Som veľmi spokojná
Vážený zákazník,
Ďakujeme za vašu spätnú väzbu. Sme radi, že ste spokojná, a teší nás, že sme splnili vaše očakávania. Ak budete niečo potrebovať, sme tu pre vás!
Tím z www.prevadzkaren.sk -
- Všetko prebehlo hladko a rýchlo, som nadšená
Všetko rpebehlo rýchlo a pohodlne, hračky sú kvalitné, drevené, z tohto nákupu mám naozaj radosť. Ďalšiu radosť budú mať deti na Vianoce :-)
Milá Petra,
Ďakujeme za krásnu recenziu. Sme veľmi radi, že všetko prebehlo k vašej spokojnosti a že naše hračky prinášajú radosť. Veríme, že deti budú mať z darčekov na Vianoce veľkú radosť. Prajeme vám krásne sviatky a tešíme sa na vaše ďalšie nákupy.
Tím z www.prevadzkaren.sk -
Slušný výber za rozumnú cenu
Milý Štefan,
Ďakujeme za vašu recenziu. Sme radi, že vás zaujal náš výber a že oceňujete rozumné ceny. Vaša spokojnosť je pre nás dôležitá a tešíme sa na vašu ďalšiu objednávku.
S úctou
- Blizko
Vážený zákazník,
ďakujeme za pozitívne ohodnotenie.
Podporujem slovenských podnikateľov
Vážený zákazník,
Ďakujeme Vám za podporu. Sme veľmi radi, že ste sa rozhodli nakúpiť u nás. Vaša dôvera nás motivuje poskytovať kvalitné služby a produkty. Tešíme sa na váš ďalší nákup a prajeme vám príjemný deň.
S úctou
Tím z www.prevadzkaren.sk -
- Rýchle vybavenie objednávky a doručenie tovaru.
Vážený zákazník,
Ďakujeme vám za pozitívnu recenziu. Sme radi, že ste boli spokojní s rýchlosťou vybavenia objednávky a doručením tovaru. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou, a preto sa snažíme, aby bol celý proces čo najrýchlejší a bezproblémový. Budeme sa tešiť na vašu ďalšiu objednávku.
Tím z www.prevadzkaren.sk -
K výrobku nebol dodaný slovenský preklad ????
Reakcia obchodu Prevadzkaren.sk
ďakujeme, že ste sa zúčastnili hodnotenia nášho obchodu, ktoré nás nemilo prekvapilo. Veľmi by sme ocenili, aby ste daný problém prvotne riešili s nami. Manuál slovenskom jazyku je zasielaný automaticky v maile s informáciou o vybavení objednávky. Podľa evidencie vám bol manuál riadne zaslaný. Pri produkte v balení nájdete manuál v originálnom jazyku z výroby. Veríme, že v konečnom dôsledku budete s výrobkom spokojný. Boli by sme radi ak svoje hodnotenie prehodnotíte.
- Ochota
Vážený zákazník,
ďakujeme za Vašu recenziu a za to, že ste ocenili našu ochotu. Naším cieľom je poskytovať Vám vždy profesionálny a priateľský prístup, ktorý splní Vaše očakávania a uľahčí Vám nákupný proces.
Tím z www.prevadzkaren.sk -
nepoznám obchod prevadzkáreň, našiel som ho náhodou.Jednalo sa čisto o tento produkt.Je to teplejšie ako koberec a dobre sa na tom posúvaju hračky. Akurát by som vytkol, že zákazník musí vziať celý balík aj ked ho nepotrebuje.Ale myslím si že to sa dá využiť.
Vážený zákazník,
ďakujeme za Vašu recenziu a za to, že ste sa rozhodli zdieľať svoju skúsenosť s naším obchodom. Sme radi, že ste našli produkt, ktorý spĺňa Vaše očakávania a prináša Vám komfort. Taktiež nás teší, že sa Vám povrch osvedčil ako praktický pri hraní s hračkami.
Ďakujeme za Vašu dôveru a dúfame, že nás opäť navštívite!
