vrelo odporúčam každému kto potrebuje čokoľvek s takejto oblasti. A prajem veľa zdravia a mnoho ďalších spokojných zákazníkov, Erik.
- Žiadnu nevýhodu som nezaregistroval.
Vrelo odporúčam nákup v tomto e-shope. 100% spoľahlivý majiteľ. Ústretový a stojí si za svojimi sľubmi ktoré zákazníkom dá. A to sa v dnešnej dobe cení.
Reakcia obchodu renovuj.sk
Veľmi pekne ďakujeme za rozsiahlu recenziu. Vážime si to.
- - ochota poradiť
- - box zatiaľ nezmontovaný
- - dobrá komunikácia
Prečo chcete hodnotenie, keď dodanie tovaru ešte neprebehlo. Dodacia lehota je 4 až 6 týžfňov. Teda najskôr v novembri. Skúste si zistiť podrobnodti a potom otravujte ľudí.
Sme velmi spokojny
- Osobné doručenie
- rychla dodavka, dbre ceny
Mala som obavy v akom stave pride skrinka, ked som si prečitala recenzie na fb. Ale skrinka je nadherna, bola perfektne zabalena aby sa nepoškodila. Takže nemam čo vytknuť, možno len to že doručena mala byť o 2 dni skor ale to je len detajl
rýchle dodanie, dobrá komunikácia, šofér veľmi ochotný, milý,
Reakcia obchodu renovuj.sk
Ďakujeme veľmi pekne za recenziu. Prajeme všetko dobré.
Som spokojná s ochotou poradenim
- Vždy boli ustretoví poradili a pomohli pri akychkolvek nejasnostiach. Za mňa maximalna spokojnosť.
Reakcia obchodu renovuj.sk
Ďakujeme, sme vďační za vašu recenziu. Prajeme všetko dobré.
- Ochota...ale zatiaľ ešte není zmontovaný...potom sa vyjadrím presnejšie...zatiaľ ale veľká spokojnosť...ďakujem.
- Dobré poradenstvo a ochota komunikovať.
Reakcia obchodu renovuj.sk
Ďakujeme veľmi pekne za vašu recenziu.
Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.
- Dobrá cena
- Dobrá komunikácia
Odporúčam
Ďakujeme. :)
Bezproblémová komunikácia
Veľmi ochotný
Sme spokojný
- Super rýchle dodanie aj komunikácia
Veľká spokojnosť
Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.