- lacnejšie než u konkurencie
- jednoduchý spôsob vyzdvihnutia
- Veľmi jednoduché, rýchle, stručné objednanie bez zbytocností navyše
V "preskoly.sk" nakupujem opakovane, všetko funguje tak ako má, ceny sú dobré, oceňujem aj nové výdajné miesto v Bratislave na Vajnorskej, kde je možnosť na mieste si vybrať a zakúpiť knihy aj mimo objednávku.
Rýchle vybavenie objednavky, promptné dodanie.
- SPOKOJNOSŤ
- CENA
- Skvelý dodávateľ kníh - nižšie ceny a rýchle doručenie
Rýchle dodanie be0z problémov, spokojnosť
- Spoľahlivý a bezpečný obchod
- Široká ponuka, dobrý výber
- nakupujem roky a ešte nesklamal
- Dobré ceny
Rokmi overený obchod so širokou ponukou a dobrými cenami
- Skvelá komunikácia. Nebol na sklade všetok tovar tak ma informovali a dohodli sme sa, že pošlú objednávku bez tohto tovaru. Nebol to žiaden problém. Všetko prebehlo v poriadku
Knihy tu kupujem pravidelne prave kvoli dobrym cenam a rychlemu dodaniu a moznosti osobneho vyzdvihnutia.
Objednaný tovar príde v predpokladanom čase. Vždy riadne zabalený, bez poškodenia. Pre mňa je výhoda, že sa dá využiť doručenie na dobierku, bez príplatku. Komunikácia s obchodom je výborná. Knihy, školské potreby objednávam už iba z tohto internetového obchodu už dlhší čas.
- Dostupnosť
- Dobré ceny, ústretový personál.
Spokojnosť
- dobré ceny
- relatívne rýchle doručenie
kupili sme darčekové čaje, avšak neboli dostatočne zabalené, a v balíku pri knihách sa čajové krabičky pokrčili, takže už nesĺňajú pôvodný zámer darčekového čaju :-(
- priaznivá cena, dobrý výber kníh,
Dobra ponuka, vyhodne ceny
Rýchle dodanie tovaru