- Spoľahlivý a rychly
Milý Jozef,
Ďakujeme za Vaše hodnotenie! Sme radi, že ste ocenili rýchlosť vybavenia objednávky. Vaša spokojnosť je pre nás dôležitá.
Tím z www.prevadzkaren.sk -
tovar mi doteraz nebol dorucený
Vážený zákazník,
ďakujeme za vašu spätnú väzbu, aj keď nás veľmi mrzí vaše hodnotenie. Chceme vás informovať, že vaša objednávka bola vybavená v súlade s avizovaným časom doručenia 4–8 pracovných dní, ktorý sme pri danom produkte uvádzali. Podľa sledovacieho čísla balíka vám bol tovar doručený včas.
Naša snaha vždy smeruje k tomu, aby sme splnili všetky sľuby a doručili tovar v dohodnutom termíne. Ak by ste mali akékoľvek otázky alebo sa vyskytli problémy s doručením, neváhajte nás kedykoľvek kontaktovať, radi vám pomôžeme. Veríme, že s produktom budete spokojný.
Tím z www.prevadzkaren.sk -
Už 2 týždne čakám na objednaný tovar. Už by som si ho za ten čas urobil v garáži.
Reakcia obchodu Prevadzkaren.sk
ďakujeme za Vašu správu a a chápeme Vašu nespokojnosť s aktuálnou situáciou. Radi by sme Vás informovali, že Vaša objednávka bola vytvorená minulý týždeň, a doručenie je pri tomto produkte uvedené v rozmedzí 4-8 pracovných dní. Momentálne je Vaša objednávka stále v tomto avizovanom termíne a veríme, že tovar Vám bude čoskoro doručený.
Napriek tomu sa Vám chceme ospravedlniť za akékoľvek nepríjemnosti a ako prejav našej ústretovosti vám ponúkame možnosť kompenzácie. Budeme vás kontaktovať. Ďakujeme za pochopenie a trpezlivosť.
S úctou
Tím z www.prevadzkaren.sk -
Dobrá cena, dobrý vyber, rýchle dodanie
Vážený zákazník,
Ďakujeme za Vaše milé hodnotenie! Sme radi, že ste ocenili výhodné ceny a široký sortiment. Vaša spokojnosť nás motivuje pokračovať v poskytovaní kvalitných služieb. Budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu.
Rýchle vybavenie objednávky
Milý Jozef,
Ďakujeme za Vašu pozitívnu recenziu! Veľmi nás teší, že ste boli spokojní s rýchlym vybavením Vašej objednávky. Budeme sa aj naďalej snažiť poskytovať čo najlepšie služby. Tešíme sa na vašu ďalšiu objednávku.
- Len výhody.
Vážený zákazník,
ceníme si vaše pozitívne ohodnotenie a tešíme sa na vašu ďalšiu objednávku.
Tím z www.prevadzkaren.sk -
Jednoduché objednávky a rýchle dodanie tovaru.... budem objednávať zase...
Vážený zákazník,
Ďakujeme za Vašu recenziu. Sme radi, že ste boli spokojní s procesom objednávky a rýchlym dodaním. Tešíme sa na Vašu ďalšiu objednávku.
- Dobrá komunikácia
Vážený zákazník,
Ďakujeme za Vašu recenziu. Sme radi, že ste boli spokojní s našou komunikáciou a rýchlym dodaním. Tešíme sa na Vašu ďalšiu objednávku a prajeme Vám príjemný deň.
Tím z www.prevadzkaren.sk -
- Rýchle dodanie a na dobierku.
- Nedalo sa platiť kartou aj keď bolo písané že sa dá.
Inač som veľmi spokojný
Milý Emil,
Ďakujeme za Vašu recenziu a za to, že ste ocenili rýchle dodanie a možnosť platby na dobierku. Veľmi nás však mrzí nepríjemnosť s platbou kartou pri doručení. Chceli by sme Vás informovať, že túto službu zabezpečuje kuriérska spoločnosť, a je nám ľúto, že Vám neumožnili platbu kartou, hoci by mala byť dostupná.
Túto situáciu preveríme s kuriérskou spoločnosťou a budeme sa snažiť zabezpečiť, aby k takýmto problémom v budúcnosti nedochádzalo. Ďakujeme za pochopenie a tešíme sa na Vašu ďalšiu objednávku.
