Poslali pouzity tovar
Reakcia obchodu Prevadzkaren.sk
vaše hodnotenie berieme vážne. Mrzí nás, že ste nás nekontaktovali priamo aby sme vedeli situáciu preveriť. Ubezpečujeme vás však, že by sme si nedovolili zaslať použitý tovar ak sa nejedná o bazárový kus. Náš zákaznícky servis vás už stihol kontaktovať mailom a veríme, že sa nám situáciu podarí vyriešiť k vašej spokojnosti.
Tím z www.prevadzkaren.sk -
Objednal som si elektrocentrálu s elektrickým štartom a prišla mi bez štartera ,písal som na reklamačné a zatiaľ mi nprišla żiadna odpoved
Reakcia obchodu Prevadzkaren.sk
evidujeme od vás objednávku, ktorú ste si vytvorili telefonicky na základe katalógového čísla produktu. Pri danom tovare máme na stránke informáciu že sa jedná o elektrocentrálu s mechanickým štartom. Danú situáciu riešime mailom aj telefonicky. Vaša negatívna recenzia nás preto veľmi prekvapila a boli by sme radi keby ste ju prehodnotili.
Tím z www.prevadzkaren.sk -
- Ponúkajú a predávajú čo nemajú.
Vážený zákazník,
v prvom rade sa vám chceme poďakovať za vašu objednávku. Z našej ponuky ste si zvolili tovar pri ktorom je informácia, že sa jedná o tovar s dlhšou dobou dodania. Usilovne pracujeme na tom, aby sme vašu objednávku vybavili čo najskôr.
Tím z www.prevadzkaren.sk -
- Neviem, či ma to malo pobaviť, alebo nasrať. Vymeňte toho svojho IT-ečkára čo Vám spravuje stránku. Také vtipky si môže robiť z kamarátmi pri pive, ale nikdy nie so zákazníkom, ktorý čaká na tovar ktorý mal byť dodaný do 24-48 hod. Prehodnoťte svoj prístup k zákazníkovi!
Vážený zákazník,
je nám ľúto, že z technických príčin sa nám nepodarilo vašu objednávku vybaviť včas. O omeškaní dodania sme vás kontaktovali mailom. Na spracovaní vašej objednávky usilovne pracujeme a veríme, že vám zásielku čoskoro doručíme.
Tím z www.prevadzkaren.sk -
- neschopnost bolo to skladom
Vážený zákazník,
vaša reakcia nás mrzí. Z našej ponuky ste si zvolili tovar pri ktorom bol údaj, že sa jedná o dlhšie dodanie ( 4 - 8 pracovných dní ). Objednávku sme vám vybavili v avizovanom čase a k dnešnému dňu evidujeme vašu zásielku ako doručenú. Veríme, že budete s tovarom spokojný a boli by sme radi, ak by ste vašu spätnú väzbu prehodnotili.
tím z www.prevadzkaren.sk -
- Na tovar čakám už týždeň hrôza veľmi som to potrebovala kôli zavlažovanie záhrady ale čo už druhýkrát sa poučím a zistím či je tovar na sklade moja chýba
Reakcia obchodu Prevadzkaren.sk
z našej ponuky ste si zvolili tovar, pri ktorom je informácia, že sa jedná o tovar s dlhším doručením ( 4 -8 pracovných dní). Túto informáciu sme vám zaslali aj mailom. Na spracovaní vašej objednávky usilovne pracujeme. Doručenie tovaru môžete očakávať v priebehu pár dní.
tím z www.prevadzkaren.sk -
- Na stranke bolo napísané 24/48 h tak som to objednala 02.07. a dnes je 09.07. a tovar stále nemám.
- Odpoveď, že tovar nie je na sklade, že musia objednať u dodávateľa. Som sklamaná.
Skúste určite inú firmu.
Milá Mária,
ďakujeme, že ste sa zúčastnili hodnotenia nášho obchodu. Veľmi nás mrzí vzniknutá situácia, ktorá nastala a síce, že došlo k nezrovnalostiam v rámci skladových zásob. Náš zákaznícky servis váš už o tom stihol kontaktovať mailom. Veríme, že sa nám spoločne podarí situáciu vyriešiť k vašej spokojnosti.
- Kvalita pod uroveň
- Nefunguje to vobec
Reakcia obchodu Prevadzkaren.sk
ďakujeme, že ste sa zúčastnili hodnotenia nášho obchodu, ktoré nás nemilo prekvapilo. Veľmi by sme ocenili, aby ste daný problém prvotne riešili s nami. Nakoľko ste nás so vzniknutou situáciou neoboznámili, nevedeli sme to riešiť. Náš zákaznícky servis vás už stihol kontaktovať mailom a veríme, že sa nám podarí záležitosť vyriešiť k vašej spokojnosti.
Tím prevádzkareň.sk -
Som sklamaná, tovar som stále neobdržala, 9.6.2024 som objednala tovar vyplatila a stále nič, pri terajšom množstve internetových obchodov je to zlá recenzia...
