Personalizované Chladiace Kamene Mramor 12 ks + Kliešte prišli v telefonicky potvrdenom termíne, v očakávanej kvalite. Bol to darček a obdarovaného veľmi potešil. Ako pozornosť bol pribalený aj pánsky náramok. Na základe vlastnej skúsenosti a spokojnosti môžeme odporúčať.
- komunikácia a doručenie na 1000%
- Do troch dní som mala tovar doma
- dodanie rýchlejšie, ako som očakával
- praznivá cena
- kvalita
- nenašiel som
Whisky súprava pohárov, objednané, ako darček. Výsledok zapôsobil na obdarovaného nad očakávanie...
- Veľmi rýchle dodanie
Objednaný drevený motýlik prišiel krásny, krásne zabalený. Odporúčame.
Nádherný darček, ktorý veľmi potešil. Všetko bolo urobené podľa mojich požiadaviek. Som veľmi spokojná a odporúčam všetkými desiatimi.
- Objednala som si manžetové gombíky s gravírovaním iniciál. Drevené manžetové gombíky naplnili moje očakávania, ba čo viac, boli ešte krajšie, ako som si predstavovala. Je to krásny a milý darček na hocijakú príležitost. Majú naozaj krásnu robotu. Výrobok je jedinečný a vyrobený podľa vašich predstáv. Je to skutočne originál.
- Tovar bol vyrobený a dodaný rýchlo. Komunikácia s obchodom bola výborná.
- Určite si od nich ešte niečo objednám. Aj ceny sú prijateľné za tak originálne veci, ktoré vyrábajú.
- Žiadna
Krásne produkty za super ceny. Dobrá kvalita výrobku.
- Kvalitné hodinky, veľmi krásne a precízne spracované. Je to druhý nákup od tohto výrobcu a určite nie je posledný
- Výborná komunikácia
- kvalitný produkt
- rýchla a ústretová komunikácia
Nákup prebehol v poriadku vrelo odporúčam.Predajca je konkrétny,spoľahlivý a v konečnom dôsledku som bol veľmi milo prekvapený z hodiniek ktoré som si objednal nakoľko na fotke boli pekné ale keď som prvý krát otvoril krabičku s hodinkami v skutočnosti boli ešte krajšie ako na obrázku takže za mňa osobne som bol veľmi spokojný s dizajnom hodiniek . Sú krásne a po dlhej dobe som mal radosť z nejakej veci ktorú som si objednal cez internet.Ďakujem veľmi pekne predajcovi s konečne dobrým férovým obchodm dostal som to čo som si objednal a ešte trochu viac ...
Spokojnosť s expresným vybavením objednávky, po tovar som si prišla hneď na druhý deň čo sa často také jednanie nevidí, tovar bol precízne upravený podľa požiadavky a veľmi vkusný, pekný.
- Pekné a praktické výrobky, milá komunikácia, dobrý prístup k zákazníkovi..
- Žiadne
Objednali sme set na whisky pre oslávenca, dali sme mu urobiť aj gravírovanie s jeho inicialami, set prišiel v poriadku, ešte bol k tomu pribalený aj darček, v skutočnosti je to veľmi pekne, v kombinácii s fľašou kvalitnej whisky to bol perfektný darček .. Pacil sa mi aj záujem obchodu o zákazníka, či tovar prišiel v poriadku.. Odporúčam pravý muž. sk.
- Čínsky tovar
- Čínsky tovar
- Skvelý výber
- Kvalitné produkty
Vyzerá to perfektne.
- rýchla a ústretová komunikácia
- prozákaznícky prístup
- rýchle dodanie
- veľmi Veľmi príjemná , milá ochotná odborná a rýchla komunikácia
- hodinky sú nádherné krásne prepracované , dokonalé
Objednávala som cez eshop komunikácia super aj výber dobrý jedine čo má nepotešilo bolo že gravírovanie na krabici bolo dosť nevidno manžel musel lúštiť čo tam vôbec je napísané
Reakcia obchodu PravýMuž.sk
Dobrý deň prajem,
ďakujeme veľmi pekne za konštruktívnu recenziu. Ospravedlňujeme sa za horšie viditeľné gravírovanie. Tým že sa jedná o prírodný materiál, ktorý ma rôzne vlastnosti, je niekedy ťažké dosiahnuť rovnaké výsledky. Zmenili sme povrchovú úpravu a nastavenia, tak , aby gravírovanie bolo o mnoho výraznejšie. Ešte raz ďakujeme a prajeme pekný deň. -
- Krásna práca, rýchle a spoľahlivé jednanie, veľmi milý predávajúci, odporúčam