- obchod laka zakaznikov na hodnotenie produktov pod zamienkov zlavoveho kuponu ale zabudne pri lakani uviest, ze zlavovy kupon je platny len pri objednavke nad 100eur
- 24.2. Nabehla platba, je 2.3. Že ešte len budú posielať??????
dlhááá doba odoslania
Reakcia obchodu RCSVET
ďakujeme za vašu spätnú väzbu. Chápeme, že čakanie na objednávku môže byť nepríjemné. Pri produkte, ktorý ste objednali, je uvedené "Skladom u dodávateľa", pričom bežná dodacia doba je 10-14 dní. Vaša objednávka bola vytvorená 23.2., platba nám bola pripísaná 24.2., a teda je stále v štandardnej dodacej lehote.
Ospravedlňujeme sa za prípadné nepríjemnosti a ďakujeme za pochopenie. Ak by ste mali akékoľvek ďalšie otázky, neváhajte nás kontaktovať.
Prajeme pekný deň,
Tím RCSVET -
- emailben értesítettek, hogy a rendelt termék nem elérhető. Azt sem tudom hogy a rendelésem érvényes, és megpróbálják bebiztosítani a kért terméket vagy törölték a rendelésem. Csalódott vagyok!
- Trochu nižšie ceny ako konkurencia
- Veľa položiek píšu, že majú skladom
- Prial by som si, aby bola niekde na WEBe informácia, že napríklad do 06.01.2025 máme všetci dovolenky, neočakávajte, že tovar bude odoslaný skôr. Alebo niekde vo WEB shop pri uzatváraní objednávky upozornenie, že nepracujeme. Urobil by som objednávku niekde inde a nehneval by som sa na to, každý má právo predsa na dovolenku. Ale, aby som po 8 dňoch od nákupu nedostal ani informáciu, kedy môžem očakávať tovar je už na dnešné pomery WEBshopov archaické, niektoré notifikácie tohto typu je možné predsa nastaviť automatizovane. Jedinú notifikáciu, ktorú som dostal pred 9 dňami, že prijali moju platbu.
Neprofesionálne služby. Pred 2 týždňami som tovar objednal a online zaplatil. Tovar dodali na inú adresu, kde som si ho nemohol prebrať. Tovar sa im už vrátil ale mne peniaze nevrátili. Na emaily už neodpovedajú. Absolútna nespokojnosť. Asi budem nútený to riešiť cez obchodnú inšpekciu.
Dobrý deň, ,
Ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Mrzí nás, že ste mali negatívnu skúsenosť. Chceli by sme však uviesť na pravú mieru niektoré informácie:
Zásielku sme odoslali podľa údajov z Vašej objednávky. Nedoručenie nastalo, keď výdajné miesto nebolo dostupné a Packeta presmerovala zásielku na iné miesto.
Po informovaní, že si zásielku nemôžete vyzdvihnúť, sme Vás požiadali o jej odmietnutie, aby sa vrátila späť. Tovar už bol Packete vrátený a Vaša refundácia bude spracovaná .
Na všetky Vaše e-maily 18x sme reagovali v rámci našich možností a snažili sme sa situáciu vyriešiť čo najskôr. Ak máte ďalšie otázky alebo potrebujete akúkoľvek pomoc, prosím, kontaktujte nás.
Ďakujeme za pochopenie .
S pozdravom,
Tím RCSVET.SK -
- neuplna dodavka, chybala jedna z objednanych, zaplatenych poloziek.
Neuplna dodavka, chybala jedna z objednanych, zaplatenych poloziek.
- Bohatosť sortimentu
- Dodanie, dodanie, dodanie
Obchod super, vyber sortimentu super, ceny super, dodanie jedna veľká lož. Napísané na stránke garancia rýchleho dodania (klamstvo) pri produkte dodanie 1-2 dni (klamstvo) realita budete čakať minimálne týždeň na tovar , druhá objednávka a druhý krát že veci ktoré boli skladom chodili týždeň to už skôr prídu veci z činy. Proste treba napísať posielame veci raz do týždňa bo sme lenivý baliť a posielať každý deň tovar. To dodanie pokazilo cely dojem z nákupu.
Nemôžem hodnotiť nakoľko od objednávky tovaru pred 6 dňami doteraz nemám informácie, kedy bude tovar doručený.
