tovar mi doteraz nebol dorucený
Už 2 týždne čakám na objednaný tovar. Už by som si ho za ten čas urobil v garáži.
- Tovar má len PL A EN Návod. Neviem nastavenia displeja lebo je zlý popis. Originál ovládací panel nesedí stým čo je popísaný v návode.
Reakcia obchodu Prevadzkaren.sk
ďakujeme za Vašu recenziu a ospravedlňujeme sa za spôsobené nepríjemnosti. Návody k výrobkom sú zasielané automaticky na e-mail ihneď po expedovaní objednávky, a preto by ste mali mať príslušné inštrukcie k dispozícii.
Rovnako sa ospravedlňujeme, ak došlo k nejasnostiam ohľadom popisu na ovládacom paneli. V prípade potreby podrobnejších informácií alebo ďalších problémov s výrobkom, nás prosím kontaktujte a my Vám radi poskytneme podporu, aby sme situáciu vyriešili. Ďakujeme za pochopenie a veríme, že sa Vám podarí výrobok nastaviť podľa potrebných parametrov.
Tím z www.prevadzkaren.sk -
- Nie je čo hodnotiť. Časť objednávky nie je dostupná a druhá časť nebola po týždni ešte ani odoslaná.
Dobrý deň pani Eva,
Ďakujeme za Vašu recenziu a ospravedlňujeme sa za vzniknuté nedorozumenie. Chceli by sme Vás informovať, že pri objednávke ste boli vopred upozornení na dlhší čas dodania. Momentálne stále splňujeme tento avizovaný termín a Vašu objednávku spracovávame podľa plánu.
Veríme, že tovar Vám čoskoro doručíme a že budete s ním spokojní. Ak máte akékoľvek ďalšie otázky alebo potrebujete podrobnosti o stave objednávky, neváhajte nás kontaktovať.
Tím z www.prevadzkaren.sk -
Mali prísť krbové kachle s výkonom 9.2kw a klapkou na dymovode. Prišli kachle 5.2kw bez regulácie
Reakcia obchodu Prevadzkaren.sk
Ďakujeme za Vašu recenziu a ospravedlňujeme sa za akékoľvek nedorozumenie. Chceli by sme Vás informovať, že 9,2 kW je maximálny výkon krbových kachlí, pričom nominálny výkon je 5,2 kW. Túto informáciu máte uvedenú v popise ale aj pri fotkách na stránke. Súčasťou dvierok je regulácia, ktorá umožňuje úpravu výkonu podľa potreby.
Veríme, že tieto informácie Vám pomôžu lepšie pochopiť funkčnosť a výkon výrobku. Ak máte akékoľvek ďalšie otázky alebo požiadavky, neváhajte nás kontaktovať. Radi Vám pomôžeme.
Tím z www.prevadzkaren.sk -
K tovaru mi nebol dodaný návod na použitie v SK a ani záručný list!!!
Vážený zákazník
ďakujeme za spätnú väzbu. Manuály v slovenskom jazyku sú zasielané mailom automaticky ihneď po odoslaní objednávky. Zároveň vám bola zaslaná faktúra, ktorá slúži aj ako záručný list. V prípade otázok neváhajte kontaktovať nás priamo, radi vám poradíme a všetko vysvetlíme.
Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.
Nič moc ponúkajú aj to co nemaju
Vážený zákazník,
Ako e-shop ponúkame tovar, ktorý máme skladom, ale aj produkty, ktoré objednávame od výrobcu, aby sme vám mohli priniesť širšiu ponuku a výhodnejšie ceny. Žiaľ, pri vašej objednávke sme obdržali informáciu od výrobcu, že daný produkt je vypredaný. Poskytli sme vám však alternatívu s ktorou ste súhlasili. Veríme, že budete s tovarom v konečnom dôsledku spokojný. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou.
Tím z www.prevadzkaren.sk -
K výrobku nebol dodaný slovenský preklad ????
