Všetko je to ok.

Milý Marek,

ďakujeme, že ste si našli čas na hodnotenie! Sme radi, že ste spokojní a dúfame, že vás budeme môcť potešiť aj v budúcnosti.
    Nech vám tovar dobre slúži a budeme sa tešiť na ďalšiu návštevu.

• Spoľahlivý eshop
    • Výborná komunikácia
    • Veľmi ochotný personál
    • Krátka doba doručenia
    • Dobrý sortiment a ceny

Odporúčam tu nakúpiť

Vážený zákazník,

ďakujeme veľmi pekne za Vašu milú recenziu!
    Veľmi si vážime Vašu spokojnosť so službami nášho e-shopu – robíme všetko pre to, aby bol každý zákazník maximálne spokojný. Teší nás, že ste ocenili našu komunikáciu, rýchlosť doručenia aj prístup nášho tímu. Budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu!

Tím z www.prevadzkaren.sk

• Tovar síce nedorazil, ale pri objednávaní som vedela, že to bude doručené neskôr. Už v minulosti som tu nakupovala a vždy som bola spokojná. Podchvíľou príde email, kde mi oznamujú skutočnosti ohľadom tovaru.

Vážený zákazník,

ďakujeme, že ste si opäť vybrali náš obchod a zároveň ďakujeme aj za vašu trpezlivosť!
    Veľmi si vážime vašu dôveru aj pochopenie ohľadom dlhšej dodacej lehoty. Snažíme sa, aby ste boli vždy informovaní o stave objednávky, a teší nás, že to oceňujete.
    Veríme, že tovar dorazí čo najskôr a opäť vás poteší. Ak by ste mali akékoľvek otázky, sme tu pre vás.

• dobrý výber
    • prehľadná stránka
    • pomer cena-kvalita

Reakcia obchodu Prevadzkaren.sk

ďakujeme za vaše hodnotenie!
    Sme radi, že ste ocenili náš výber, prehľadnosť stránky aj pomer cena-kvalita. Teší nás, že sa vám u nás dobre nakupovalo.
    Budeme sa tešiť na vašu ďalšiu návštevu!
    Prajeme pekný deň!

Tím z www.prevadzkaren.sk

• Veľmi rýchle doručenie.
    • Super komunikácia.
    • Tovar kvalitne zabalený.

Obchod je výborný. Výborná komunikácia. Tovar bo, kvalitne zabalený a veľmi rýchlo doručený. Ceny sú výborné. Odporúčam.

Milý Fero,

veľmi pekne ďakujeme za vaše milé hodnotenie!
    Sme radi, že ste boli spokojní s našimi službami aj doručením. Vaša spokojnosť je pre nás najväčšou odmenou a zároveň motiváciou neustále sa zlepšovať.
    Budeme sa tešiť, keď nás opäť navštívite!
    Prajeme vám krásny deň a nech vám tovar dobre slúži.

Tím z www.prevadzkaren.sk

• široký sortiment tovaru, veľmi dobré ceny, akcie

Reakcia obchodu Prevadzkaren.sk

ďakujeme za Vaše krásne slová! Teší nás, že ste spokojný s naším širokým sortimentom, cenami aj akčnými ponukami. Neustále sa snažíme ponúkať kvalitný výber za priaznivé ceny, aby si u nás každý našiel to, čo potrebuje.
    Budeme radi, keď sa k nám opäť vrátite!

• 9

Reakcia obchodu Prevadzkaren.sk

Ďakujeme za Vaše hodnotenie! Sme radi, že ste boli spokojní a tešíme sa na ďalší nákup u nás!

• internetová stránka
    • jednoduché objenanie

Vážený zákazník,

ďakujeme za Vašu recenziu! Sme radi, že ste boli spokojní s prehľadnosťou našej stránky a jednoduchým procesom objednania. Vaša spokojnosť je pre nás dôležitá a tešíme sa na Vaše ďalšie nákupy u nás!

100% OK

Milý Štefan,

ďakujeme za vašu pozitívnu spätnú väzbu. Vaša spokojnosť je pre nás tou najlepšou odmenou.

Tím z www.prevadzkaren.sk

obchod je pomaly vo vybavovani zasielok - tovaru,slaba informovanost zakaznika

Milý Jozef,

ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Je nám ľúto, že ste mali pocit, že vybavovanie objednávky bolo pomalé a informovanosť o stave zásielky nebola dostatočná. Snažíme sa neustále zlepšovať našu komunikáciu a procesy, aby sme zákazníkom poskytli lepší zážitok. Vaša pripomienka je pre nás veľmi cenná a určite ju zohľadníme pri ďalšom zlepšovaní našich služieb.
    Ospravedlňujeme sa za spôsobené nepríjemnosti a veríme, že sa nám podarí zlepšiť Vašu skúsenosť pri ďalšom nákupe.

