• Tovar nedorazil

• kvalita tovaru
    • cena
    • komunikácia s obchodom

• Rýchle vybavenie

• Inzerovali ste čo nemáte skladom.Ja som dal zaväznu objednávku a už viac ako týždeň sa nič nedeje! Okrem toho že chcete môjnazor!

• Chýba mi možnosť vyzdvihnutia tovaru v zasielkovni

Vážený zákazník,

Ďakujeme za vašu spätnú väzbu. Ospravedlňujeme sa, že momentálne neponúkame možnosť vyzdvihnutia tovaru v Zásielkovni. Vašu pripomienku si veľmi vážime a určite ju postúpime na zváženie, keďže sa snažíme neustále zlepšovať naše služby. Zatiaľ vás pozývame využiť iné dostupné možnosti doručenia, ktoré ponúkame. Ešte raz ďakujeme za vašu spätnú väzbu a trpezlivosť.

Dlhá čakacia doba

Milý Jozef,

Ďakujeme za vašu spätnú väzbu. Chápeme, že dlhšia čakacia doba môže byť nepríjemná. Radi by sme vás informovali, že ste si objednali tovar, pri ktorom bola uvedená dodacia lehota 4 - 8 pracovných dní. Vzhľadom na to, že objednávka bola vytvorená tesne pred Vianocami a následne nasledovalo niekoľko nepracovných dní, doba doručenia sa mohla predĺžiť. Napriek tomu sa stále nachádzame v rámci avizovaného času doručenia. Ďakujeme za pochopenie a trpezlivosť.

• rychle jednanie, dobra komunikacia, tovar asi do 2 hodin pripraveny k odberu
    • nemam co vytknut

Za mna velka spokojnost.

Milá Janka,

Ďakujeme za Vašu skvelú spätnú väzbu. Sme veľmi radi, že ste boli spokojná s naším rýchlym a efektívnym servisom. Vaša spokojnosť je pre nás na prvom mieste a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu.

Tím z www.prevadzkaren.sk

• Za pár minút pripravena objednavka

Milý Michal,

Ďakujeme za Vaše hodnotenie. Sme veľmi radi, že ste ocenili rýchlosť vybavenia Vašej objednávky. Snažíme sa, aby naše služby boli čo najefektívnejšie a vy ste vždy spokojní s nákupom u nás.

Tím z www.prevadzkaren.sk

Rýchle spracovaná objednávka, tovar takmer okamžite pripravený k vyzdvihnutiu. Milý a ochotný personál. Určite odporúčam všetkým, ktorí ešte váhajú. Jediné čo môžem vytknúť je to, že návod na použitie výrobku nebol v slovenskom jazyku /ale poradili sme si :-) /.
    Ďakujem a prajem veľa spokojných zákazníkov.

Milá Jana,

Ďakujeme za Vašu skvelú spätnú väzbu. Sme radi, že splnili vaše očakávania. Návody v slovenskom jazyku sú zasielané automaticky mailom ihneď po expedovaní objednávky. Na základe tejto recenzie sme vám ho znova zaslali. Prajeme Vám veľa radosti s produktom a tešíme sa na ďalší nákup!

• spoľahlivý, cena ok

Vážený zákazník,

Ďakujeme za Vašu recenziu! Sme radi, že ste boli spokojní a tešíme sa na Vašu ďalšiu objednávku.

• Tovar neprisiel

Milá Anna,

Ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Pri Vašej objednávke sme Vás informovali, že predpokladaný čas doručenia je 4 – 8 pracovných dní, čo stále dodržiavame. Obávame sa, že recenziu ste zadali skôr čo nás veľmi mrzí. Veríme, že tovar Vám čoskoro dorazí podľa stanoveného termínu. Ďakujeme za pochopenie a potešilo by nás aby ste nerelevantnú recenziu prehodnotili.

Tím z www.prevadzkaren.sk

Nie je čo hodnotiť keď je tovar nedoručený

Vážený zákazník,

Ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Chceli by sme Vás informovať, že pri Vašej objednávke sme Vás upozornili na predpokladaný čas doručenia 4 – 8 pracovných dní, ktorý stále dodržiavame. Recenzia bola zadaná skôr, no veríme, že doručenie prebehne v plánovanom termíne. Ďakujeme za pochopenie a pokračujeme v zlepšovaní našich služieb. Veríme, že si zaslúžime prehodnotenie tejto recenzie.

Rychle a bezproblemove jednanie

Vážený zákazník,

Ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Sme radi, že ste boli spokojní s rýchlym a bezproblémovým vybavením Vašej objednávky. Tešíme sa na ďalšiu spoluprácu.

Spokojnosť!

Vážený zákazník,

Ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Sme veľmi radi, že ste spokojní s našimi službami. Tešíme sa na Vašu ďalšiu objednávku.

Tím z www.prevadzkaren.sk

stále len čakám na moju objednávku a vy otravujete že ako som spokojný, hlavne že sľubujete že tovar dorazí do Vianoc a potom len hľadáte výhovorky, mal to byť darček na Vianoce ale teraz to už nebude ono

Vážený zákazník,

Ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Radi by sme Vám pripomenuli, že pri Vašej objednávke sme Vás informovali o predpokladanom čase doručenia 4 – 9 pracovných dní, ktorý stále dodržiavame. Ak by ste si v čase objednania z našej ponuky vybrali tovar pri ktorom sme uvádzali že je tovar skladom, doručenie do Vianoc by bolo stopercentné. Napriek tomu ste vi vybrali tovar pri ktorom doručenie do Vianoc nebolo sľúbené. Ďakujeme za pochopenie.

• spokojnosť

Vážený zákazník,

Ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Sme veľmi radi, že ste boli spokojní s našimi službami. Tešíme sa na Vašu ďalšiu objednávku.

Tím z www.prevadzkaren.sk

Doteraz mi tovar neprišiel a ani žiadna informácia.....chcela som sušiak pod stromček..... Možno na ďalšie Vianoce

Milá Beáta,

Ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Radi by sme Vám pripomenuli, že pri Vašej objednávke sme Vás informovali o predpokladanom čase doručenia 4 – 8 pracovných dní, ktorý stále dodržiavame. Recenzia bola zadaná skôr, no veríme, že doručenie bude prebiehať v stanovenom termíne. Ďakujeme za pochopenie a pokračujeme v zlepšovaní našich služieb.

Tím z www.prevadzkaren.sk

Zatiaľ mi nič nedošlo a už mi posielajú dotazníky spokojnosti

Vážený zákazník,

Ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Chceli by sme Vás informovať, že dotazníky spokojnosti od Heureka sú odosielané automaticky a môžu byť zaslané skôr, než tovar dorazí. Pri Vašej objednávke sme Vás informovali o predpokladanom čase doručenia 4 - 8 pracovných dní, ktorý stále plne dodržiavame. Vzhľadom na to, že recenzia bola zadaná skôr, veríme, že tovar čoskoro dorazí. Ďakujeme za pochopenie a tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu.

• Rychlost, cena

Vážený zákazník,

Ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Sme radi, že ste spokojní s rýchlosťou a cenou našich služieb. Tešíme sa na Vaše ďalšie objednávky.

Tím z www.prevadzkaren.sk

• 100% spokojnosť. Rýchla a dobrá komunikácia a aj dodanie tovaru.

Vážený zákazník,

Ďakujeme za Vašu pozitívnu spätnú väzbu. Sme veľmi radi, že ste spokojní s našou komunikáciou a rýchlym dodaním tovaru. Tešíme sa na Vašu ďalšiu objednávku.