• dodany tovar nefunguje tak, ako má
    • jedná sa o Magnetizer a Demagnetizer.

nefunkčny vyrobok

Reakcia obchodu Profigaráž.sk

mrzí nás, že ste mali negatívnu skúsenosť s naším produktom. Ospravedlňujeme sa za spôsobené nepríjemnosti. Ak produkt nefunguje správne, prosím, kontaktujte nás, aby sme vám mohli pomôcť s výmenou alebo vrátením tovaru.

Tešíme sa na vašu odpoveď a sme pripravení situáciu čo najskôr vyriešiť.

Tím Profigaráž.sk

• žiadna komunikácia, ani vysvetlenie kedy bude dodaný tovar

Bolo sľúbene že do 14dní bude komplet diagnostika....a nič, vôbec nič, ani email že kedy...

Reakcia obchodu Profigaráž.sk

ďakujeme za Vašu spätnú väzbu a ospravedlňujeme sa za spôsobené nepríjemnosti. Rozumieme Vašim obavám, že nebola poskytnutá dostatočná informácia ohľadom dodania tovaru, a mrzí nás, že došlo k zdržaniu. Chceli by sme Vás uistiť, že naša spoločnosť sa vždy snaží dodržiavať sľúbené termíny, ale v predvianočnom období, keď je zvýšený počet objednávok, môže dôjsť k oneskoreniam.

Chceli by sme Vás požiadať o trpezlivosť, kolega Vás bude v najbližšej dobe kontaktovať ohľadom ďalšieho postupu. Naša zákaznícka podpora je tu pre Vás a vynaložíme maximálne úsilie, aby sme Vašu objednávku vybavili čo najskôr.

Ešte raz sa ospravedlňujeme za spôsobené nepríjemnosti a veríme, že sa situácia čoskoro vyrieši.

Objednal soms.tovar na 2 nové firmi
    Tovar mi nepodali a ani nenapísali dôvod
    Kurier nevolal a firma nereaguje na mail.cakame cca 2 tyzne a nič
    Objednám.inde!!!

Reakcia obchodu Profigaráž.sk

ďakujeme za Vašu spätnú väzbu a ospravedlňujeme sa za spôsobené nepríjemnosti. Po preverení situácie sme zistili, že zásielka nebola doručená z dôvodu chyby v adrese, ktorá bola uvedená pri objednávke. Naša spoločnosť sa vždy snaží zabezpečiť čo najlepšie služby, a preto nás mrzí, že v tomto prípade neprebehlo doručenie podľa Vašich očakávaní.

V prípade neúplných alebo nesprávnych údajov v objednávke môže dôjsť k problémom s doručením, a preto je vždy dôležité skontrolovať, či sú všetky informácie správne. Prosíme, aby ste nás v budúcnosti kontaktovali, ak nastanú akékoľvek problémy so sledovaním alebo doručením, radi Vám pomôžeme situáciu vyriešiť.

Veríme, že nám dáte druhú šancu a že sa Vaša skúsenosť s našimi službami v budúcnosti zlepší.

Tím Profigaráž.sk

Dlhá dodacia doba. Tovar som si objednal 12.11.2024 a bol mi dodaný dňa 27.11.2024 aj pri objednávaní väčšiny položiek bolo napísané SKLADOM.

Reakcia obchodu Profigaráž.sk

ďakujeme za Vašu spätnú väzbu a ospravedlňujeme sa za oneskorenie pri doručení objednávky. Ako sme Vás informovali v e-maile, dva produkty z Vašej objednávky boli dočasne nedostupné a boli na ceste k nám. Tovar bol pre Vás rezervovaný, pričom sme sa snažili poskytnúť Vám čo najpresnejšie informácie o predpokladanom termíne dodania..
    Chápeme, že dlhšie čakanie môže byť nepríjemné, ale veríme, že naša transparentná komunikácia a snaha o čo najrýchlejšie vybavenie objednávky prispeli k Vašej spokojnosti. Ak by ste mali akékoľvek ďalšie otázky alebo požiadavky, neváhajte nás kontaktovať – radi Vám pomôžeme.

