Nemozem ohodnotit tovar ani sluzby. Tovar nieje dodany!!!
- Tovar nedorazil
- Ziadna komunikacia
- Inzerovali ste čo nemáte skladom.Ja som dal zaväznu objednávku a už viac ako týždeň sa nič nedeje! Okrem toho že chcete môjnazor!
Dlhá čakacia doba
Milý Jozef,
Ďakujeme za vašu spätnú väzbu. Chápeme, že dlhšia čakacia doba môže byť nepríjemná. Radi by sme vás informovali, že ste si objednali tovar, pri ktorom bola uvedená dodacia lehota 4 - 8 pracovných dní. Vzhľadom na to, že objednávka bola vytvorená tesne pred Vianocami a následne nasledovalo niekoľko nepracovných dní, doba doručenia sa mohla predĺžiť. Napriek tomu sa stále nachádzame v rámci avizovaného času doručenia. Ďakujeme za pochopenie a trpezlivosť.
- Tovar neprisiel
Milá Anna,
Ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Pri Vašej objednávke sme Vás informovali, že predpokladaný čas doručenia je 4 – 8 pracovných dní, čo stále dodržiavame. Obávame sa, že recenziu ste zadali skôr čo nás veľmi mrzí. Veríme, že tovar Vám čoskoro dorazí podľa stanoveného termínu. Ďakujeme za pochopenie a potešilo by nás aby ste nerelevantnú recenziu prehodnotili.
Tím z www.prevadzkaren.sk -
Nie je čo hodnotiť keď je tovar nedoručený
Vážený zákazník,
Ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Chceli by sme Vás informovať, že pri Vašej objednávke sme Vás upozornili na predpokladaný čas doručenia 4 – 8 pracovných dní, ktorý stále dodržiavame. Recenzia bola zadaná skôr, no veríme, že doručenie prebehne v plánovanom termíne. Ďakujeme za pochopenie a pokračujeme v zlepšovaní našich služieb. Veríme, že si zaslúžime prehodnotenie tejto recenzie.
Tím z www.prevadzkaren.sk -
stále len čakám na moju objednávku a vy otravujete že ako som spokojný, hlavne že sľubujete že tovar dorazí do Vianoc a potom len hľadáte výhovorky, mal to byť darček na Vianoce ale teraz to už nebude ono
Vážený zákazník,
Ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Radi by sme Vám pripomenuli, že pri Vašej objednávke sme Vás informovali o predpokladanom čase doručenia 4 – 9 pracovných dní, ktorý stále dodržiavame. Ak by ste si v čase objednania z našej ponuky vybrali tovar pri ktorom sme uvádzali že je tovar skladom, doručenie do Vianoc by bolo stopercentné. Napriek tomu ste vi vybrali tovar pri ktorom doručenie do Vianoc nebolo sľúbené. Ďakujeme za pochopenie.
Tím z www.prevadzkaren.sk -
Doteraz mi tovar neprišiel a ani žiadna informácia.....chcela som sušiak pod stromček..... Možno na ďalšie Vianoce
Milá Beáta,
Ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Radi by sme Vám pripomenuli, že pri Vašej objednávke sme Vás informovali o predpokladanom čase doručenia 4 – 8 pracovných dní, ktorý stále dodržiavame. Recenzia bola zadaná skôr, no veríme, že doručenie bude prebiehať v stanovenom termíne. Ďakujeme za pochopenie a pokračujeme v zlepšovaní našich služieb.
Tím z www.prevadzkaren.sk -
Zatiaľ mi nič nedošlo a už mi posielajú dotazníky spokojnosti
Vážený zákazník,
Ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Chceli by sme Vás informovať, že dotazníky spokojnosti od Heureka sú odosielané automaticky a môžu byť zaslané skôr, než tovar dorazí. Pri Vašej objednávke sme Vás informovali o predpokladanom čase doručenia 4 - 8 pracovných dní, ktorý stále plne dodržiavame. Vzhľadom na to, že recenzia bola zadaná skôr, veríme, že tovar čoskoro dorazí. Ďakujeme za pochopenie a tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu.
