• na mailové výzvy reagujú
    • skladový tovar poslali až po urgovaní. napriek tomu nebol doručený ani na ďalší pracovný deň

4x telefonát že zásielka neprišla a len kopec výhovoriek ,pošlu vám falošné číslo na GLS a potom kecy že tovar nebol na sklade a tak čakajú,ale dnes už ho určite posielajú a samozrejme zas nič .objednávka spravená 23.2. a dnes je 8.3. a o zásielke ani chýru

Tank bol hneď ba začiatku nefunkčný.

• Pomale vybavenie objednavky. Nekonzistentne.

od objednania (28.12.21) do dnes (11.1.22) len spracovávajú objednávku. Ziadna reakcia, nic.

• Celé zle

Objednával sim dva modely .Obidva boli skladom .Po vyše týždni zavolali že majú len jeden.Ešteže aspoň jeden doručili.

Suprava prisla ale mate k tomu dodat manual v Ceskom alebo v Slovenskom jazyku a to ste neposlali.Zo zakona to mate poslat.Prislo len manual Anglictina tak cakam a odpisujte ne e mail.

Odpisali mi az po 5 dnoch ze nieje skladom

• žiaľ asi žiadna výhoda

Aj keď mám obchod za rohom vybavenie objednávky trvá po každé dlho. Objednávky z hociktorého iného e-shopu ,ktorý je na opačnom konci republiky sú vybavené rýchlejšie.

Bol to darček a neobsahoval to čo písali v ponuke. Chýbalo tam lepidlo a aj farby . Proste neúplné čo ma veľmi sklamalo nakoľko som to darovala.

Reakcia obchodu RCSVET

Pekný deň prosím vás kde je napísane že to obsahuje lepidlo a farby Ďakujeme pekne RCSVET

Dostal som SMS ze zaregistrovali moju objednavku. Nic viac = stake cakam .

Reakcia obchodu RCSVET

Pekný deň aj my čakáme na platbu od Vás nakolko ste si dali platba vopred .Ďakujeme

• Pomali su

Nulová komunikácia ... žiadne info o stave objednávky... tovar svietil skladom a stále bez akejkoľvek informácie.

poslali po mesiaci...

Tovar uvadzany skladom nie je skladom, ale u externeho dodavatela. Realne dodanie 7-10 dni.

Zatial mi objednavka nebola dorucena, nic som nemal moznnost zakupit, vasa informacia je mylna.

Tovar zaplatený kartou 26.7 - dnes je 2.8 a tovar nebol expedovaný !!! Položka bola uvedená - skladom.
    Žiadna informácia o doručení alebo odoslaní !

- nikdy neplatte za tovar dopredu, vykašlu sa na vás. Musel som tam písať aby mi ho vôbec poslali.

• Na základe uvedeného tovaru cena bola pre mňa veľmi prijateľná. Avšak prišlo veľké rozčarovanie, keď do dvoch dní mi suverejne oznnámili, že tovar v tejto cene nemajú. Pritom na stránke bol tovar ešte v nižšej cene a nebol stiahnutý z predaja. Je to nezodpovedné správanie tohto eshopu voči nám zákazníkom, keď ponúkajú tovar za dobrú cenu a pritom ho vôbec nemôžu predať lebo za takú cenu sa nedá... Som znechutený !!

Super obchod, ale ziada hodnotenie, a to vsetko pokazi. Stale tam budem nakupovat, ale za prosbu o hodnotenie stale budem davat minimum!