Tím Profigaráž.sk

Tovar po dlhšej dobe stále nedošiel a ani obchod neposlal žiaden mail ohľadom zdržania.

Reakcia obchodu Profigaráž.sk

Ďakujeme za vašu spätnú väzbu a ospravedlňujeme sa za vzniknuté nepríjemnosti. Mrzí nás, že tovar ešte nebol doručený a že ste neobdržali informácie o zdržaní. Určite sa na túto záležitosť pozrieme a čo najskôr vás budeme informovať o stave objednávky.

Ešte raz sa ospravedlňujeme za spôsobené problémy a ďakujeme za pochopenie.

Tím Profigaráž.sk

• stále ešte čakám od 05.11.2024 a zrušil bych celý obchod nahlásim to aj na Šojku

??????

Reakcia obchodu Profigaráž.sk

Ľutujeme, že došlo k oneskoreniu v dodaní vašej objednávky a ospravedlňujeme sa za spôsobené nepríjemnosti. Určite sa okamžite pozrieme na stav vašej objednávky a poskytneme vám informácie o jej doručení.

Veľmi nám záleží na vašej spokojnosti, a preto budeme robiť všetko pre to, aby sa situácia čo najskôr vyriešila. Ak máte akékoľvek ďalšie otázky, prosím, neváhajte nás kontaktovať.

Tím Profigaráž.sk

Tovar som dostal no nefunguje správne a do obchodu sa neviem dovolať.

Reakcia obchodu Profigaráž.sk

Ľutujeme, že ste mali problém s tovarom a že sa vám nepodarilo skontaktovať s nami. Ospravedlňujeme sa za vzniknuté nepríjemnosti. Náš kolega vás už kontaktoval a veríme, že vám ponúkol riešenie, s ktorým ste spokojní.

Ako kompenzáciu vám zasielame zľavový kód na ďalší nákup, ktorý vám príde e-mailom. Dúfame, že vás táto kompenzácia poteší a že s našimi službami budete aj naďalej spokojní.

Ak budete mať ďalšie otázky, neváhajte nás kontaktovať.

Tovar nefinguje

Reakcia obchodu Profigaráž.sk

ďakujeme Vám za Vašu recenziu a ospravedlňujeme sa za vzniknuté nepríjemnosti. Je nám veľmi ľúto, že ste mali problém s naším výrobkom/službou. Určite chceme túto situáciu vyriešiť k Vašej spokojnosti.

Po preverení našich záznamov zatiaľ neevidujeme žiadnu reklamáciu zo strany Vašej objednávky. Váš podnet sme už odovzdali na naše reklamačné oddelenie, ktoré Vás v najbližšej dobe kontaktuje s ďalšími informáciami a riešením. Veríme, že sa nám podarí situáciu čoskoro vyriešiť.

Ďakujeme za trpezlivosť a spoluprácu.

Tím Profigaráž.sk

Taktická sekera podľa reklamy má vážiť 400 g pritom váži takmer dvakrát toľko!

• poslali mi zlí rozmer kolena na pripojenie hadice a čerpadla
    • nie že bi si 5 krát skontrolovali čo zákazníkovi posielejú, ale emaili ako ste spokojní s obchodom to vedia posielať.

Reakcia obchodu Profigaráž.sk

Ospravedlňujeme sa za nepríjemnosti, ktoré ste zažili so zlým rozmerom kolena na pripojenie hadice a čerpadla. Vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležitá a mrzí nás, že sme nesplnili Vaše očakávania.

Radi by sme situáciu čo najskôr vyriešili. Prosíme Vás, aby ste nás kontaktovali priamo na [kontaktné informácie], aby sme mohli zabezpečiť výmenu tovaru alebo ponúknuť iné vhodné riešenie.

Ďakujeme za Vašu trpezlivosť a ešte raz sa ospravedlňujeme za vzniknutú situáciu.