Reakcia obchodu Prevadzkaren.sk
vaša spätná väzba nás mrzí. V danej objednávke máte viacero druhov tovaru a bohužiaľ za jedným sa čakacia doba naskladnenia predĺžila. Evidujeme, že vás náš zákaznícky servis už s touto informáciou kontaktoval, a ponúkol možnosť rozdelenia objednávky. To znamená, že vám zašleme tovar, ktorý máme skladom a tovar pri ktorom čakáme za naskladnením vám dopošleme neskôr aj so sľúbeným darčekom.
Tím z www.prevadzkaren.sk -
Renrik 4x3 došiel poškodený. Na obale nebolo vidieť žiaden zásah do prepravovaného tovaru.
Reakcia obchodu Prevadzkaren.sk
ďakujeme, že ste sa zúčastnili hodnotenia nášho obchodu, ktoré nás nemilo prekvapilo. Veľmi by sme ocenili, aby ste daný problém prvotne riešili s nami. Nakoľko ste nás so vzniknutou situáciou neoboznámili, nevedeli sme to riešiť. Samozrejme sme vás na základe tejto recenzie už stihli kontaktovať mailom a veríme, že sa nám podarí situáciu vyriešiť k vašej spokojnosti.
Tím z www.prevadzkaren.sk -
Operadlo na ruku na lehátku prišlo prasknuté, takže nepoužiteľné.
Milá Zuzana,
mrzí nás, že ste nás o tejto situácii nekontaktovali priamo aby sme to vedeli ihneď riešiť. Na základe tejto recenzie sme vás už stihli kontaktovať mailom a veríme, že sa nám situáciu podarí vyriešiť k vašej spokojnosti.
Tím z www.prevadzkaren.sk -
- Že nedodali tovar, stane sa, ale že 14 pracovných dní budú mať moje peniaze, keď odomňa chcú platbu okamžite - nieje korektné - preto neodporúčam
Vážený zákazník,
je nám ľúto, že ste sa rozhodli nám dať takéto hodnotenie. Z našej ponuky ste si dobrovoľne vybrali tovar, pri ktorom ste boli informovaný, že je potrebné rátať s dobou doručenia od 4 - 8 pracovných dní. Rozhodli ste sa objednávku stornovať už po piatich dňoch. Taktiež ste si dobrovoľne zvolili spôsob úhrady na okamžitú platbu. Podotýkame, že na výber ste mali aj platbu na dobierku pri preberaní tovaru od kuriéra.
Tím z www.prevadzkaren.sk -
Katastrofa - s tak zlým obchodom som sa ešte nestretol.
Vážený zákazník,
sme veľmi sklamaní z vašej spätnej väzby. Na základe mailovej komunikácie je zjavné, že síce došlo nezrovnalostiam s vašou objednávkou, ale taktiež je zjavné, že sme sa vám snažili vyjsť v ústrety v maximálne možnej miere. V konečnom dôsledku to vyzeralo, že sme sa dohodli k vašej spokojnosti. Boli by sme radi, ak by ste vašu recenziu prehodnotili.
Tím z www.prevádzkareň.sk -
dodanie nefunkčneho tovaru
Vážený zákazník,
mrzí nás, že ste nás o tejto skutočnosti neinformovali priamo, ale prostredníctvom recenzie. Nakoľko sme o tejto situácii neboli oboznámený, nevedeli sme to ihneď riešiť. Každopádne je nám ľúto, že vám zariadenie nefunguje ako by malo. Na základe tejto spätnej väzby sme vás už stihli kontaktovať mailom a pevne veríme, že sa nám situáciu podarí vyriešiť predovšetkým k vašej spokojnosti.
Tím z www.prevadzkaren.sk -
- Tovar bol porušený,tiekol praskliny.
- Ešte toto sa mi nestalo.
Vážený zákazník,
vaša spätná väzba nás mrzí. Je nám ľúto, že vám bol doručený tovar v porušenom stave. Na základe tejto recenzie sme vás kontaktovali mailom. Veríme, že sa nám podarí vzniknutú situáciu vyriešiť predovšetkým k vašej spokojnosti.
Tím z www.prevadzkaren.sk -
Tovar mi stále nebol doručený aj keď som objednávku hneď vyplatil.
Vážený zákazník,
vaše hodnotenie nás mrzí. Evidujeme doručenie časti vašej objednávky na vašu adresu. Informovali sme vás však o oneskorení dodania jedného tovaru. Veríme, že sa nám ho podarí doručiť čo najskôr.
Tím z www.prevadzkaren.sk -
Oneskorenie objednávky. Spoločnosť ani po týždni od termínu objednávky nevie určiť termín dodania.
Vážený zákazník,
vaša reakcia nás mrzí. Z našej ponuky ste si vybrali tovar, pri ktorom ste obdržali informáciu ohľadom doručenia, ktoré je v rozmedzí 4 - 8 pracovných dní. Je nám ľúto, že sa tento avizovaný čas stretol s nepochopením.
Tím z www.prevádzkareň.sk -
Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.
Tovar mi prišiel poškodený, bola to asi zlá manipulácia pri preprave -
Vážený zákazník,
ďakujeme vám za objednávku. Mrzí nás, že doručenie neprebehlo práve najlepšie, ale ubezpečujeme vás, že to budeme s kuriérskou spoločnosťou patrične riešiť. Kolegovia vás už stihli kontaktovať mailom a pevne veríme, že sa nám situáciu podarí vyriešiť k vašej spokojnosti.
Tím prevádzkareň.sk -
Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.