10.12 som si objednal tovar ktorý bol skladom a do dnešného dňa, tj. 25.12 mi nebol doručený...

• Nič

Tovar mi prišiel skoro dva týždne po objednávke, v balení chýbala jedna klapka. Po mojom maily že objednávka je nekompletná žiadna odpoveď. Po telefonáte prísľub že bude poslaná doteraz nič. Určite neodporúčam tohoto predajcu. Ešte aj zabalené to bolo fušersky, hlavne že plno letakov priložili.

• Človek sa tam nevie dovolať, na emaily nezodpovedajú, čiže komunikácia žiadna

- po 11 dnoch tovar nikde aj ked bolo pri polozkach uvadzane skladom prip. 1-2 dni
    - na mail so ziadostou o info terminu vybavenia objednavky ziadna odpoved
    - nemoznost zobrazenia detailu objednavky na webe

• Žiadna komunikácia

Dodnes to je 11 dní neviem čo je s mojím tovarom, žiadne upozornenie nič!

Tovar dodnes nedorazil a obchod nereaguje na ziadky kontakt

• dodali mi namiesto dvoch sád jednu
    • a uvedená sada bola iná akú som si objednal, nikdy viac

Max neserióznosť spoločnosti

Po objednaní tovaru prišiel email z fakturačnými údajmi, tovar som zaplatila - zatiaľ neprišiel , pokúšala som sa zistiť v akom stave je objednávka , ale odpoveď som nedostala.

• 20.7.2020 som zaplatil za tovar v hodnote cca 200€ no 30.7.2020 som ešte tovar nemal doma a ani žiadnu iformáciu o pohybe tovaru..

NESCHOPNOPNOST A PODVOD

objednal som si reťazovú pílu + reťaz. objednávku obchod stornoval s tým že píla je vypredaná. tak načo mi je reťaz bez píly?

Nakolko som potreboval objednavku velmi rychlo tak som zvolil platbu bankovym prevodom. Tovar mi ani po 11. dnoch este nebol doruceny. Udajne ho poslali vcera a to mali vsetko na sklade. Ak by mi dosiel najblizsi pracovny den (co ale budem v praci) tak im to bude trvat minimalne 13 alebo 14 dni.

Objednaný tovar nedodaný, nakoľko my bolo po objednaní oznámené že tovar je vypradaný.

• Poškodený tovar - zverák a tyčka do zveráku nepasovala. Podala som písomnú reklamáciu, na ďalší deň sa mali ozvať. Už je to viac ako týždeň a nikto sa neozval.

• Nedodržaný čas expedície a dodania.
    • Slabá komunikácia

Tovar objednaný 9.6, termín expedície 7 dní a na doručenie 2 dni.
    19.6. len mailom oznámenie o expedícii, žiadne oboznámenie o oneskorení plus napisané doručenie 2 pracovné dni. To bolo v piatok ráno dnes je utorok a stále žiaden mail ani telefonát.Takže najskôr 4 pracovné dni , dúfam. Absolútne mizerná komunikácia, hanba pre firmu, ktorá je 20 rokov na trhu. Po tejto skúsenosti pochybujem že si ešte niekedy niečo objednám z tejto firmy a nie to ešte odporúčať.
    Zhrnutie Čas približného dodania 18.6.2020 dnes 23 a nič. Zásielka cca 120 kg. na dobierku takže nemožnosť tyždeň sa niekam pohnúť. SKVELÁ KOMUNIKÁCIA. KLOBÚK DOLE. A čerešnička na torte pošlú požiadavku na ohodnotenie produktu. Martin

• Zlá kvalita výrobku

• nic neprislo
    • neprislo ani potvrdenie objednavky

• Žiadna komunikácia.

Poslali mi to čo som si ani neobjednal namiesto objednaného.

od objednania nie je žiadna spätná väzba od predávajúceho, neviem či tovar príde alebo nie. v čase objednania bolo uvedené do 2dní

• Nikto nereaguje na emaily, telefonický kontakt sa mi nepodaril. Zásielku
    • vraj odoslali. Za 10 dní by dorazila aj z Číny.

• komunikácia

Pred dvoma týždňami som objednal tovar, no do dnešného dňa mi neprišiel. Na email neodpovedajú...!