Tím z www.prevadzkaren.sk -
- Extrémne rychle doručenie tovaru. Pondelok ráno som objednal a v utorok poobede som tovar mal doma.
Vážený zákazník,
ďakujeme za Vašu pozitívnu spätnú väzbu! Veľmi nás teší, že ste ocenili extrémne rýchle doručenie. Snažíme sa, aby každý náš zákazník dostal objednaný tovar čo najskôr. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou a motiváciou pokračovať v poskytovaní kvalitných a rýchlych služieb.
Tím z www.prevadzkaren.sk -
- Objednaný tovar mi bol doručený
Milý Milan,
ďakujeme za Vaše pozitívne ohodnotenie. Vaša spokojnosť je pre nás dôležitá a teší nás, že objednávka prebehla úspešne.
- Super
Vážený zákazník,
ďakujeme za skvelé hodnotenie.
- Ok
Vážený zákazník,
Ďakujeme za Vašu dôveru a tešíme sa na Vašu ďalšiu objednávku!
Tím z www.prevadzkaren.sk -
- rýchle zabalenie a dodanie
Vážený zákazník,
ďakujeme Vám za Vašu recenziu a za to, že ste ocenili rýchle zabalenie a dodanie. Sme radi, že ste boli s našimi službami spokojný, a snažíme sa aj naďalej udržiavať vysoký štandard, ktorý očakávate. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou a motivuje nás k neustálemu zlepšovaniu našich procesov.
Vážený zákazník,
Ďakujeme za vašu recenziu! Sme radi, že ste spokojný s rýchlosťou dodania. Rýchlosť a spoľahlivosť sú pre nás prioritou.
Tím z www.prevadzkaren.sk -
Už som viackrát nakupoval v tomto obchode a som maximálne spokojný s tovarom aj s dopravou.
Vážený zákazník,
veľmi pekne ďakujeme za vašu vernosť a pozitívnu spätnú väzbu! Sme radi, že ste spokojný nielen s naším tovarom, ale aj s dopravou. Vaša spokojnosť nás motivuje neustále zlepšovať naše služby a udržiavať vysokú úroveň kvality. Tešíme sa na vaše ďalšie nákupy a budeme tu pre vás aj nabudúce!
- spokojnosť
Milá Danka,
Ďakujeme za vašu spätnú väzbu! Sme veľmi radi, že ste spokojná s našimi službami. Vaša spokojnosť je pre nás najdôležitejšia a motivuje nás ďalej sa zlepšovať.
Tím z www.prevadzkaren.sk -
- Objednam z domu a nemusím chodiť po obchodoch kde mi aj tak povedia že nemajú
Milý Roman,
Ďakujeme za vašu recenziu! Sme radi, že oceňujete pohodlie nákupu z domu. Naším cieľom je poskytnúť vám široký výber tovaru bez toho, aby ste museli strácať čas chodením po obchodoch, kde často nemajú to, čo potrebujete. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou a tešíme sa, že vám môžeme uľahčiť nakupovanie. Ak budete niečo potrebovať, sme tu pre vás!
Tím z www.prevadzkaren.sk -
Tovar bol doručený rýchlo.
Odskúšané som veľmi spokojní a preto chcem objednať aj ďalšiu.Reakcia obchodu Prevadzkaren.sk
ďakujeme za vašu skvelú recenziu! Sme radi, že ste spokojný s rýchlosťou doručenia aj kvalitou tovaru. Je pre nás potešením počuť, že ste sa rozhodli objednať opäť. Tešíme sa na vašu ďalšiu objednávku a budeme sa snažiť, aby ste boli opäť maximálne spokojný.
Promptne vybavenie, spokojnost!
Vážený zákazník,
Ďakujeme za vaše hodnotenie! Sme radi, že ste boli spokojný s promptným vybavením vašej objednávky. Naša snaha je zabezpečiť čo najrýchlejšie a najefektívnejšie služby, aby ste mali s nakupovaním u nás len pozitívne skúsenosti.
Prajeme príjemný deň a tešíme sa na ďalší váš nákup!
Tím z www.prevadzkaren.sk