Tím z www.prevadzkaren.sk -
Objednávala som z tejto stranky už niekoľkokrát a vždy som maximálne spokojná. Odporúčam :)
Milá Silvia,
Ďakujeme Vám za skvelú recenziu!. Sme veľmi radi, že ste s našimi službami aj produktami spokojní a že sa k nám stále vraciate. Vaša dôvera je pre nás veľmi cenná a tešíme sa na Vašu ďalšiu objednávku. Ďakujeme za odporúčanie.
Tím z www.prevadzkaren.sk -
Ráno som si tovar objednala, poobede bol nachystaný k osobnému odberu. Všetko bolo v poriadku. Určite odporúčam.
Milá Ivana,
Ďakujeme Vám za Vašu recenziu. Sme radi, že ste boli spokojní s rýchlosťou spracovania objednávky a osobným odberom. Vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležitá a tešíme sa, že sme splnili Vaše očakávania. Tešíme sa na Vašu ďalšiu objednávku a ďakujeme za odporúčanie!
Tím z www.prevadzkaren.sk -
Rychle, bezproblémové dodanie, dobra komunikacia
Milá Alena,
Ďakujeme za Vašu pozitívnu recenziu! Sme veľmi radi, že ste boli spokojní s našimi službami a komunikáciou. Vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležitá a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu!
Tím z www.prevadzkaren.sk -
- Perfektná komunikácia a vybavenie objednavky
DOPORUČUJEM
Vážený zákazník,
Ďakujeme Vám za pozitívnu recenziu! Sme veľmi radi, že ste boli spokojní s našimi službami. Vaša spokojnosť je pre nás na prvom mieste a teší nás, že ste nás odporučili. Budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu objednávku!
- In
Vážený zákazník,
ceníme si vaše pozitívne ohodnotenie.
Tím z www.prevadzkaren.sk -
Objednávka vybavená rýchlo, žiaľ, pri preprave bol tovar poškodený, tak zatiaľ čakám.
Vážený zákazník,
Ďakujeme za Vašu recenziu a ospravedlňujeme sa za vzniknuté nepríjemnosti. Chápeme, že poškodený tovar nie je príjemný a momentálne sa venujeme riešeniu tejto situácie. Budeme Vás čo najskôr kontaktovať ohľadom ďalších krokov a náhradného tovaru. Ďakujeme za trpezlivosť a pochopenie.
výhodná cena
rýchle dodanisReakcia obchodu Prevadzkaren.sk
Vážený zákazník,
Ďakujeme za Vašu recenziu! Teší nás, že ste boli spokojní s výhodnou cenou a rýchlym dodaním.
jednoduche objednanie, rychle vyzdvihnutie
Milá Lenka,
Ďakujeme za Vašu recenziu. Sme radi, že ste boli spokojní s jednoduchým objednaním a rýchlym vyzdvihnutím tovaru. Tešíme sa na Vašu ďalšiu objednávku.
Tím z www.prevadzkaren.sk -
- Tovar má len PL A EN Návod. Neviem nastavenia displeja lebo je zlý popis. Originál ovládací panel nesedí stým čo je popísaný v návode.
Reakcia obchodu Prevadzkaren.sk
ďakujeme za Vašu recenziu a ospravedlňujeme sa za spôsobené nepríjemnosti. Návody k výrobkom sú zasielané automaticky na e-mail ihneď po expedovaní objednávky, a preto by ste mali mať príslušné inštrukcie k dispozícii.
Rovnako sa ospravedlňujeme, ak došlo k nejasnostiam ohľadom popisu na ovládacom paneli. V prípade potreby podrobnejších informácií alebo ďalších problémov s výrobkom, nás prosím kontaktujte a my Vám radi poskytneme podporu, aby sme situáciu vyriešili. Ďakujeme za pochopenie a veríme, že sa Vám podarí výrobok nastaviť podľa potrebných parametrov.
internetový obchod
Vážený zákazník,
ďakujeme za pozitívnu recenziu.
Tím z www.prevadzkaren.sk -
- Nie je čo hodnotiť. Časť objednávky nie je dostupná a druhá časť nebola po týždni ešte ani odoslaná.
Dobrý deň pani Eva,
Ďakujeme za Vašu recenziu a ospravedlňujeme sa za vzniknuté nedorozumenie. Chceli by sme Vás informovať, že pri objednávke ste boli vopred upozornení na dlhší čas dodania. Momentálne stále splňujeme tento avizovaný termín a Vašu objednávku spracovávame podľa plánu.
Veríme, že tovar Vám čoskoro doručíme a že budete s ním spokojní. Ak máte akékoľvek ďalšie otázky alebo potrebujete podrobnosti o stave objednávky, neváhajte nás kontaktovať.
Tím z www.prevadzkaren.sk