• To,že tovar bol dodaný po piatich dňoch ma netrápi,ale ked si objednám sťahovák ložísk 200mm a pošlú mi 150mm/za cenu 200mm/ a poslal som im mail aj s foto/15mm/čo mi poslali , tak nijaká odozva...

• Tovar objednany pred 6 dňami. Vsetko akože skladom. A este to nemam a uz mam napisat recenziu. To akože vazne.

Dodali nekvalitný tovar a firma na reklamáciu nereaguje. O

• Žiadna komunikácia

Objednal som si tovar, platba vopred prevodom, nedostal som platobne udaje. Kontaktoval som prostrednictvom e-mailu, ziadna odpoved, objednavku pravdepodobne zrusim.

• Široký sortiment, slušne ceny
    • Draha doprava, nespoľahlivé termíny, katastrofálna komunikácia (presnejšie: nekomunikacia). Po zaplatení tovar nedodali (zatiaľ, ani po niekoľkonásobnou prekročení deklarovanej lehoty), na maily nereagujú.

Toto je moja ďaleko najhoršia skúsenosť s internetovému obchodmi. Moja chyba. Ak by som si vopred overil preferencie, nikdy by som nepristúpil na platbu vopred alebo oslovil by som radšej iný obchod.

Netušia kolko ks tovaru maju na sklade, na eshope ponukaju mnozstvo ks a pritom cvsklade nemaju ani jeden. Tym zabranili zakaznikovi kuoit v inom eshope a ukradli mu 3 dni času a zbytočne

Neochotny personál .

Dnes 11.7. 17:34 hod zatial žiadny náznak dodania.

• nie je ziadna vyhoda
    • velkost vobec nesedi
    • nestoji to za nic

nekupovat

velmi neprofesionalny pristup, ked objednany tovar nebol expedovany ani niekolko dni po povodnom termine a ked som ja telefonicky zistoval stav objednavky, tak mi bolo slubene, ze v dany den dostanem informacie o stave a napriek tomu som nedostal ziadne info - cize som objednavku zrusil

• Ak nie ste schopny poslat tovar hned, tak dajte vediet kedy bude k dispozicii

Ako hodnotit ked tovar ani žiadna sprava nedošla

Dlhé dodanie cca 3 týždne a navyše aj to nie všetky objednané položky boli doručené a pritom pri objednávaní boli skladom podľa web stránky. Značka objednávanej jednej položky sa nezhoduje so značkou dodanej položky.

Objednal som si odsávanie Holzmann na 230V bolo mi dodané odsávanie na 400V keďže som nemal potrebnú zásuvku,môj nákup sa samozrejme predraží o montáž potrebnej zásuvky.Keďže sa jednalo o ťažký,veľký balík tak som nereklamoval.Som sklamaný.

• 12. 11. 2021 bola prijatá moja objednávka. Mala byť doručená 16. 11. 2021. Dnes je 22. 11. 2021 a ešte niežeby nebola doručená, ale ani neviem, či bola vyexpedovaná....

• Na tovar čakám 16 dní a tovaru NIKDE , nemá žiadnu odpoveď od dodávateľa.

• "Priemyselný dom" zasiela použitý (repasovaný?) tovar namiesto objednaného a riadne zaplateného nového tovaru!

Hoci som zaplatil e-shopu za nový kompresor Makita MAC610, kuriér mi doručil kompresor v neoriginálnom balení, s prasknutým plastovým krytom a s odpadnutým vzduchovým ventilom.
    Toto všetko som zistil až po rozbalení zásielky. Kompresor som ale urgentne potreboval, preto som sa rozhodol nevrátiť ho do e-shopu a nečakať na vybavenie reklamácie, ale podarilo sa mi ho spojazdniť.

• Neodporúčam obchod nakoľko mi bola z neznámych príčin zrušená objednávka tovaru.

• Tovar skladom ocividne na sklade nebol!
    • Objednany tovar mal byt zaslany do troch dni, po tyzdni ziadne info, ani neviem ci prijali storno objednavky!

Na pride k tomu,ze mi poskaki zly tovar.Napisal som vliste:Nikto mi ani neodpovedal.