Tím Profigaráž.sk

Klamali poslali mi starú vec zabalenú a tvária sa ako keby otom nevedeli nikomu sa tam nedovolate pozor !!!

Reakcia obchodu Profigaráž.sk

Ďakujeme za vašu spätnú väzbu a veľmi nás mrzí, že ste mali negatívnu skúsenosť. Rád by som vás uistil, že to nie je v súlade s našimi štandardmi. Prosím, kontaktujte nás prostredníctvom e-mailu alebo formulára na našej stránke, aby sme mohli okamžite situáciu prešetriť a nájsť riešenie, ktoré bude pre vás prijateľné.

Vaša spokojnosť je pre nás dôležitá a urobíme všetko preto, aby sme situáciu vyriešili.

Tím Profigaráž.sk

Nepoužiteľný tovar. Vhodné na znečistenie životného prostredia. Svinstvo že to podvodníci môžu predávať.

Reakcia obchodu Profigaráž.sk

Ľutujeme, že ste mali negatívnu skúsenosť s našim produktom. Vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležitá a okamžite sa ňou budeme zaoberať. Chceme sa ospravedlniť za nepríjemnosti, ktoré Vám to mohlo spôsobiť.

Radi by sme situáciu vyriešili k Vašej spokojnosti. Prosíme Vás, aby ste nás kontaktovali priamo na [kontaktné informácie], aby sme mohli prebrať podrobnosti a nájsť pre Vás vhodné riešenie, vrátane možnosti vrátenia alebo výmeny tovaru.

Ďakujeme za pochopenie a ešte raz sa ospravedlňujeme za vzniknutú situáciu.

Zaslaný absolútne nefunkčný tovar.Reklamácia

Reakcia obchodu Profigaráž.sk

Ospravedlňujeme sa za nepríjemnosti spôsobené nefunkčným tovarom. Toto nie je skúsenosť, ktorú chceme našim zákazníkom poskytovať.

Prosíme Vás, aby ste kontaktovali náš zákaznícky servis na [email alebo telefónne číslo], kde Vám pomôžeme s procesom reklamácie. Urobíme všetko pre to, aby sme situáciu čo najrýchlejšie vyriešili, či už výmenou tovaru alebo vrátením peňazí.

Ešte raz sa úprimne ospravedlňujeme za spôsobené nepríjemnosti a ďakujeme Vám za pochopenie.

Tím Profigaráž.sk

• Totálny brak. Pertlovacia sada z Číny, importér Poľsko, stačí?

Reakcia obchodu Profigaráž.sk

Ďakujeme Vám za Vašu spätnú väzbu. Je nám ľúto, že ste mali negatívnu skúsenosť s naším produktom. Ospravedlňujeme sa za spôsobené nepríjemnosti.

Radi by sme túto situáciu vyriešili k Vašej spokojnosti. Prosím, kontaktujte nás na [váš kontaktný e-mail alebo telefónne číslo], aby sme mohli prešetriť problém s pertlovačkou a navrhnúť riešenie, ktoré Vám vyhovuje – či už formou výmeny produktu alebo vrátením peňazí.

Ešte raz sa ospravedlňujeme a ďakujeme za Vašu trpezlivosť a pochopenie.

Tím Profigaráž.sk

Ja som žiadny tovar od vás neobdržal !!!

Reakcia obchodu Profigaráž.sk

Ospravedlňujeme sa za vzniknuté problémy. Prosím, kontaktujte nás priamo na [kontaktný e-mail alebo telefónne číslo], aby sme mohli okamžite preveriť stav vašej objednávky a vyriešiť túto situáciu čo najskôr.

Vaša spokojnosť je pre nás prioritou a urobíme všetko preto, aby sme chybu napravili.

• Čakám vyše 3 týždňov na objednávku

Reakcia obchodu Profigaráž.sk

Ďakujeme Vám za vašu spätnú väzbu a ospravedlňujeme sa za vzniknuté oneskorenie. Čakanie na objednávku viac ako 3 týždne nie je v súlade s našimi štandardmi.