- sú pomalý
Tím z www.prevadzkaren.sk -
Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.
- Slabá komunikácia.chýba promtne riešenie
Vážený zákazník,
Ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Chápeme, že situácia nebola ideálna, a ospravedlňujeme sa za vzniknuté komplikácie. Tovar, ktorý Vám prišiel poškodený, bol skutočne poškodený počas prepravy. Ihneď sme sa začali zaoberať riešením a komunikovali s Vami prostredníctvom niekoľkých e-mailov a telefonátov. Chceme Vás uistiť, že takéto záležitosti potrebujú čas na vyriešenie, no netrvalo to dlhšie ako pár dní. Vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležitá, a aj naďalej sa budeme snažiť zlepšovať naše služby.
Tím z www.prevadzkaren.sk -
Pred 3 dňami ste napísali, že tovar čakáte od dodávateľa, tak ja nemám čo hodnotiť, lebo nič nemám.
Reakcia obchodu Prevadzkaren.sk
Radi by sme Vás informovali, že Vaša objednávka bola vytvorená minulý týždeň, a pri tomto produkte uvádzame doručenie v rozmedzí 4-8 pracovných dní. Momentálne je Vaša objednávka stále v tomto avizovanom termíne a veríme, že tovar Vám bude čoskoro doručený.
Je nám ľúto, že vás informačný mail znepokojil. Veríme, že budete s tovarom spokojný a budeme radi ak vašu recenziu prehodnotíte.
S úctou
Tím z www.prevadzkaren.sk -
Po troch týždňoch som telefonoval do "prevadzkaren.sk", preto že som nemal informáciu v akom stave je moja objednávka. Za ďalšie dva dni tovar došiel a ďalšie prekvapenie bolo v povrchnom zabalení tovaru a časť objednávky, konkrétne fitnes lopta vyzerala ako keby bola vybratá z odpadkového kontajnera.
Natíska sa myšlienka na jednoduché hodnotenie a to:
- lajdácky prístup k vybaveniu objednávky
- lajdácke zabalenie tovaru
- lajdácka firmaReakcia obchodu Prevadzkaren.sk
Vážený zákazník,
Ďakujeme za vašu spätnú väzbu. Mrzí nás, že pri vybavení vašej objednávky došlo k zdržaniu, a úprimne sa ospravedlňujeme za nepríjemnosti, ktoré vám to mohlo spôsobiť. Ako gesto ospravedlnenia sme vám poskytli dopravu zdarma, čo veríme, že aspoň čiastočne vyvážilo toto omeškanie.
Ohľadom stavu fitnes lopty sme od vás nedostali žiadnu informáciu. Ak by ste nás kontaktovali, radi by sme situáciu okamžite vyriešili a zaistili, aby ste boli spokojný s kvalitou dodaného tovaru.
Vaša spätná väzba je pre nás dôležitá, a preto vás bude kontaktovať náš zákaznícky servis, aby sme túto záležitosť vyriešili k vašej spokojnosti. Veríme, že oceníte naše úsilie a budeme mať príležitosť vás presvedčiť o kvalite našich služieb pri vašich budúcich objednávkach.
Tím z www.prevadzkaren.sk -
tovar mi doteraz nebol dorucený
Vážený zákazník,
ďakujeme za vašu spätnú väzbu, aj keď nás veľmi mrzí vaše hodnotenie. Chceme vás informovať, že vaša objednávka bola vybavená v súlade s avizovaným časom doručenia 4–8 pracovných dní, ktorý sme pri danom produkte uvádzali. Podľa sledovacieho čísla balíka vám bol tovar doručený včas.
Naša snaha vždy smeruje k tomu, aby sme splnili všetky sľuby a doručili tovar v dohodnutom termíne. Ak by ste mali akékoľvek otázky alebo sa vyskytli problémy s doručením, neváhajte nás kedykoľvek kontaktovať, radi vám pomôžeme. Veríme, že s produktom budete spokojný.
