- Tovar (kompresor)bol poškodený, na e-mail obchod nereaguje, podľa stavu kartónoveho obalu tam bol vložený už poškodený kompresor.
Podľa obchodu je potrebné skontrolovať zásielku pred kurierom či nedošlo k poškodeniu pri preprave. V budúcnosti je potrebne zásielku rozbaliť a urobiť videozáznam, najlepšie v prítomnosti notára. Záver: " jako starej vúl sem naletel...
- Deklarovaná cena ani dostupnosť tovaru neodpovedali skutočnosti
- Iný tovar prišiel ako som si objednal
- Dokonca prišiel tovar poškodený
- Zlá komunikácia
Chceme tovar vrátiť alebo aby niekto prišiel sa pozrieť na chybu ktorú sme našli. Zatiaľ sa nikto neozval čo nás mrzí. Taky drahy tovar a nemôžme nanom robiť.
- Komunikacia bod mrazu
- Neodpisuju a necitaju emaily
- Zle odporucia produkt a potom sa hraju na neviditelnych
- Deklarujú že tovar je na sklade a nie je to pravda!
- rýchle doručenie
- kupovaný tovar v eshope nezodpovedal dodanému tovaru !!!
Nebol mi doručený tovar, ktorý bol na fotografii pri výrobku. Navyše fotografia produktu niesla označenie "jeweled, shockproof" čo dodaný produkt neobsahoval. Doručený produkt je lacná neznačková kópia.
- Tovar mi nebol dodaný a peniaze mi zhabali nikdy neodporúčam
- pri objednaní bol tovar skladom a ani do týždňa neprišieľ
- Tovar za 8 dní nedorazil
Objednaný tovar bol 30.3.2021 a do dnešného dňa mi nebol doručený k dnešnému dnu 9.4.2021 aj keď písali že bude doručený 6.4.2021
Tovar som ešte nedostal a ani správu že prečo !Už je dávno po dodacej lehote udávanej obchodom.
- Neodpovedanie na email
- nedodržanie expedicií do 3 dní
- Mel byt tovar doruceny 19-03 ktery jsem objednaval asi pred 10 dni. Ani muze se stat, to chapu ale to prodejce by mel informovat proc jeste neni.
- U objednavky jasne byl stanoven termin ze expedice 17-03 u vas domu 19-03
- Píla prišla pokrivena, zrejme prekladaním
- Zatiaľ nemám faktúru, ktorú potrebujem do účtovníctva
- - 2 az 3 dni kym odpisu na email
- - po 10 tich dnoch tovar este stale nebol doruceny
- - dovodom nedorucenie je vraj nedostupnost jedneho zo 4roch produktov. To som sa dozvedel asi po 9 dnoch od vytvorenia objednavky. Este ze som im napisal email na ktory mi odpisali po 2 dnoch inak by som sa dovod nedozvedel. Ziadna informovanost zo strany eshopu. (uskutocnil som nakup bez registracie na stranke eshopu)
- Neodporucam
Urobil som dve objednávky a zaplatil dvakrát dopravu, pretože tovar mal svoju hmotnosť a nechcel som aby prišiel poškodený.Predajca tovar zabalil do jedného balíka a stalo sa čo som nechcel.Preplatil som dopravu a balík s časťou tovaru bol poškodený.
- Prijateľné ceny
- Dlhé dodacie lehoty
Tovar ešte ani nedorazil a už mi došiel dotazník spokojnosti. K tovaru sa môžem vyjadriť až keď mi dorazí.
- Bežný e shop štandard, neuráža ale ani nenadchne.
- Ozaj výborný výber.
- Dobrá komunikácia obchodu.
- 15.2.2021 zakúpený tovar, 26.2.2021 ešte stále nedodaný. Práca stojí.
- Už teraz sa bojím ako budú pristupovať k prípadným reklamáciám.
Dosiel mi iny tovar nez som objednal. Na reklamaciu zatial ziadna odpoved (za tyzden). Neodporucam tento obchod.