Prosím, kontaktujte nás priamo na [kontaktný e-mail alebo telefónne číslo], aby sme mohli okamžite preveriť stav vašej objednávky a vyriešiť túto situáciu čo najskôr. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou a urobíme všetko pre to, aby sme chybu napravili.

Ešte raz sa ospravedlňujeme za vzniknuté nepríjemnosti a dúfame, že nám dáte šancu napraviť to.

Tím Profigaráž.sk

Tovar bol doručený neskôr a pani na infolinke bola arogantná a klamala

Reakcia obchodu Profigaráž.sk

Ospravedlňujeme sa za oneskorenie doručenia a za nepríjemnú skúsenosť.

Prosím, kontaktujte nás priamo na [kontaktný e-mail alebo telefónne číslo], aby sme mohli podrobnejšie preveriť vašu skúsenosť a nájsť vhodné riešenie. Vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležitá a urobíme všetko preto, aby sme situáciu napravili.

Tovar prišiel poškodený

Reakcia obchodu Profigaráž.sk

Ďakujeme Vám za spätnú väzbu a veľmi nás mrzí, že Vám tovar prišiel poškodený. Ospravedlňujeme sa za vzniknuté nepríjemnosti a radi by sme tento problém čo najrýchlejšie vyriešili.

Prosím, kontaktujte nás čo najskôr na [váš kontaktný e-mail alebo telefónne číslo] a poskytnite nám podrobnosti o poškodenom tovare. Urobíme všetko pre to, aby sme Vám zaslali nový produkt alebo vyriešili situáciu k Vašej spokojnosti.

Ešte raz sa ospravedlňujeme za vzniknuté problémy a ďakujeme za Vašu trpezlivosť a pochopenie.

Tím Profigaráž.sk

• dlha čakacia doba ked sa neozvem tak čakam možno aj 2 tiždne za potvrdenim produktu aj nebolo informovane že ten neje alebo nahradu ponuknut pokial som sa nazaujimal sam oto tu objednavku.

Reakcia obchodu Profigaráž.sk

Ďakujeme Vám za spätnú väzbu a ospravedlňujeme sa za nepríjemnosti, ktoré ste zažili s dlhou čakacou dobou a nedostatkom informácií. Vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležitá a mrzí nás, že sme nesplnili Vaše očakávania.

Rád by som Vás ubezpečil, že pracujeme na zlepšení našich procesov a komunikácie, aby sme zabezpečili lepšiu skúsenosť pre našich zákazníkov. Váš podnet nám pomôže zlepšiť naše služby.

Ak máte akékoľvek ďalšie otázky alebo potrebujete ďalšiu pomoc, prosím, neváhajte nás kontaktovať priamo na [váš kontaktný e-mail alebo telefónne číslo]. Radi Vám pomôžeme vyriešiť túto situáciu k Vašej spokojnosti.

Ešte raz sa ospravedlňujeme za vzniknuté nepríjemnosti a ďakujeme za Vašu trpezlivosť.

Tím Profigaráž.sk

Tovar na sklade nemali.Ze sa naskladni a bude mi doruceny.Nakoniec z toho nic nebolo a alternativu ani nemali.Objednavka stornovana,peniaze spat na uvet po asi 10 tich dnoch.

Reakcia obchodu Profigaráž.sk

Ľutujeme, že ste mali takúto skúsenosť s naším obchodom. Je nám veľmi ľúto, že sme nedokázali splniť Vaše očakávania a že sme Vás sklamali s naskladnením tovaru a následnou alternatívou.

Rád by som Vás ubezpečil, že Vaša spokojnosť je pre nás prioritou a že sa budeme snažiť zlepšiť naše služby na základe Vašej spätnej väzby. Pokiaľ by ste nám chceli poskytnúť ďalšie podrobnosti alebo nám dávať ďalšie rady, radi by sme ich vypočuli, aby sme mohli zabezpečiť lepšiu skúsenosť pre našich zákazníkov v budúcnosti.