Tím z www.prevadzkaren.sk -
Už 2 týždne čakám na objednaný tovar. Už by som si ho za ten čas urobil v garáži.
Reakcia obchodu Prevadzkaren.sk
ďakujeme za Vašu správu a a chápeme Vašu nespokojnosť s aktuálnou situáciou. Radi by sme Vás informovali, že Vaša objednávka bola vytvorená minulý týždeň, a doručenie je pri tomto produkte uvedené v rozmedzí 4-8 pracovných dní. Momentálne je Vaša objednávka stále v tomto avizovanom termíne a veríme, že tovar Vám bude čoskoro doručený.
Napriek tomu sa Vám chceme ospravedlniť za akékoľvek nepríjemnosti a ako prejav našej ústretovosti vám ponúkame možnosť kompenzácie. Budeme vás kontaktovať. Ďakujeme za pochopenie a trpezlivosť.
S úctou
Tím z www.prevadzkaren.sk -
- Tovar má len PL A EN Návod. Neviem nastavenia displeja lebo je zlý popis. Originál ovládací panel nesedí stým čo je popísaný v návode.
Reakcia obchodu Prevadzkaren.sk
ďakujeme za Vašu recenziu a ospravedlňujeme sa za spôsobené nepríjemnosti. Návody k výrobkom sú zasielané automaticky na e-mail ihneď po expedovaní objednávky, a preto by ste mali mať príslušné inštrukcie k dispozícii.
Rovnako sa ospravedlňujeme, ak došlo k nejasnostiam ohľadom popisu na ovládacom paneli. V prípade potreby podrobnejších informácií alebo ďalších problémov s výrobkom, nás prosím kontaktujte a my Vám radi poskytneme podporu, aby sme situáciu vyriešili. Ďakujeme za pochopenie a veríme, že sa Vám podarí výrobok nastaviť podľa potrebných parametrov.
Tím z www.prevadzkaren.sk -
- Nie je čo hodnotiť. Časť objednávky nie je dostupná a druhá časť nebola po týždni ešte ani odoslaná.
Dobrý deň pani Eva,
Ďakujeme za Vašu recenziu a ospravedlňujeme sa za vzniknuté nedorozumenie. Chceli by sme Vás informovať, že pri objednávke ste boli vopred upozornení na dlhší čas dodania. Momentálne stále splňujeme tento avizovaný termín a Vašu objednávku spracovávame podľa plánu.
Veríme, že tovar Vám čoskoro doručíme a že budete s ním spokojní. Ak máte akékoľvek ďalšie otázky alebo potrebujete podrobnosti o stave objednávky, neváhajte nás kontaktovať.
Tím z www.prevadzkaren.sk -
Mali prísť krbové kachle s výkonom 9.2kw a klapkou na dymovode. Prišli kachle 5.2kw bez regulácie
Reakcia obchodu Prevadzkaren.sk
Ďakujeme za Vašu recenziu a ospravedlňujeme sa za akékoľvek nedorozumenie. Chceli by sme Vás informovať, že 9,2 kW je maximálny výkon krbových kachlí, pričom nominálny výkon je 5,2 kW. Túto informáciu máte uvedenú v popise ale aj pri fotkách na stránke. Súčasťou dvierok je regulácia, ktorá umožňuje úpravu výkonu podľa potreby.
Veríme, že tieto informácie Vám pomôžu lepšie pochopiť funkčnosť a výkon výrobku. Ak máte akékoľvek ďalšie otázky alebo požiadavky, neváhajte nás kontaktovať. Radi Vám pomôžeme.
Tím z www.prevadzkaren.sk -
K tovaru mi nebol dodaný návod na použitie v SK a ani záručný list!!!
Vážený zákazník
ďakujeme za spätnú väzbu. Manuály v slovenskom jazyku sú zasielané mailom automaticky ihneď po odoslaní objednávky. Zároveň vám bola zaslaná faktúra, ktorá slúži aj ako záručný list. V prípade otázok neváhajte kontaktovať nás priamo, radi vám poradíme a všetko vysvetlíme.
Tím z www.prevadzkaren.sk