Tím z www.prevadzkaren.sk

• Webovú stránku máte prehľadnú a ponúkate aj také produkty, ktoré v našej lokalite nezoženiem.
    • Aj keď obchod sa snaží vybaviť objednávku čo najrýchlejšie, v skutočnosti dodanie tovaru závisí od kuriéra, ktorý v tomto prípade vôbec nekomunikoval ( nezaslal žiadnu SMS správu o tom, ktorý deň privezie tovar, približne o koľkej hodine, tak ako sa to robí ), len nečakane sa objavil pred mojim domom a ja v práci, nič netušiac. Takže môžem čakať ďalej na môj tovar ! Ale samozrejme toto nie je Vaša chyba !

Vážený zákazník,

ďakujeme veľmi pekne za Vašu recenziu a milé slová o našej webovej stránke a ponuke – veľmi si to vážime!
    Mrzí nás, že ste mali nepríjemnú skúsenosť s doručením. Hoci doručenie zabezpečuje externý kuriér, plne rozumieme, aké frustrujúce je, keď chýba informácia o doručení.
    Vašu spätnú väzbu určite posunieme dopravcovi, aby sa podobným situáciám predišlo.
    Ďakujeme za pochopenie a ešte raz za nákup u nás!

Tím z www.prevadzkaren.sk

Rýchle doručenie tovar v poriadku

Milá Mery,

ďakujeme za vašu pozitívnu spätnú väzbu! Sme radi, že doručenie prebehlo rýchlo a tovar dorazil v poriadku. Budeme sa tešiť na váš ďalší nákup!

• Rychle dodanie
    • Bezplatne dorucenie
    • Pomohli mi s otazkou na zakaznickej linke
    • Super cena
    • Nic

Milý Lubo,

ďakujeme krásne za skvelú recenziu! Teší nás, že ste boli spokojní s rýchlym doručením, cenou aj našou zákazníckou podporou. Vaša spokojnosť je pre nás najväčšou odmenou.

• Rýchle dodanie

Milý Jozef,

ďakujeme za vašu recenziu! Sme radi, že ste boli spokojný s rýchlym doručením. Vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležitá a vždy sa snažíme poskytovať kvalitné služby.

Tešíme sa na vašu ďalšiu objednávku!

Tím z www.prevadzkaren.sk

• Bez problemov nakup,dodanie. Velka spokojnost.

Reakcia obchodu Prevadzkaren.sk

ďakujeme veľmi pekne za milé hodnotenie! Sme radi, že nákup aj dodanie prebehli bez problémov a že ste spokojní. Tešíme sa na vašu ďalšiu návštevu!

Tím z www.prevadzkaren.sk

Okamžité vybavenie objednávky, profesionalita v obchodovaní

Vážený zákazník,

ďakujeme za vašu pozitívnu recenziu! Teší nás, že ste boli spokojní s rýchlym vybavením objednávky aj s naším prístupom. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou.

Tím z www.prevadzkaren.sk

Tovar prišiel rýchlo a v poriadku vyskúšaný súper .

Reakcia obchodu Prevadzkaren.sk

ďakujeme za vašu pozitívnu spätnú väzbu! Teší nás, že tovar dorazil rýchlo a v poriadku. Sme radi, že ste s ním spokojní a že splnil vaše očakávania. Tešíme sa na ďalší nákup u nás!

Všetko O.K.

Milý Mojo,

ďakujeme za vašu skvelú recenziu. Sme radi, že všetko prebehlo v poriadku a že ste boli s nákupom spokojný. Vaša spokojnosť je pre nás na prvom mieste. Tešíme sa na Váš ďalší nákup!

Tím z www.prevadzkaren.sk

• Slabá iformovanosť o parametroch zariadenia a návod v dodanom tovare nie v slovenčine nevhodné ako záskok pre celý rodinný dom.

Vážený zákazník,

ďakujeme za vašu spätnú väzbu. Mrzí nás, že ste mali problém s informáciami o zariadení. Na našej stránke máme zverejnené podrobné informácie o parametroch výrobkov, ktoré sú k dispozícii pred a počas nákupu.

Čo sa týka návodu, všetky naše produkty majú návod v slovenčine, ktorý zasielame e-mailom po vybavení objednávky. Radi vám návod prepošleme, ak by ste ho ešte neobdržali.
    Veríme, že tieto informácie vám pomôžu pri používaní výrobku a že vám zariadenie bude slúžiť k vašej spokojnosti.

Nedodržaný termín dodania

Reakcia obchodu Prevadzkaren.sk

ďakujeme za vašu recenziu. Všetky objednávky sa snažíme spracovať v čo najkratšom možnom čase, a preto nás mrzí, že dodávka vašej objednávky mešká. Radi by sme vás informovali, že sme vám po celý čas boli zasielané informačné maily ohľadom stavu vašej objednávky. Náš zákaznícky servis vás bude kontaktovať a veríme, že sa nám podarí situáciu vyriešiť k vašej spokojnosti.

Ďakujeme za vašu trpezlivosť a ostávame s pozdravom