Reakcia obchodu Prevadzkaren.sk
ďakujeme, že ste sa zúčastnili hodnotenia nášho obchodu, ktoré nás nemilo prekvapilo. Veľmi by sme ocenili, aby ste daný problém prvotne riešili s nami. Manuál slovenskom jazyku je zasielaný automaticky v maile s informáciou o vybavení objednávky. Podľa evidencie vám bol manuál riadne zaslaný. Pri produkte v balení nájdete manuál v originálnom jazyku z výroby. Veríme, že v konečnom dôsledku budete s výrobkom spokojný. Boli by sme radi ak svoje hodnotenie prehodnotíte.
Tím z www.prevadzkaren.sk -
Objednany zdvihak prisiel dotlceny (skor vyhrada na prepravcu),
hned prvy den sa ale rozpadla jedna cast a z reklamaciou sa neponahlaju.
Preprava platena z vlastneho, a po doruceni, 5 prac. dni a reklamacia stale nieje zaregistrovana.Reakcia obchodu Prevadzkaren.sk
ďakujeme za vašu spätnú väzbu. Mrzí nás, že váš zdvihák dorazil prepravou poškodený, ale nakoľko ste tovar používali, nevedeli sme vám už poskytnúť výmenu tovaru. Tovar určený na reklamáciu sme obdržali a reklamáciu sme následne riadne zaevidovali v našom systéme. Keďže momentálne uplynuli štyri dni od jej zaevidovania, proces vybavenia stále prebieha a aktuálne spĺňame zákonom stanovenú lehotu na jej uzavretie. O priebehu vás budeme informovať, prípadne sa na nás môžete kedykoľvek obrátiť so svojimi otázkami.
Tím z www.prevadzkaren.sk -
- návod bol v polštine (generátor napätia) .Napísal som do predajne o pomoc ale ani mi neodpovedali dodnes.člena rodiny mám na 24h kyslíku(aj to som im napísal) Každé zariadenie má mať návod v slovenštine je na to zákon!! To je ich prístup k zákazníkovi???!!!
Návod bol v poľštine fotografia aj popisom nezrozumiteľný.
Poprosil som predajňu o slovenský návod ani mi neodpovedali.
Obchod neodporúčam!!Reakcia obchodu Prevadzkaren.sk
Vážený zákazník,
Ďakujeme za vašu recenziu a radi by sme uviedli situáciu na pravú mieru. Veľmi nás mrzí, že ste mali pocit, že sme nereagovali na váš dopyt. Manuál v slovenčine sme vám zaslali e-mailom hneď po odoslaní vašej objednávky, ako to máme v našej praxi. Zároveň sme na vašu e-mailovú správu odpovedali do 24 hodín. Je možné, že naša odpoveď skončila v priečinku nevyžiadanej pošty.
Ak by ste potrebovali akékoľvek ďalšie informácie alebo pomoc so zariadením, sme vám plne k dispozícii. Náš tím sa snaží vždy vyriešiť problémy zákazníkov čo najrýchlejšie a vážime si váš čas a spätnú väzbu.
Tím zákazníckej podpory prevadzkaren.sk -
- Príliš dlhá čakacia doba,
Je to zle.
Vážený zákazník,
vaša reakcia nás mrzí. Z našej ponuky ste si zvolili tovar pri ktorom bol údaj, že sa jedná o dlhšie dodanie ( 4 - 8 pracovných dní ). Objednávku sme vám vybavili v avizovanom čase a k dnešnému dňu evidujeme vašu zásielku ako doručenú. Veríme, že budete s tovarom spokojný a boli by sme radi, ak by ste vašu spätnú väzbu prehodnotili.
tím z www.prevadzkaren.sk -
Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.
Pred 8. Dňami som objednala tovar , pred 6. Dňami som dostala SMS ku že tovar odovzdaný , doteraz som nedostala , tel. Č nefunguje vôbec sa nedá dovolať
Reakcia obchodu Prevadzkaren.sk
vaša spätná väzba nás mrzí. Evidujeme expedovanie vašej zásielky, ktorá sa aktuálne nachádza v réžii prepravnej spoločnosti. Bohužiaľ zdá sa, že došlo k nezvyčajnej situácii v rámci kuriérskej spoločnosti, ktorú sa snažíme vyriešiť. Veríme, že v konečnom dôsledku sa nám to podarí doriešiť k vašej spokojnosti.