Neporiadok a bordel tam majú. Ďalší priekupník čo sľúbi a nedodrži.
otrasné, tovar skladom, ale kde? asi v prdeli
produkt nebol zabaleny okrem bublinkovej folie v nicom boli na nom znamky opotrebovania co je pri cenovej kategorii 40€+ azda zly vtip ale ucel splni takze nereklamujem
Reakcia obchodu RCSVET
Ďakujeme Vám pekne budeme veľmi rady keď nám pošlete fotky tovaru ? a okamžite vymeníme
RCSVET TEAM -
Žiadna komunikácia s obchodom po objednaní.
- Prehľadnosť stránky
- Rýchlosť dodania
Nebolo mi doručené to čo sa objednalo. Objednal som model + lepidlo + sadu na zostavenie modelu. Doručené boli model + lepidlo a miesto sady na zostavenie došla sada štetcov. Nechce sa mi to ani riešiť, kašľať na finančný rozdiel, ide skorej o to, že to bol dar pod stromček a nedopadlo to podľa predstáv.
- Nedorucili, nekontaktovali..... proste nič, už 8 dní
- Obcas vikend zliav
- Mnoho tovaru (ktory sa tvari ze je skladom)
- davam 1 hviezdicku lebo tovar prisiel
- Vsetko
- Komunikacia nula-zakaznik ich musi nahanat ze co sa deje, ani len ospravedlnenie po vsetkom ziadne
- Tovar nieje skladom u nich, ale zrejme u dodavatela
Prvy a posledny krat som tu nakupoval. Chcel som nakupit u slovenskeho predajcu, mali tu skoro vsetko co som zhanal, + prave mali zlavu. Ale to asi nestoji za tie patalie. Predpokladam, ze skladom nemaju skoro nic z toho co avizuju na stranke, a moznoze v lepsom pripade sa jedna o sklad dodavatela ..Dostal som len sms o zaplateni a viac nic, ziaden mail (v nedelu). Po mojom maily odpoved ze balik bude odchadzat. Streda stale nic, pisal som, stvrtok odpoved, ze problem s nakladkou dpd ale uz to urcite odide. Neodislo... Odpoved na dalsi mail som nedostal. To uz plynul vikend. Po vikende telefonat, ze prepravca im stratil balik-ja ze ten moj, ale nie, balik, ktory este len siel k nim od dodavatela!! Takze NIC skladom nemali. Ako bonus, jeden tovar neprisiel, ale ze utorok uz ma prist. Utorok presiel a nic. Znova az PO mojom hlaseni mi bolo az na DALSI den povedane, ze ten tovar neprisiel a ze kolega ma mal informovat a nespravil to (ej ty zly zly kolega), a ze mam JA ZAVOLAT.. :) Uz som stracal trpezlivost. Nastastie vecer balik poslany, a nakoniec bolo aj vsetko tam. Ako bonus mala packeta problem s danym zboxom, vedel som ho vybrat az dalsi den, skaza uplna.
Ak ste radi v napäti , strese a nevedomosti o svojom tovare a peniazoch po dobu cca 2 tyzdnov, kludne tu nakupujte.
A to pivo co pribalili, wtf naco?Reakcia obchodu RCSVET
Aj tak Vám Ďakujeme za recenziu budeme pracovať na zlepšení .
Nazdravie RCSVET Team -
- nuz niektore obchody stoja oba za 2 nakupy, prvy a posledny, toto je jeden z nich, moj predpoklad ze ked objednavku zaplatim tak sa vybavuje hned bol omyl, aj to ze ked je nieco uvedene skladom a odosiela sa hned bol omyl, objednal som tovar 11.5. a aj zaplatil odoslany bol 16.5. doruceny az 18.5. vzdialenost bola "obrovska" Bratislava-Gabčikovo, je mi luto ze takto zabehnuty obchod takto neefektivne pracuje.
Objednal som si klinčeky priemer 0.5mm dĺžka 10mm.
Prišli mi klinčeky priemer 1mm dĺžka 5mm.
Takže úplne zle -
- V balíku nebol objednaný tovar, zbytočné starosti s vracaním čínskych nalepiek za pár €
Chaoticky e-shop, neprehladna katrgorizacia
Tovar som si objednala pred 10 dňami ,bohužiaľ ešte nedorazil.Takze čo píšu ,že za 1-2 dni máte tovar doma,je smiešne .