Tím z www.prevadzkaren.sk -
Tovar po zaplatení už nebol a nikto nevedel či bude o mesiac alebo dva mesiace. Otrasné
Vážený zákazník,
vaše hodnotenie nás mrzí. Z našej ponuky ste si vybrali tovar pri ktorom je informácia že sa nejedná o tovar, ktorý máme skladom. Taktiež sme vás informovali, že doručenie môžete očakávať od 4 - 8 pracovných dní. Bohužiaľ len pár dní od vytvorenia objednávky sme obdržali od výrobcu informáciu, že vami objednaný tovar nemá k dispozícii, o čom sme vás bezprostredne nato kontaktovali mailom. Ponúkli sme vám alternatívny model čo ste však odmietli a rozhodli ste sa objednávku stornovať. Táto situácia nás mrzí.
- Rozsah
- Chýbal kalibračny certifikát
Na dotaz že výrobok bol bez kalibracneho protokolu som dostal odpoveď že sa dodávateľ spojí s výrobcom a bude mi následne preposlaný ďakujem milá slečna síce vaša neznalosť a ochota pomôcť nerieši presnosť momentového kľúča a jeho funkciu . Kalibračny protokol zaručuje jeho presné nastavenie a udáva sa aj výrobné číslo daného kľúča pre budúcnosť ak bude niekto objednávať uistite sa vám bude doručený tovar podľa popisu.
Vážený zákazník,
manuály v slovenskom jazyku sú rozposielané automaticky mailom ihneď po expedovaní objednávky. Deklarovaný kalibračný certifikát, ktorý ste obdržali v anglickom jazyku sme pre vás dali preložiť. Mrzí nás, že vo vašom prípade nákup neprebehol hladko, ale veríme, že našou ochotou a ústretovosťou prispejeme k prehodnoteniu vašej spätnej väzby.
Tím z www.prevadzkaren.sk -
- Tovar bol objednaný ale až po niekoľkých dňoch mi dali vedieť že ho nemajú na sklade Obrovská nespokojnost
Tím z www.prevadzkaren.sk -
- aj napriek tomu, že mi bol tovar doručený už na druhý deň, neodporúčam tento obchod; keď som zistila, že v balení je návod iba v poľštine a angličtine, tak som volala do firmy, aby mi poslali návod aj v slovenčine a na môj úžas asi 5 minút mi do telefónu hrala hudba s tým, aby som čakala, že som v poradí ako prvá! a že sa mi operátor hneď bude venovať; samozrejme po tých piatich minútach som to vzdala a zložila; tak mi prišlo, či nemajú dohodu s mobilnými operátormi a aj takto si privyrábajú
Reakcia obchodu Prevadzkaren.sk
ďakujeme, že ste sa zúčastnili hodnotenia nášho obchodu, ktoré nás nemilo prekvapilo. Naši operátori sa snažia vybaviť každého volajúceho zákazníka, žiaľ kapacitne to nie je vždy možné, čo nás veľmi mrzí. Z tohto dôvodu sme vždy k dispozícií aj mailom. Ak vám hlásilo, že ste boli v poradí ako prvá, to znamená, že v čase keď ste sa snažili dovolať prebiehal telefonický hovor a vy ste boli hneď prvá v poradí. Prebiehajúci hovor mohol trvať aj 5 minúť, ktorý sme vám chceli spríjemniť hudbou. Je nám ľúto, že sa to stretlo s nepochopením.
Návody v slovenskom jazyku posielame mailom a bol vám zaslaný na mailovú adresu, ktorú ste použili v objednávke.
Tím z www.prevadzkaren.sk -
- Nemôžem hodnotiť tovar ak ho nemám
Reakcia obchodu Prevadzkaren.sk
neočakávame aby ste hodnotili tovar pred jeho doručením. Z našej ponuky ste si vybrali tovar pri ktorom je informácia ohľadom doručenia. Konkrétne vo vašom prípade je uvedené 4 - 8 pracovných dní. Na spracovaní vašej objednávky usilovne pracujeme a avizovaný čas určite splníme.
Tím z www.prevadzkaren.sk